SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kayıp Şahıs 1 Gün Sonra Böyle Bulundu

0
Güncellendi - 2019-02-28 04:30:05
Kayıp Şahıs 1 Gün Sonra Böyle Bulundu
A- A+ PAYLAŞ

Kuluncak ilçesine bağlı Kızılhisar Mahallesi'ndeki evindek çıktıktan sonra kayıp olan akli dengesi bozuk şahıs, arama ekipleri tarafından ertesi gün karla kaplı arazide bulundu.

Kızılhisar'da oturan Y.Y., Salı akşam saatlerinde Jandarma'ya başvurarak, akli dengesi yerinde olmayan 41 yaşındaki kardeşi K.Y.'nin öğle saatlerinde evden ayrıldığını, geri dönmediğini, tüm aramalarına rağmen bulamadıklarını bildirdi ve yardım istedi.

Bu başvuru üzerine jandarma tarafından arama çalışması yapıldı ve şahıs ertesi gün bulundu. Jandarma'dan, Valilik aracılığıyla konu hakkında şu bilgi verildi:

"Olayla ilgili, aynı tarih ve saatlerde Kuluncak Mrk.J.Krk.K.lığı, (3) J.Asyş. Timi, (1) Güvenlik Korucusu, (1) Gönüllü Güvenlik korucusunun katılımı ile toplam (16) personelden oluşan kuvvetle süratli bir şekilde olaya müdahale edilerek arama çalışmaları başlatılmıştır. Hava şartlarının olumsuz olması, tipi ve yoğun sis nedeni ile arama faaliyetine saat 01.30’ da son verilmiştir. 27.02.2019 günü havanın aydınlanmasını müteakip Kuluncak Mrk.J.Krk.K.lığına bağlı (3) J.Asyş. Timi, (10) Güvenlik Korucusu, (14) Hekimhan İlçe J.K.lığının personeli, (1) Jandarma Asayiş Komando Timi, (1) İz Takip ve Arama Köpek Unsuru ve (3) Malatya İl AFAD Müdürlüğü personelinin katılımı ile oluşturulan, toplam (58) personelden oluşan kuvvet ile arama çalışmaları başlatılmıştır. Kuluncak İlçesi Kızılhisar Mahallesi Karamıklı mevkiinde saat 11.50 sıralarında arama faaliyeti sırasında kayıp şahıs K. Y. kırsal alanda arazide bulunmuştur. Hayati tehlikesi bulunmayan kayıp şahıs, saat 12.30 sıralarında sağlık muayenesi yapılması maksadıyla 112 acil ekiplerince Kuluncak Toplum Sağlığı Merkezine sevk edilmiştir."

Bülten- malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Kılıçarslan (5 yıl önce)
    SAĞ OLUN JANDARMA İYİKİ VARSINIZ.............
    0
    0
    Yanıtla