SON DAKİKA
SON DEPREMLER

1 Kişi Ateşli Silahla, 1 Kişi Bıçakla Yaralandı

0
Güncellendi - 2019-07-19 04:32:13
1 Kişi Ateşli Silahla, 1 Kişi Bıçakla Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Tecde'deki silahlı saldırıda bir kişi, Sarıcıoğlu'ndaki bıçaklı kavgada da yine bir kişi yaralandılar.

TECDE'DE..

Çarşamba'yı Perşembe'ye bağlayan gece yarısından sonra 01.45 sıralarında, Tecde Mahallesi'nde ateşli silahla vurularak yaralanan bir kişi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaralanan şahsın yarasının hafif olduğu belirtilirken, polis ekipleri saldırıyı yapanı belirlemeye ve yakalamaya yönelik çalışma başlattılar.

BIÇAKLI KAVGA..

Çarşamba günü de, Çevre Yolu'nun Sarıcıoğlu Mahallesi sınırlarındaki MATİM İş Merkezi önünde meydana gelen olayda ise bir kişi bıçaklandı.

Edinilen bilgilere göre, A.Ç. ile Y.K. arasında MATİM İş Merkezi önünde başlayan sözlü tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavgada A.Ç. aldığı bıçak darbesi sonucunda yaralanırken olayın şüphelisi Y.K. yaya olarak olay yerinde kaçarak izini kaybettirdi.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekiplerinin sevk edildiği olayda, yaralı şahıs Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınırken olayla ilgili inceleme başlatıldı.

malatyahaber.com- iha

FOTOĞRAF: Çevre Yolu üzerindeki bıçakla yaralama olayından

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • ahmet (4 yıl önce)
    forbes 25 yaşanabilir şehirler listesine girmiyen malatya 19 sırada yaşabilir şehir elazığ oturup düşünmek lazım şunu nerde cakal serseri eşkiye ahlaksız kişileri bu şehirde barındırır bu şehir öz evlatlarını başka şehirlere kaçırtırırsan olacagı budur Vicdan azabına eş, kayna kayna Öz yurdunda garipsin, öz vatanında yabancı ayağa kalk silkenen kendine gel malatya
    0
    0
    Yanıtla
  • Kara (4 yıl önce)
    hele o cakal cukallari bi gunde yakala hepsinde bicak var yas bin lira ceza gor bakim kimse bicak tasiyomu polis yakalio bicagi ver dio alip atiyo cocugu salio ugrasmiobtutanaktir cezadir emniyette sorgudur malatya degil ülke bu halde .buraya erinmeden cok ciddi bisey yazayim mahlede silah sesi geldi gece ertesi gun tesaduf kapinin onunde bos kovan buldum aldim cebime koydum gittim karakola polis bana merakli kofteciyi izlerinmi dedi yolladi aralarinda gulustuler bu kurusıkı mermisi diyip alip cope attilar beyler dalga gecti vardir iyisi gercegi durustu illaki ama asimile olup gidiyorlar bu duzende
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (4 yıl önce)
    Günümüz dönemi böyle artık. Sürekli kavga çatışma taciz tecavüz cinayet vesaire vesaire...Tüm bunlardan kurtulmanın tek yolu ise güzel ahlak. Güzel ahlaka kavuşmanın yolu ise sadece ve sadece tek bir yoldur. Bunu ise herkes bilir ancak kimsenin işine gelmez...
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (4 yıl önce)
    Dünyanın bütün ülkeleri huzur içinde olsa bile malatyamız asla olamaz çünki HASUT luk var toprağımız öğle.Rabbim rahatlık nasip etmemiş
    0
    0
    Yanıtla
  • Cabir (4 yıl önce)
    Malatya da can güvenliği Yok her tarafa polis koymaları lazım başka türlü Texas ya güvenlik sağlanamaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Serdar (4 yıl önce)
    Huzur kentinde huzurumuz kalmadi
    0
    0
    Yanıtla