SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kayseri'den 3 Puanla Döneceğiz"

0
Güncellendi - 2017-12-21 03:44:58
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un orta saha oyuncusu Murat Yıldırım, Kayserispor deplasmanından 3 puanla döneceklerini söyledi.

  Galatasaray karşısında müthiş bir galibiyet aldıklarını ifade eden Yıldırım, Galatasaray karşısında alınan 2-1’lik galibiyetin iyi oyunla geldiğini belirtti.

Yıldırım, Galatasaray’a karşı kapanarak, defansif oynayarak değil, iyi oyunla kazandıklarını kaydederek, “İyi atağa çıktık. Belki ikinci yarı skor daha farklı olabilirdi. Ama ilerledikçe skoru koruma amaçlı oynadık. Sonuçta 2-1 kazandık. Galatasaray gibi lider takımdan 3 puan almak müthiş bir duygu. İnşallah bu oyunumuzu sürdürüp, 3 puanları önümüzdeki maçlarda da alırız” dedi.

“DAHA ÇOK PUANLAR ALABİLİRDİK”

Galibiyetin baş mimarının teknik direktör Erol Bulut olduğunu ifade eden Yıldırım, şunları söyledi:

“Güzel, iyi bir sistemde takımı oynatıyor. Çok çalışıyoruz, rakiplerimize karşı çok analiz yapıyoruz, buna göre de sahaya çıkıyoruz. Sahaya çıktığımızda da herkes ne yapacağını iyi bildiği için güzel bir oyun ortaya çıkıyor. Biz, daha çok puanlar alabilirdik. Daha iyi skorlar elde edebilirdik ama 5-6 haftadır gol sıkıntımız vardı. Gol atamadık, en sonunda da Galatasaray’a patladık. İyi oyunla kazanmak bizi daha da mutlu ediyor. Yenildiğimiz maçlarda da iyi oynadık. Kötü oynasak umut vermeyecekti, kara kara düşünebilirdik ama iyi oynayıp kazanamayınca Galatasaray gibi bir takımda olsa yenebiliyorsun.”

“KAYSERİSPOR’DAN DAHA İYİ OYNUYORUZ”

  Yıldırım, taraftarların Galatasaray maçında takıma büyük bir destek verdiğini belirterek, “Taraftarlarımız müthişti. Bizi desteklemeleri, inanılmaz bize güç katıyor. Taraftarımızı her zaman her maça bekliyoruz. Sadece büyük maçlarda değil, her maçta stadı doldurmalarını bekliyoruz. Çünkü onlar bize güç katıyor” ifadelerini kullandı.

  Galatasaray maçının kendileri için geride kaldığını, Kayserispor maçına yoğunlaştıklarını kaydeden Yıldırım, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Galatasaray galibiyetini unutup, Kayserispor’a odaklanacağız. Kayseri’ye göre çalışacağız. Kayserispor’da iyi gidiyor. Ama bizde onlar kadar iyiyiz. Puan farkı onlar kadar olmasa da onlardan çok daha iyi oynuyoruz. Biz galibiyet için gideceğiz. Malatyaspor’a da bu yakışır. İnşallah 3 puanla da döneceğiz.”

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Erdoğan (6 yıl önce)
    Sağ ve soldan rakip tarafından Ortaya atılan toplara dikkat ediniz.Selçuk gibi düzgün vuruşlar yapan oyunculara mümkün olduğunca vurdurtmayın uzun paslarla sonuca gidin bakın 3 puan cebinizde inşallah
    0
    0
    Yanıtla