SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kervansaray'da Spor Etkinliği

0
Güncellendi - 2020-09-30 02:20:57
Kervansaray'da Spor Etkinliği
A- A+ PAYLAŞ

Avrupa Spor Haftası, Battalgazi’de bulunan Tarihi Silahtar Mustafa Paşa Kervansaray’ında coşkuyla kutlandı.

Türkiye Herkes İçin Spor Federasyonu tarafından her yıl geleneksel olarak 23-30 Eylül tarihleri arasında düzenlenen Avrupa Spor Haftası etkinlikleri kapsamında Eskimalatya’da bulunan Tarihi Silahtar Mustafa Paşa Kervansaray’ında bir dizi sportif faaliyetler düzenlendi. Koronavirüs salgınına karşı alınan önlemler eşliğinde Jimnastik, Masa Tenisi, Bisiklet, Tekvando, Karate, Futbol (Penaltı Atışları), Dart, Dağcılık, Satranç ve Eskrim gibi branşlarda etkinlik düzenlendi. 81 il ve ilçelerde eş zamanlı olarak aynı anda kutlanan ve çok sayıda farklı spor aktiviteleriyle her yaştan bireyi bir araya getiren etkinliklere, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’de katıldı. Başkan Güder, Avrupa Spor Haftası’nın Battalgazi’ye hareketlilik getirdiğini dile getirdi.

“KİMSENİN AÇ KALMADIĞI VE OBEZİTESİZ BİR DÜNYA İÇİN HAREKETSİZ KALMA”

Düzenlenen etkinliğin önemine vurgu yapan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Avrupa Spor Haftası dolayısıyla Gençlik ve Spor Bakanlığımıza bağlı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzde görevli hocalarımız ve eskrim ile uğraşan çocuklarımız Tarihi Silahtar Mustafa Paşa Kervansarayında gösteri ve sunumlarını gerçekleştiriyorlar. Maalesef nimetin külfete dönüşmüş olduğu bir dünyada yaşıyoruz. Özellikle obezitenin ciddi bir problem olduğu bir dönemde Afrika bölgesinde ve uzak doğuda açlıkla mücadeleler veriliyor. Kimsenin aç kalmadığı ve obezitesiz bir dünyayı oluşturma adına çaba sarf etmemiz lazım. Bu obezite hastalığını giderme anlamında Avrupa Spor Haftası dolayısıyla hem Avrupa’da hem de ülkemizde bir etkinlik düzenleniyor. Malatya’daki etkinliklere ise Battalgazi ilçemiz ev sahipliği yapıyor. Bizler Battalgazi Belediyesi olarak bu sorumluluğumuzu ve yükümlülüğümüzü yerine getirmiş bulunuyoruz. Gerçekten önemli bir etkinlik. Bu etkinliğe sahip çıkmak gerekiyor. Vatandaşlara bir tavsiyem var. İnsanlar evlerinden iş yerlerine veya başka bir yere giderken, araç kullanmaktansa yürüyüş yaparak ya da bisiklet kullanarak gitmelerini öneriyoruz. Etkinliği düzenleyen Bakanlığımıza ve İl Müdürlüğümüze teşekkür ediyoruz” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Hanifi (3 yıl önce)
    Sporla alakasız ve yıllardır sporun önünde engel olarak görülenler yüzünden artık antrenman yerine sinema seti gibi video çekerek saniyelik görüntülerle ne spor gelişir ne sporcu başarılı olur nede spor tabana yayılır. Boş zaman etkinliği olur. Adına da müsabaka değil etkinlik denir. Vah malatya vah ne şanssız bir memleket oldun.
    0
    0
    Yanıtla