SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Kent İçin Önemli Bir Kurum'

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:33:20
'Kent İçin Önemli Bir Kurum'
A- A+ PAYLAŞ

Müstakil Sanayici İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şubesi Başkanı Mehmet Balin, İnönü Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bayram Murat Asma’yı ziyaret etti. 

MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin, beraberinde yönetim kurulu üyeleri Ergin Erdemir, Ali Cüreoğlu, Mustafa Tosun, Genç MÜSİAD başkanı M. Barış Yılmaz ve Şube Müdürü Ahmet Akbaşlı ile birlikte Battalgazi Kampüsünde yer alan Ziraat Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Asma’yı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Balin, Malatya’nın bir tarım şehri olduğunu, dolayısıyla Ziraat Fakültesi’nin de kent için önemli bir kurum olduğunu söyledi. Malatya’nın büyük bir bölümünün ekmeğini kayısı ile sağladığını dile getiren Balin, bu kapsamda kayısı üreticilerinin sorunlarını ve kayısının daha da para etmesi adına MÜSİAD olarak raporlar hazırladıklarını ve bunu da zaman zaman kamuoyu ile paylaştıklarını söyledi. İnönü Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Asma’nın da kayısı adına bir çok proje geliştirdiğini belirten Balin, bu nedenle de çalışmalarından dolayı Dekan Asma’ya teşekkürlerini sundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Dekan Prof.Dr. Bayram Murat Asma da, çalışmalar hakkında konuklara bilgiler verdi. Başta kayısı olmak üzere üzerinde çalışma yaptıkları meyveler hakkında bilgiler veren Asma, sivil toplum kuruluşlarının Üniversite ile işbirliği içerisinde yer aldığını ve bundan dolayı da büyük mutluluk duyduklarını söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız