SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kazanmaya Yakın Olan Taraftık"

0
Güncellendi - 2018-08-26 00:51:55
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Ligin üçüncü haftasında deplasmanda Kayserispor ile 0-0 berabere kalan Evkur Yeni Malatyaspor’da futbolcular alınan 1 puandan dolayı mutlu.

Karşılaşma sonrası açıklamada bulunan takım kaptanı Adem Büyük, “İki hafta çok iyi geçirdik. Puanlar aldık. Kayseri deplasmanına da kazanmak için geldik. Kazanamıyorsanız deplasmanda 1 puan iyidir” dedi.

Büyük, takım olarak iyi mücadele ettiklerini belirterek, şunları söyledi:

“Kayserispor iyi organize olan bir takım, biz de iyi mücadele ettik. Geride kalan iki haftada olduğu gibi bu hafta da kazanmaya yakın olan taraftık. Rakipten daha çok istedik ama maalesef 0-0 bitti. Bizim için kötü değil. İkinci yarıda maç iki tarafa da gitti geldi. İlk yarı biz kazanabilirdik, ikinci yarı beraberlik adil bir sonuç.”

Takımın sağ bek oyuncusu İssam Chebake ise “Kayseri’den puan almak kolay değil. Zor bir deplasmandan 1 puan aldık. İyi bir maç çıkarttık, mutluyuz” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

FOTO: AA (Kayseri)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Kılıçarslan (5 yıl önce)
    Çok acil solbek lazım,Birde ön libero lazım,Ahmed le,Danıld la bu işin olmayacağı belli zaman geçmeden hemen alın Guılhermeninde yükünü azaltacak iyi bir ortasaha lazım......................
    0
    0
    Yanıtla
  • Kenan Karakaş (5 yıl önce)
    Kaptan seninle gurur duyuyoruz Erol hoca güven veriyor. Tebrikler Ertuğrul (sağlam) hocaya gereken cevabı verdiniz. Hepinizi kutluyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Ümit (5 yıl önce)
    Evimizde hiç yenilmeyelim yeter
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaya (5 yıl önce)
    KAPTAN SEN ADAMSIN HELAL OLSUN BU SENE YINE ÇOK GÜZEL ISLER YAPACAKSIN EMINIM
    0
    0
    Yanıtla