SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kayıp Şahıs Öldürülmüş Olarak Bulundu

0
Güncellendi - 2019-03-21 18:22:01
Kayıp Şahıs Öldürülmüş Olarak Bulundu
A- A+ PAYLAŞ

Bir süredir kayıp olan şahıs öldürülmüş olarak bulunurken, olayla ilgili arkadaşı gözaltına alındı. Şüpheli, olayın kazaen meydana geldiğini öne sürdü.

10 Mart'tan bu yana kayıp olarak aranan 45 yaşındaki Kubilay Çetinkaya adlı şahsın, saçma yaraları olan cesedi Doğanşehir Beğre Mahallesi kırsalında 10 gün sonra bulundu.

Jandarma, olayla ilgili olarak Valilik aracılığıyla şu bilgiyi verdi:

"Doğanşehir Beğre Mahallesi Melli Mezrası Davullu Tepe mevkiinde, 19 Mart 2019 günü bir erkek şahsın cesedinin olduğu ihbarı alınmıştır. Yapılan araştırmalarda cesedin 10.03.2019 tarihinden itibaren kayıp şahıs olarak aranan K.Ç. olduğu, olay yerinde maktulün kardeşi ve oğlu tarafından teşhis edilmiştir.

Kayıp şahsın K.Ç. isimli şahsın olay yerinde yapılan incelemesinde “sağ kol dirseğinin üst kısmında, sağ göğsünde ve boynunun sağ kısmında saçma giriş delikleri olduğu görülmüş” kesin ölüm sebebinin tespiti için otopsi yapılmak üzere Malatya Adli Tıp Kurumuna sevk edilmiştir.

Malatya İl J.K.lığınca meydana gelen olayın aydınlatılması ve failinin tespiti maksadıyla, (2) OYİT, (2) İsth. Unsuru ve (1) JASAT Unsuru görevlendirilerek, yapılan araştırma neticesinde, aynı mahallede ikamet eden arkadaşı M.C. tarafından, kendisine ait ruhsatsız av tüfeği ile kaza sonucu ateş etmek suretiyle öldürüldüğü M.C. isimli şahsın ifadesinden tespit edilmiştir. Cumhuriyet Savcısının talimatıyla şahsın evinde yapılan aramada suç aleti av tüfeği bulunmuş ve el konulmuş, şahıs gözaltına alınarak tahkikata başlanılmıştır."

Bülten- Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız