SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kaza Kurbanı Polis ve 3 Aile Ferdi Toprağa Verildi

Kaza Kurbanı Polis ve 3 Aile Ferdi Toprağa Verildi
A- A+ PAYLAŞ

Ramazan Bayramı tatili için ailesi ile birlikte Malatya'ya gelirken Şanlıurfa’da trafik kazasında hayatını kaybeden polis memuru Batuhan Akar ile eşi ve 2 çocuğu Malatya’da gözyaşları ile son yolculuklarına uğurlandılar.

Şanlıurfa’da Özel Harekat Şube Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Batuhan Akar (31), Ramazan Bayramı tatili nedeniyle eşi ve 2 çocuğu ile birlikte memleketi Malatya’ya gelmek için yola çıktı. Şanlıurfa'nın Bozova ilçesine bağlı Çakmaklı Mahallesi mevkiinde dün yaşanan kazada polis memuru Batuhan Akar’ın kullandığı 44 BA 255 plakalı otomobil İbrahim Halil Y. yönetimindeki 33 BDJ 92 plakalı kamyon ile çarpıştı. Feci kazada hurdaya dönen araçta bulunan polis memuru 31 yaşındaki Batuhan Akar ile eşi 29 yaşındaki Halime Akar olay yerinde hayatını kaybederken çocukları 7 yaşındaki Tuğruhan Akar ve 3 yaşındaki  Umay Akar ise kaldırıldıkları hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kazada hayatlarını kaybeden Batuhan Akar ve ailesinin cenazeleri, otopsi işlemlerinin ardından memleketleri Malatya’ya getirildi.

Kaza kurbanı polis memuru Akar ve ailesi için Malatya Şehir Mezarlığı’nda öğle namazı sonrası cenaze töreni düzenlendi. Türk bayrağına sarılı polis memuru Batuhan Akar ile eşi ve 2 çocuğunun yan yana konulan tabutları yürekleri dağlarlarken, kılınan cenaze namazı sonrası Özel Hareket polisi Akar ve ailesi gözyaşları arasında defnedildi.

Düzenlenen törene, ölenlerin ailesi ve yakınları, Malatya Valisi Ersin Yazıcı, Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, İl Emniyet Müdürü Arif Çankal, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ercan Altın ile çok sayıda Emniyet mensubu katıldı.

iha- malatyahaber.com- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Alparslan (4 hafta önce)
    Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun inşallah.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (4 hafta önce)
    Rabbim mekanlarını cennet eylesin inşallah, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum .
    %100
    %0
    Yanıtla