SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kazanmaya Çok İhtiyacımız Vardı"

0
Güncellendi - 2016-12-26 15:55:20
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Ligde Boluspor evinde oynadığı Evkur Yeni Malatyaspor’a 5-1 mağlup olurken, maç sonunda iki takımın teknik adamı açıklamalarda bulundu.

Buz: “Kazanmayı çok istedik”

Evkur Yeni Malatyaspor'un Teknik Direktörü İrfan Buz, Boluspor maçını farklı kazandıkları için mutlu olduğunu bildirdi ve "Kazanmaya çok ihtiyacımız vardı.. Özellikle devre arasına moralli girmek açısından.." dedi.

Teknik Direktör Buz 5-1’lik skoru değerlendirirken, çok önemli bir müsabakayı kazandıklarını belirtti ve şöyle devam etti:

“Bizim açımızdan çok önemli bir müsabakaya çıktık. Her iki takım için de önemliydi. Zor bir deplasmana geldiğimizi düşünüyoruz. Ancak gerçekten çok istedik, son haftalarda istediğimiz skorlarla ayrılamadık. O yüzden kazanmaya çok ihtiyacımız vardı.. Özellikle devre arasına moralli girmek açısından.

Futbolcu kardeşlerimiz son haftalarda belki skor anlamında iyi skorlar alamadılar ancak kötü oynadığımızı düşünmüyorum. Bu maçta da 5-1 kazandığımız için çok mutluyum. Boluspor da çok iyi bir mücadele veriyor. Sezon başında takımları saydığınız zaman Göztepe’yi, Eskişehir’i, Adana Demirspor’u sayardınız ama Yeni Malatya ve Boluspor’u saymazdınız. Bence Boluspor çok iyi bir sezon yaşadı. Ne olursa olsun bu yarışın içinde olmaları, buraya kadar getirmeleri başarıdır. Boluspor’u tebrik ediyorum.”

Bolu Cephesi..

TFF 1. Lig'in 16. haftasında sahasında Evkur Yeni Malatyaspor'a 5-1 yenilen Boluspor'un teknik direktörü Fuat Çapa, "Ben ilk devreyi gayet iyi geçirdiğimizi düşünüyorum. Çünkü sezon başında bu sezon altyapıyı yapıp, bundan sonraki sezonlarda hedefi olan takımlar arasında olacağımızı söylemiştik." dedi. Çapa maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, sezon başından beri büyük bir emek verdiklerini vurgulayarak, Evkur Yeni Malatyaspor karşılaşmasında bu emeğe rağmen kötü bir sonuç elde ettiklerini belirtti.

Bazı neticeleri önceden öngörmenin mümkün olmadığını dile getiren Çapa, "Bugün karşılaşmanın bizim adımıza zor geçeceğini zaten bekliyorduk. Hafta içerisinde serum yiyen 2 arkadaşımız vardı. Bugün 2 futbolcumuz iğneyle sahaya çıktı. Bundan dolayı sıkıntı olacağını tahmin ediyorduk ama skorun bu şekilde olacağını ya da ilk devre bu kadar kötü oynayacağımızı beklemiyorduk. Çünkü bu kadar kötü oynamaya ve kötü mücadele etmeye kimsenin hakkı yok." diye konuştu.

Boluspor'un sezonun ilk 16 haftasında elde ettiği puanı değerlendiren Çapa, "Ben ilk devreyi gayet iyi geçirdiğimizi düşünüyorum. Çünkü sezon başında bu sezon altyapıyı yapıp, bundan sonraki sezonlarda hedefi olan takımlar arasında olacağımızı söylemiştik. Bu açıdan iyiyiz. Liderle şu an 4 puan farkımız var. Bu kapanmayacak bir durum değil. Sezon başı kadromuz yoktu. Kimin neyi nasıl yapacağı belli değildi ama şu anda elimizde oyuncularımızla ilgili ve ne yapacaklarıyla ilgili çok fazla veri var." ifadelerini kullandı.

Bolu, iha- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

31 yorum yapılmış

  • Yılmaz (7 yıl önce)
    Mersinde şu Bandırmayı yendi ya hayret Bandırmaya nasıl yenilmişiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Beko Bornova (7 yıl önce)
    Malatyalı olarak takımımıza son derece iyi destek vermemiz lazım iyi ve ya kötü bizim takımlar bunlar gerek malatyaspor gerekse şimdi E.Y.Malatyaspor.teknik heyete ve yönetime her daim yanlarında olduğumuzu hissetirmemiz lazım kim nederse desin kişisel görüşüm takım iyi yolda ALLAH yardımcıları olsun,Dahada iyi olacak güveniyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Basri Tezel (7 yıl önce)
    İkinci yarı Sivas maçı sonrası yine fikstür avantajı bizde. Önümüzdeki süreçte ikinci yarıya iyi başlayıp, 60 puanı tutturursak büyük ihtimalle çıkıyoruz. İçerde hata yapmadan, Samsun ve Antep Bel. gibi deplasmanlarda puanlarla dönersek önümüz açık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Asım (7 yıl önce)
    Sağolsun yerel medyamızın ileri gelenleri de dahil olmak üzere birçok iyi gün dostu taraftara kalsak halimiz nice olurdu. Allah'tan hoca ve yönetim makul ve mantıklı taraftarların varlığını bildiği için dimdik duruyorlar. Dün stattaydım, maç sonunda bolu taraftarı 5 yemiş takımı yanına çağırıp, and içtirip alkışladıktan sonra gönderdi. Bizim büyük malatya taraftarımız berabere bitse ana avrat düz gidiyor. Ha bu arada bizim futbolcular da bu galibiyetten sonra yanımıza gelmeye tenezzül etmedi, bi İrfan hoca geldi. Niye acaba? Büyük Malatya taraftarı iğneyi kendine batirabilir mi?
    0
    0
    Yanıtla
  • BORA BARUT (7 yıl önce)
    Geçen sezon kesin küme düşer denilen takımı ligde tutup bu sene ligin uzun süre lideri yapan İrfan Hoca sadece 4-5 hafta kötü gidiş olunca adeta linç edildi.Futbol böyle namkör bir oyun teknik adamlıkta pamuk ipliğine bağlı oluyorsunuz.Allahtan beklenmedik şekilde yönetim hocanın arkasında durdu yada en azından görevine son vermedi, bu yönü ile taktir etmek lazım.Evet 4-5 hafta çok önemli puanlar kaybedildi ama her takım bunları yaşıyor ,hele de TFF 1. lig de son 10-15 yıla bakın hangi takım nağmağlup şampiyon olmuş yada sahasında kötü sonuçlar almamış.İrfan Hoca ve takıma destek olup arkalarında durmak gerekli, durmasak ne olacak başka Malatyaspor varmı????
    0
    0
    Yanıtla
  • Hikmet Erdoğdu (7 yıl önce)BORA BARUT isimli kullanıcı yorumuna
    İrfan Buz'un eleştirilme sebebi kalede Hakan Canbazoğlu'nu ısrarla oynatmasıydı. Ahmet Burak Solakel'i bir türlü kesmemesiydi. Bu 2 futbolcu kesildi 5 gol attık Bolu'ya. Taraftar haksız mı şimdi?
    0
    0
    Yanıtla
  • Kimine göre Hakan, kimine göre Sedat, kimine göre Caner, kimine göre MBA, kimine göre Solakel, kimine göre Azubuike, kimine göre Eren. hatta takımdaki yabancı futbolcuların hepsi gönderilsin dedi maçtan maça takımı takip eden büyük taraftarımız. Bütün hafta takımın nasıl çalıştığı, kimin ne yaptığı elbetteki kimsenin umrunda değil. Bırakınız bunları...
    0
    0
    Yanıtla
  • Hikmet Erdoğdu (7 yıl önce)Asım isimli kullanıcı yorumuna
    Tribünde gidip maç izlerseniz herkesin kaleci be sol bek konusunda hem fikir olduğunu bilirsiniz. Hadi diğer futbolcuları antreman performansına/çalışmalarına göre belirledi kaleciye ne diyeceksiniz? Ertaç kondisyon olarak mı yetersizdi de oynatmıyordu? Gereksiz inat yüzünden çok puan kaybettik taraftar da buna kızıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tüm iç saha maçlarına,urfa, eskişehir, bolu, elazığ deplasmanlarına özel aracımla ya da uçakla gittim. İyi bir taraftarım ve herkesin kendi işine bakması tarafındayım.
    0
    0
    Yanıtla
  • N.S. (7 yıl önce)
    BU TAKIMA DESTEK VERECEK SAYIN MALATYAMIZIN DEĞERLİ ZENGİNLERİ BİRER FUTBOLCUNUN TAKIMA KAZANDIRILMASINI SAĞLASANIZ YETER.BUNUDA YAPACAK BİRÇOK ZENGİNİMİZ VAR AMA BAŞKA YERLERE YAPIYORLAR.MALATYALI OLDUĞUNUZU GÖSTERİN ARTIK.UTANAN NÜFUSUNU DEĞİŞSİN.BİZ MALATYALIYIZ GURURLA.
    0
    0
    Yanıtla
  • N.S. (7 yıl önce)
    SAYIN FUTBOLSEVERLER; HİÇBİR TEKNİK ADAM KARİYERİNİ KAYBETME PAHASINA SAHAYA YENİLMEK ÜZERE ÇIKMAZ.ELBETTE FUTBOL BU HER ZAMAN GALİP GELEMEZSİNİZ.O GÜN FUTBOLCULARIN İÇİNDE BULUNDUĞU DURUM BİLE ÖNEMLİ.HOCA ÇIKIP OYNAYACAK DEĞİL YA.BAKIN EĞER BUGÜN 5 MAÇI ALMIŞ OLSAYDIK AÇIK ARA LİDER İKİNCİ YARI İÇİNDE BÜYÜK BİR ŞANSLA BAŞLAYACAKTIK.AMA OLMADI.SON MAÇA BAKTIĞINIZDA 5 MAÇI KAYBEDEN FUTBOLCULARDAN KURULU AYNI TAKIM 5 FOL ATARAK SEZONUN EN İYİ MAÇINI OYNADILAR.BEN İNANIYORUM Kİ BAŞTA SAYIN YÖNETİCİLER OLMAK ÜZERE İRFAN BUZ HOVAMIZIN EKİBİNİN AZMİ VE FUTBOLCU KARDEŞLERİMİZİN ZAFERİYLE BİZ BU İPİ GÖĞÜSLEYECEĞİZ.GÖĞÜSLERKENDE AĞLAYACAĞIZDA.ÇÜNKÜ YERİ GELİP YİNE KAYBEDECEĞİZ.BAKIN BU İŞLER PARA İLE OLUYOR TAKIMI GİDİP SAHADA KÜFÜR EDEREK OLMUYUR.BİZLERİN ALMIŞ OLDUĞU 15-20 TL TUTARINDAKİ BİLETLER TAKIMIN BİR ÖĞÜN YEMEK PARASI ARKADAŞLAR.HEM MADDİ HEMDE MANEVİ OLARAK EL ELE VERİP ZAFER DE DE YENİLGİ DE DE BU TAKIM BİZİM.GELİYORUZ SÜPER LİG İRFAN HOCAMIZLA GELİYORUZ.
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan (7 yıl önce)
    1Göztepe31 2YeniMalatyaspor30 3Eskişehirspor28 4Sivasspor28 Sıralama bu şekilde oldu Büyük ihtimal Bu 4 akımı şampiyonuluğa oynayacak ilk yarıda MALATYA Çok Büyük Avantaj Yakalamıştı ne olduysa son 5 hafta çuvalladı .Malatya yarışı sürdüre bilmesin için kaleci dahil bir kaç iyi transfer yapması gerek
    0
    0
    Yanıtla
  • metin (7 yıl önce)
    çok pozitif enerji veriyorsun hocam isteğimiz odurki oyun aksın kanatlardan uzun paslarla bindirelim sürekli göze gönüle hoş gelen futbol oynayalım sorun değil yenilsekte üzülmeyiz futbolcularımızda sizde iyi niyetlisiniz biliyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • huseyin (7 yıl önce)
    su gercekki hocammiz iyi ilk 11 idare eder ama kenar zayif 2-3 sakatin oldumu vay haline dedigim gibi iiyi bir kaleci 1 tane saglam defans 1 ortaa saha 1 forvet. ve super lig isteniyorsa bu 4 futbolcuda direkt 11 de oynayabilecek kapasitede olmali
    0
    0
    Yanıtla
  • Eray (7 yıl önce)
    Sayın irfan hocam ilk sezon için iyi puanla bitirdik elinize yureginize sağlık, ancak dikkat edilmesi gereken konular var defansimiz halen sıkıntılı bu kendi içimizde bir sorun, dışsal olarak bu takım ilk sezon hiç penaltı kullanmadi verilmesi net olan 4 penaltimiz vardı verilmedi bütün maçlarda özellikle sarı kartlarla durdurulmaya çalışıldık rakipkerimizin golculeri penaltı atarak puan alırken biz kendi cabamizla aldık, dün bolunun son dk kırmızısı hariç, eskişehir maçındaki semih in kırmızısı ile hiç bir rakibimiz görmesi gereken kırmızı kartı görmedi, yani tff tarafından istemiyoruz aldığımız tribün cezaları bunun bir örneği bu nedenle transferde takımın hakemleri de alt edecek şekilde güçlendirilmesi gerekir yoksa bu tff bizi ikinci sezon ezer, bu konuda siyasilerinde gündem oluşturması ve tff ziyaretinde bulunması gerekir
    0
    0
    Yanıtla
  • Sacit efe (7 yıl önce)
    Yinede takviye şart,yabancılar gönderilsin sadece 2 yabancı kalsın,bu ülkenin çocukları oynasın.Hücum degil kontrollu kontratak futbol oynansın,Bolu maçı kontratak futbolun meyvesi olarak 5 ledi
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Çoban (7 yıl önce)
    İrfan hocami eleştiren tüm TRT seyircilerine güzel bir cevap inş devami gelecek hocam yanindayiz gerçek Malatyaspor sevdalisi olarak seni çok seviyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz karaca (7 yıl önce)
    Tuncay kardeşim sen biliyorsun lütfen kendine şakla.Birde bu takımın başına teknikddrektör olsan ne iyi paran çok 5tane futbolcuyu gönderiyorsun yerine bahsetiğin çok ünlü futbolcular alıyorsun neala
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan Cakmak (7 yıl önce)
    Iste özledigimiz malatyaspor ruhunu ortaya kiyduğu zaman yenemeyeceği takim yok tüm camiayi kutluyorum yolunuz acik olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Süleyman (7 yıl önce)
    İrfan hocam sizi ve futbolcularımızı kutluyorum bu güzel galibiyetten dolayı
    0
    0
    Yanıtla
  • Tolga (7 yıl önce)
    Eniginden cücügüne kadar hepinizi kutlarız
    0
    0
    Yanıtla
  • Tuncay (7 yıl önce)
    Ne olursa olsun 5 hafta beklemek yanlış oyun kalede kaleye şişirme toplar ile gol arama Ne diyim 5 maç gitti ikinci yarı çooook daha zor olacak iyi bir kaleci toparlayıcı iyi bir defans oyunu okuyan yönlendiren bir orta saha ve gerçek bir forvet alınabilir mi bilmiyorum ama bu takımda olmayı hak etmeyen 5 net oyuncu var bunların kimler olduğunu herkes biliyor en azından takımı takip edenler bilir irfan hoca üstü kapalı bişeyler ima ediyor sezon başında kimse y.malatyasporu saymazdı demek ile eleştirilere sitem ediyor buna hakkı yok kusura bakma sın
    0
    0
    Yanıtla
  • Irfan hoca olmasa sen kumeden kurulmayı dusunurdun sadece senın gıbıler anca buldukca daha fazlasını ıster gecen sene bu takım kume dusecektı bu adam geldı toparladı vefasız olmayın
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya Sevdalısı (7 yıl önce)
    Her zaman söylediğim gibi İrfan hocama ve futbolcu kardeşlerimize güveniyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hulki kır. (7 yıl önce)
    Tebrikler. Yolunuz açık olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • mus (7 yıl önce)
    Hoca,dogru,takimi,sahaya,cikardin,eren,her Macta,oynamasi,gerekir,sizleri,kutluyorumr
    0
    0
    Yanıtla
  • Zeki (7 yıl önce)
    Sularımız kesik, duyun sesimizi... Artık (ekşisözlükte) dalga konusu da olduk.
    0
    0
    Yanıtla
  • Feryat (7 yıl önce)
    Yürek.konsantrasyon.akıl.biraraya geldi ve gerçek ortaya çıktı. yazık oldu boşuna giden puanları hayırlısı. biz atlattık bu dönemi.ikinci yarı irfan hoca takviye lerle daha iyi bir takım yapacak Y.Malatyaspor ŞAMPİYON OLACAK.
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (7 yıl önce)
    Tüm camiayı yürekten kutluyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan (7 yıl önce)
    Ya Boluda birşey yok yada malatya son 5 maçı bilmediğimiz dolayı oynamamışlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Aydin (7 yıl önce)
    Tebrikler ruhunu sahaya yansitan takim galip gelir zeminde iyidi takimimiz iyi konsantreydi tebrikler irfan buz
    0
    0
    Yanıtla