SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kayıp Şahıs Çatıda Asılı Bulundu

Kayıp Şahıs Çatıda Asılı Bulundu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da bir süredir kendisinden haber alınamayan kişi, çatı katında iple asılı halde bulundu. Yakınları tarafından bulunan şahıs kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı.

Olay, 10.30 sıralarında Battalgazi ilçesi Mimar Sinan Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, ailevi sorunları bulunduğu öğrenilen E.K.’den (36) bir süre haber alamayan kardeşi şahsın yaşadığı ikamete giderek E.K.’ye ulaşmaya çalıştı. Çatı katında iple tavana asılı halde bulunan E.K. ip kesilerek aşağı indirilirken, bölgeye çağrılan sağlık ekiplerince ilk müdahalesinin ardından Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

E.K.’nin hastanede tedavisi sürerken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Malatya (11 ay önce)
    Bahçemize su aboneliği için dilekçe verdik. 1 aya yaklaştı. Olumlu olumsuz cevap yok. Demekki çalışıyorsunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Gerçek (11 ay önce)
    Deprem ile birlikte gelen barınma sorunu ve ekonomik problemlere geçmişten kalan ailevi sıkıntılarda eklenince intihar eğilimi artıyor. Deprem sonrası psikolojik travma yardımı gerek, manevi değerleri güzel yorumlayan insanların yardımı gerek. Zor bir durum, hem canına kıyma noktasına kadar varan yalnız ve çaresiz hisseden insana, hem geride kalan ailesine. İyi insanları üzmeyin. Gelip geçici tutamadığımız zaman mekan gençlik para pul için insan insanı üzmesin. Bazı gönüller kırılmayla dert keder ile yalnız başa çıkamıyor. Farklı çözüm yolları arıyor.
    %97
    %3
    Yanıtla