SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Kayısının Serüveni' Fotoğraf Sergisi

'Kayısının Serüveni' Fotoğraf Sergisi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valiliği ve Büyükşehir Belediyesince düzenlenen 25. Uluslararası Malatya Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında "Kayısının Serüveni Fotoğraf Sergisi" açıldı.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Murat Kılınç, bir alışveriş merkezinde gerçekleştirilen serginin açılış töreninde, fotoğraflarda kayısının fidan halinden ağaç haline gelmesi, ilaçlanması, meyvelerin hasat edilmesi ve bu hasadın ürün haline getirilme aşamalarının yer aldığını belirtti.

Sergide 44 fotoğrafın olduğu yer aldığını dile getiren Kılınç, festival kapsamında etkinliklerin 24 Temmuz'a kadar devam edeceğini kaydetti.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız