SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Keskin'den AKP'li Vekillere.. "Cumhurbaşkanı Sormazsa, Millet Soracak"

Keskin'den AKP'li Vekillere..
A- A+ PAYLAŞ

Geçtiğimiz hafta içinde AKP Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı ile Malatya Şeker Fabrikası'nda üretilen şekerin Kahtalı'nın ortak olduğu firma üzerinden piyasaya sürülmesi konusunda sert bir polemiğe giren Malatya Esnaf Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Şevket Keskin, eleştirilerini sürdürüyor.

Malatya ESOB Başkanı Şevket Keskin, şekerle ilgili gelişmelerin perde arkasında asıl amacının, Malatya Şeker Fabrikası'nı önce zarar ettirip, daha sonra özelleştirmek olduğunu söyledi.

AKP Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı'yı eleştirmeye ve suçlamaya devam eden Şevket Keskin, Kahtalı'nın yanı sıra, şeker dağıtımında halkın aleyhine geliştirilen fiyatlandırma ve dağıtım ağı sorununa yönelik herhangi bir çaba göstermeyen diğer milletvekillerini de sert ifadelerle eleştirdi. Keskin, "Bütün milletvekillerinin bu durumda Malatya’nın hakkını savunması gerekirdi, ne yazık ki yapmadılar. Milletvekili Öznur Çalık çıktı reklam yaptı, 'fabrikadan halka direkt satış mağazası açtık' diye. Öznur Çalık, çıkıp da AK Partili bu milletvekiline sen neden bu kadar şekerin peşine düştün diyemedi mi?" dedi.

AKP Milletvekillerini ERTV'de eleştiri yağmuruna tuttu
ERTV'de Hülya Kaya'nın hazırlayıp sunduğu 'Hülya Kaya ile Günebakış' programına katılan ve şeker dağıtım ve fiyatlandırmasına ilişkin yeni yapılanma hakkındaki soruları cevaplandıran Malatya ESOB Başkanı Şevket Keskin, asıl amacın  Malatya Şeker Fabrikası'nın, özelleştirme adı altında kişi ve özel şirketlere devredilmesi olduğunu söyledi.

Malatya'da üretilen şekerin Malatya'daki tüketiciye ulaşması sürecinde kısa süre öncesine kadar hiç bir aracı olmadığını ve doğrudan satış yapıldığını hatırlatan ESOB Başkanı Şevket Keskin, mevcut durumda ise üç aracı firmanın şeker üzerinden büyük karlar elde etmesinden sonra şekerin vatandaşın sofrasına yüksek fiyatlarla ulaştığını kaydetti.

Keskin,"2022 yılı Şubat ayına kadar vatandaşın bir sıkıntısı yoktu. Biz yeni duyduk. Üreten biz, yapan biz, getiren biz neden 3 el değiştirdiniz? Şeker Fabrikası 262 TL’ye üretiyor, Türk Şeker’e veriyor, Tük Şeker de kendi paketleme ve ambalaj maliyetini ekleyip 285 TL’ye ayrı bir firmaya veriyor. Adamların aynı isimde 18 tane şirket ve bayiliği var. Almış götürmüş. Esnaf 350 TL teklif etmiş. Esnaf şekerden sadece yüzde 3 kar ediyor. Bugün 350-400 TL’ye verdikleri şekeri yarın 500-600 TL’ye verecekler" diye konuştu.

Bunların hesabı Şeker Fabrikasını özelleştirmek...
Malatya ESOB Başkanı Şevket Keskin, AKP Malatya Milletvikili Öznur Çalık'ı da eleştirererk, Çalık'ın şeker dağıtımı ve fiyatlandırılması konusunda halkı, kamuoyunu yanılttığına işaret etti. Şevket Keskin şöyle konuştu:

 "Milletvekili Öznur Çalık çıktı reklam yaptı, fabrikadan halka direkt satış mağazası açtık diye. Öznur Çalık, çıkıp da AK Partili bu milletvekiline sen neden bu kadar şekerin peşine düştün diyemedi mi? Senin şirketin nedir, sen bu kadar peşine düşmüşsün. Bir insanın kursağına haram girmesin, haram girdikten sonra iflah olmaz ve doymaz. Sümer Bank neden satıldı? Zarar etti diye. Tekel neden satıldı? Zarar etti diye. Şekerin bugün 50 kilogram maliyeti 380-390 TL arası, siz bunu 250 TL gösterirseniz, satarsanız yıl sonunda fabrika zarar etmiş olacak. Bunu Cumhurbaşkanına götürecekler “Şeker Fabrikası zarar ediyor” diyecekler. Bunların hesabı Şeker Fabrikası alanını satın almak. Şeker Fabrikasını sattırmadık diye övünmesinler. Şeker Fabrikasını Bayram Polatbaş ve Nuri Murat sattırmadı. Şimdi fazla söylemeyelim, yoksa Şeker Fabrikası Müdürünü görevden alırlar. Ellerinden gelse Şeker İş Sendikası Şube Başkanı Nuri Murat’ı da görevden alırlar. Bir zamanlar çıkıp poz verenler, Şeker Fabrikasını sattırmayız diyenler, şekeri neden sattırıyorsunuz?”.

"Milletin değil, Cumhurbaşkanının iradesiyle milletvekilliğine gelenler haddini bilecek.."
AKP Malatya Milletvekillerinin halıkn iradesiyle değil Cumhurbaşkanı'nın iradesiyle milletvekili olduğuna vurgu yapan Şevket Keskin, AKP Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı'nın, meslek odaları başkanlarına yönelik "Anlamadan Şevket Keskin'i alkışlıyorlar" şeklindeki açıklamasına yönelik bir soruya şöyle cevap verdi: 

"Ben ön plana çıkmak için bu açıklamaları yapmıyorum. Milletvekilinin vatandaşı, esnafı ve oda başkanlarını ağzına alması haddi de, hakkı da değildir. Çünkü buralara milletin oyuyla geliyorlar. Cumhurbaşkanının adını zikrettiğim zaman çekememezlikleri var. Milletvekilleri, milletin iradesiyle gelmiş insanlar değil, Cumhurbaşkanının iradesiyle gelmiştir. Milletin değil Cumhurbaşkanının iradesiyle milletvekilliğine gelenler, milletin iradesiyle göreve gelen oda başkanlarına karşı haddini bilecek. Bilmeden alkışlıyor diyemez. Bu millet 20 yıldır AK Parti’yi, Cumhurbaşkanını destekliyor, bilmeden mi destekliyor, bilmeden mi alkışlıyor? Bunları da düşünecek, konuştuğum kelime nedir diyecek. Ayet ile hadisi nasıl birbirine karıştırdıysa, menfaatine dokunduğun zaman her şeyi birbirine karıştırıyor. Menfaat kimseye kar getirmez, hiçbir yanlış yapanın yanına kar kalmamıştır. Ben yanlış bir şey söylemedim. Ben yapmadım, danışmanım yaptı demiş ya, ben onun yerinde olsam, çıkar Şeker Fabrikası alanında “Biz yanlış yaptık kusura bakmayın, benim almamam lazımdı, ben belediyeye girdim rezil oldum, belediyenin mülkiyetine çöktüm” diye açıklama yapardım. Ben bunlara hırsız demedim. Ben hırsız değilim, stokçu değilim diye açıklama yaptığı zaman kendi kendini ele vermiş oluyor. Ben tüccarım diyor, nerede tüccarsın. Ben radikal gruplara karşı mücadele verirken, Kernek Meydanı’na 50 bin kişi ile çıkarken, sen bir yerde çantacılık yapıyordun. Birden bire nereden nereye geldin. Bir düşün sesini kes otur”.

“Eğer Cumhurbaşkanı bunlardan hesap sormazsa, millet hesap soracak” 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AKP Malatya Milletvekillerinden hesap sorması gerektiğini ifade eden Keskin, “Eğer Cumhurbaşkanı bunlardan hesap sormazsa, millet hesap soracak” dedi.

Keskin şunları söyledi:

“Bugün AK Parti’nin Malatya İl Başkanı ve milletvekilleri Şeker Fabrikasına gidecekti, ‘biz satış mağazasının reklamını yaptık. Biz şeker konusunda yanlış yaptık, bir arkadaşımız almış.  Bundan sonra Şeker Fabrikası kurulduğu günden beri sistem nasılsa aynı sistemle devam edecek. Biz yanlış yaptık, direkt halka satış yapılacak’ deseydi, olay biterdi. Bizde alkışlardık, hem de bilerek alkışlardık. Hani bize bilmeden alkışladılar diyor ya, kendisi çok bilgili bir insan ya. Birden bire nasıl zengin oldu? Benim ağzımı açtırmasınlar. Herkesin o kadar çok yanlışları var ki. Bir gün, bir fırsatını bulup, bunları Cumhurbaşkanına açıklayacağım. Eğer Cumhurbaşkanı bunlardan hesap sormazsa, millet hesap soracak. Ben istemedim, bana verdiler der gibi bir açıklama yapmış. Hangi el sana verdi bunu. Bunu açıkla, devlet mi verdi, müdürler mi verdi, kim verdi, bunu açıkla. AK Parti milletvekili olmasaydı, bunu da alamazdı, şirketi bu kadar bayilik de alamazdı. Çünkü dün geldiği yer belliydi, bugün geldiği yer belli. Bütün milletvekillerinin bu durumda Malatya’nın hakkını savunması gerekirdi, ne yazık ki yapmadılar. Ben esnaf ve sanatkar camiasının hakkını savundum. Bu milletin hakkını savunmak benim boynumun borcu. Biz milleti ve vatandaşı savunurken, bunlar şirketleri, bayileri savunuyorlar. Bu millet bunlara bayilik savunsunlar diye, milletvekilliği vermedi. Adları milletvekili ama ne yazık ki bunlar bayi vekiliymiş. Şekerden elinizi çekin, siz vekilsiniz. Sinsi bir şekilde, kimsenin haberi olmadan 1 yıl önce almışlar. İhaleden bahsedilmiyor, bana verdiler deniliyor. Kim verdiyse bunu açıklamalılar. Başka şirketler yok muydu, şekeri verecek. Esenlik de vardı. Sıkıştıkları zaman Allah, Peygamber diyorlar, böyle bir şey olamaz. Ben diyorum sen şekeri almış, milletin hakkına girmişsin, o Allah’tan Peygamberden bahsediyor”

"Bu milletvekilleri hem partiye hem Cumhurbaşkanı'na zarar veriyor"
Malatya'da üretilen şekerin aracısız bir şekilde, eskiden olduğu gibi doğrudan piyasaya sunulması gerektiğini savunan Keskin, mevcut uygulamanın iptal edilmemesi halinde,  hem AKP'nin hem de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Malatya'da büyük zarar göreceğini vurguladı.

Cumhurbaşkanını çok sevdiğini ve zarar görmesini asla arzulamadığını söyleyen Malatya ESOB Başkanı Şevket Keskin, "Bunlar hem partiye zarar veriyorlar, hem de Reise zarar veriyorlar. Reis 20 yıldır cumhurbaşkanımız, ülkesine, milletine hizmet ediyor. Ülke zaten zor bir dönemden geçiyor. Zamlar aldı başını gidiyor, esnafın elektrik faturası, kirasını geçmiş durumda. Milletvekilleri de akıllı olsun, esnafla, milletle uğraşmasın. Benim siyasette gözüm yok. Haksızlığa karşı susan dilsiz şeytandır. Ben haksızlığa karşı susmam. Ben şekerden vazgeçin diyorum, vazgeçmedikleri takdirde üstlerine gideceğim, Cumhurbaşkanına kadar gideceğim. Bu milletvekilleri, bu teşkilat Cumhurbaşkanına zarar veriyor. Bu millet, bunlara değil, Cumhurbaşkanına oy veriyor. Cumhurbaşkanı sayesinde milletvekili oluyorlar" diye konuştu.

"Özür dileyin" çağrısı 
Programın son bölümünde, AKP Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı ve AKP Malatya İl Başkanı İhsan Koca'ya seslenen Şevket Keskin, "Milletvekili Hakan Kahtalı, biz bir hata yaptık, milletten özür dilerim diye açıklama yapmalı. AK Parti Malatya İl Başkanı İhsan Koca’ya çağrı yapıyorum; ‘Parti adına sen burada bir yetkilisin. Kendine gel ve çık Şeker Fabrikasının önünde o bilmeden alkış çalanları topla, bilerek alkış çaldır. 'Bir milletvekilimiz hata yaptıı' de ve özür dileyin” çağrısında bulundu.

ertv.com.tr - malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

39 yorum yapılmış

  • Emekli (2 yıl önce)
    Bunların hiç biri vekil olamazdı tayipin hayrına oldular yoksa bunlardaokapesite yok malatyadanneyi nasil özelleştirme adına bölüşmek için uğraşıyorlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalim01 (2 yıl önce)
    Ağzına yüreğine Sağlık Kıymetli Başkanım Allah'a Emanet Olun Selamlar Saygılar
    %92
    %8
    Yanıtla
  • .MALATYALI (2 yıl önce)
    SAYIN:BAŞKAN BUNLAR NE İLE GEÇİNECEK SEN EYLE ŞEYLER SÖYLÜYORSUNKİ HELE BİR BÜYÜKŞEHİRİ DENETLESİNLER HELE HALKIN İÇİNE GİRIP DERT DİNLESİN ULAŞIM OLMUŞ 4.5 TL HER ŞEY BAŞINI ALMIŞ ALIM GÜCÜ KALMAMIŞ SEN ŞEKERDEN BAHSEDİYORSUN BUNLAR ALT TARAFI DÜŞÜNMÜYORLAR HESAP VER AHİRETTE YESİNLER YİYE BİLDİKLERİ KADAR 100 TL ALIYORLAR UMURSAMAZLAR GARİBAN ÖLMÜŞ KİMENE
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Qariban (2 yıl önce)
    Verrr mehterii
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Erdal (2 yıl önce)
    Ayakta alkışlıyorum. Şevket bey in tek başına Malatya direnişini ….
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Gökhan (2 yıl önce)
    Şevket başkan kimi kime şikayet edecen bunların hepsi aynıdır
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Serkan (2 yıl önce)
    Ben oy vermedim, sayın milletvekilinin seçimini yapan kendisine oy verip aynı zamanda bu işten etkilenen esnaf ve vatandaş, eğer bir daha ki seçimde yine oy verirse sorun yok demektir. O yüzden Şevket Bey'in bu konuyu gündeme getirmesi karşı taraf için bir anlam ifade etmiyor olabilir. Keza ifade etseydi yapılan yanlıştan dönülürdü, önceden rakip parti üyeleri bu tip durumları anlatırdı, çekemiyorlar derlerdi. Şimdi kendi partililerive partilerine gönül verenler söylüyor. Ak parti Malatya teşkilatı 2 belediye kaybetti bu tutumlardan dolayı Arapgir ve Akçadağlılara selam olsun dik durdular, yiğit insanlar.
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Ahmet Cihan (2 yıl önce)
    Malatya nın vekilleri şeker fabrikasının bu uygulaması hakkında ne düşünüyor acaba! Gerçekten çok merak ediyorum. Hoş, ucu nereye dokunacak belli. Hiiiç karıştırmayın iyisimi.
    %91
    %9
    Yanıtla
  • zafer yılmaz (2 yıl önce)
    ADAM gibi ADAM Şevket Keskin...Yancılara iyi ders veriyorsun BAŞKANIM...
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Sayın Şevket keskin her seçim yaklaştığında siyasetçi gibi propaganda yapıyor, ortaya bir iddaa atıyor, seçimlerde akp’den adaylığını açıklarda şaşırmam
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Sayın Şevket keskin her seçim yaklaştığında siyasetçiymiş gibi ortaya bir laf atıyor. Kesin milletvekili adayı olacak demedi demeyin
    %39
    %61
    Yanıtla
  • Malatya sahipsiz (2 yıl önce)
    Başkan ne derse desin doğru şikayet direk reise ulaşmalı fırsatçılar unutmayın alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste kimsenin yaptığı yanına kalmayacağı günde var kim olursan ol..
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Hıdır (2 yıl önce)
    Şevket bey iki doğrun var 1-Bunları millet değil cbaşkanı iradesi getiriyor. 2-Konuşmayı beceremiyor konuştukça batıyorlar. Bir yanlışın var 1-Beni konuşturmasınlar diyorsun,ne biliyorsan konuş susma. Birde eksiğin var 1-Mademki hükümeti bakanlarj cbaşkanı belirliyor o zaman bir kanun teklifi ile TERCİH SİSTEMİ GETİRİLSİN MİLLET HİÇ OLMAZSA MİLLETVEKİLİNİ KENDİSİ BELİRLESİN ENAZINDAN %50 SİNİ BU TEKLİFİ YAPMANI BEKLERDİK.
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Ahmet Cihan (2 yıl önce)Hıdır isimli kullanıcı yorumuna
    Zamanında yapılan temayül seçimlerine uyudu mu? Hem vatandaşa soruldu, hem de sen ne anlarsın denilip seçilen adayları milletvekili adayı olarak göstermediler. Unuttuk mu?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Vatandaş 44 (2 yıl önce)
    Bunlar doymadan fakir fukara garip guraba birşeyler beklemesin
    %84
    %16
    Yanıtla
  • bekir kurt (2 yıl önce)
    iyiki tiktok youtube var yoksa hiç bişe duymucaz
    %64
    %36
    Yanıtla
  • İhsan (2 yıl önce)
    Şevket bey diğer dönem reis kimi aday ederse oyumuz ona bu böyle biline.
    %14
    %86
    Yanıtla
  • Burak (2 yıl önce)
    Şelale grubu bunları yıllardır yapıyor. Allah devletimizi böyle grupların elinden korusun. Bu milletin asıl evlatlarının yardımcısı olsun. Ağzına sağlık başkan.
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Akçadağ lı ramazan (2 yıl önce)
    Kaysı rekoltesinin 40 bin ton olduğu 2021 yılında 86 bin ton gösterip çiftçiden 15TL 23 TL toplayıp büyük esnaflara peşkeş çektirmedilermi tekeli kapatıp BARZANİ sigarası prestij VS sattırıyorlar sümeri kapatıp ÇALIK grubunu zenginleştip atv grubunu aldırdılar bırakında KAHTALI da şeker satsın liderleri değilmi nas diyen 1 mart tezkeresinde Müslüman ırak a abd askeri ülkemizden girsin diye vekillere evet oyu kullanın diye bağıran şimdide kur korumalı dolar hesabı acanlara fakirden aldığı elektrik parası nı zengin e verecek KESER DÖNECEK SAP DÖNECEK
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Hakan (2 yıl önce)
    Sayın ak parti il yönetimi,sayın çalık,sayın tufenkçi ve diğerleri bu konu hakkındaki açıklamanızı bekliyoruz kul hakkı önemli amann kime söylüyorumki...
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Zafer (2 yıl önce)
    Ya başkan nefesine yazık,bunlara yolsuzluk işlemez,astarları çok kalın,zaten her yaptiklarına Allah ın ismini başa alarak kendilerini kamufle ediyorlar,bence ulusal basina demec verin tabi kaldiysa
    %95
    %5
    Yanıtla
  • ahmet (2 yıl önce)
    Bu nedir arkadas bu adamlar koskoca Ak Partiden daha mi onemli veya bunlar olmayinca Ak Parti bitiyormu birisinin bacısı ile ilgili iddialar ayyuka cikmis birinin sirketinin adi 6 ay gecmeden saibeli bir isle anilir birisi yasa-dışı yollardan yurtdisina adam kacmasina bilerwk yada bilmeyerwk sebep olur bunlar millet nazarinda bu partiyi bitiriyor yani bunlarin vazgecilmez yani nedir iddia ediyorum Malatyada bunlarin bu partiye zerrece katkilari yok ama bir hayli zarari var yeter artik buna birileri dur demeli
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Başkanım şu noktayı anlamadım..Oda başkanlarını esnaf seçiyor doğru.Peki hangi esnaf oda'ya gönüllü olarak kayıt yaptırıyor..Esnaf oda kaydı zorunluluğu olmazsa kaç esnaf kayıt olacak.En ufak esnaf dahi 500 TL yıllık aidat ödüyor..SORUYORUM STK'lara bağışlar gönüllülük esasına göre verilir..Zorunlu ödemenin adı bağış olmaz..Gelin küçük esnafa bir iyilik yapın Cumhurbaşkanına bir mektup yazın esnafların ödediği aidatları kaldırınız esnaf zor durumda diyerek..Esnaf can çekişirken Türkiye Esnaf Odalar Birlik Başkanı Sayın Bendevi Palandöken'in aylık maaşı iddialara göre 50 bin TL nin üzerinde..
    %88
    %12
    Yanıtla
  • metinaslan (2 yıl önce)
    tespit doğru..... sadece biraz etkis at sahibine göre kişner.....
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Barut (2 yıl önce)
    Aynı şeyi kuspede yapıyorlar .şahsın birine 170 TL peşkeş çekmişler şahıs direk üzerine kari koyup 380 satıyorlar 2 yıldır
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hakan Akar (2 yıl önce)
    Öznur çalık şeker satış ofisinin reklamını yaptığı günden sonra malatya lı şekeri pahalı alıyor. Bunların yatacak yeri yok. Yazıktır günahtır vatandaşa. Ey halkım kalan tek fabrikana sahip çık. Dünyanın en kaliteli şekerinin üretildiği fabrikana sahip çık. Kendin için vatanın için
    %100
    %0
    Yanıtla
  • malatyalı (2 yıl önce)
    Kralsın başkan... Şevket başkanı canı gönülden tebrik ediyorum. En azından doğruları yüzlerine söyleyebiliyor. Şevket başkanı esnaf camiası yani halk seçti. Zevatları ise reis erdoğan seçti ve biz erdoğana oy verdik. Erdoğansız seçime girsin bu zevatlar bakalım kaç oy alıyorlar?? Eminim ki en yakınındakiler bile oy vermezler. Yazık ki, bunların basiretsizliği yüzünden millet reise kızıyor. Mevcut zevatlar bilsinki sosyal medya/haber ile millet artık herşeyi biliyor görüyor. Ey zevatlar Milletin sizden razı olduğunu, sizleri sevdiğini düşünmeyin tam tersi bir durum var bunu bilin. Seçimlerde/ahirette bu hesabı vereceksiniz. Vesselam
    %80
    %20
    Yanıtla
  • burhan (2 yıl önce)
    şevket keskine bir cesaret gelmiş. milletvekili olmak istiyor diyorlardı doğruymuş.
    %25
    %75
    Yanıtla
  • seyfettin atay (2 yıl önce)
    iktidarı destekleyen 5 tane milletvekili var acaba bu milletvekillerinden hanisi karşı çıktı hepsi aynı ... hepsinin kendi menfaatleri ön planda olup birbirlerine ses çıkarmıyorlar. Eğer kendi menfaatini ön planda tutup tüyü çıkmamış yetimin hakkına, beytül malına, milletin malında menfaat elde ediyorsa .. Bunlar inançı insanlar ise nasıl öbür dünyada hesap verecekler Her haksız kazanç bunlara zehir zıkkım olsun. Bunu yapan haksız kazanç sağlayan adamlara oy verenlere de yazıklar olsun sizler de buna ortaksınız sizde hesabını öbür dünyada verirsiniz.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hakan (2 yıl önce)
    Kim ne derse desin ben 19yildir oy verdim ben zde suç bizler koyunuz büyüksehirlik için oy verdik elinden tutup bunu seçin dediler oy verdik a artık yok Allah'ın izniyle isterse ülke batsın bundan kötü olmaz topraklarımız gidermiş nereye elimizi atsak ya bakan ya belediye üyesi ya millet vekili almış marketlere ortaklar fabrikalara ortaklar fiyatlar tabi düşmez ortağı bakansa milletvekili ise .zarar eder Allah'ım bu yılların hesabini sordursun inşallah millete yazık ya yuvalar yikiliyo
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Mehmet4420 (2 yıl önce)
    Cok guzel demissiniz haksizlik karşısında susan dilsiz şeytandır diye, fakat sizde susuyorsunuz. Aciklamanizda kac yerde "simdi beni konusturmasinlar" dediginizin farkinda misiniz? Muhalefet partilerinin il başkanları da izlesinler belki şehirde olup bitenlerden haberleri olur. Özal'dan sonra şu şehrin bi yüzü gülmedi siyasetçilerden dolayı
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Metehan (2 yıl önce)
    Ye kürküm ye demiş .... Değmeyecek adamları makam ve mevki sahibi yaparsanız olacağı... Millet vekili değil bunlar zengin vekili.... Ne demiş gün ola harman ola
    %100
    %0
    Yanıtla
  • mustafa44 (2 yıl önce)
    Sayın Şevket Keskin size çok teşekkür ediyoruz. Duygularımıza tercüman olduğunuzdan ve bu yürekli duruşunuzdan dolayı teşekkür ediyoruz. İnşallah Sayın Cumhurbaşkanı da bu durumu görür ve gerekeni yapar.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • erol (2 yıl önce)
    Sayın Keskin bu anlattıkların şu dakika olan bir olay değil ne oldu da böyle söylemeye karar verdin öncesinde de bu varsa susuyorsaydın senin de farkın yok onlardan
    %69
    %31
    Yanıtla
  • cafer CANBAY (2 yıl önce)
    Başkanım Yerden Göğe kadar haklısınız Millet Halk için Bir şey yaptıkları yok Hep keser hep bana rap bana .
    %86
    %14
    Yanıtla
  • malatyalı (2 yıl önce)
    Bunlara fayda etmez, artık güpegündüz açıkça öyle absürtçe şeyler yapıyorlar ki yüzlerine vursan dahi kâr etmiyor. Umursamadan, üzerlerine alınmadan hiçbir şey yokmuş gibi devam ediyorlar. Kibir, güç sarhoşluğu ele geçirmiş durumda. Lafta bir gömlek bir hırka, icraatte 5 fabrika 10 arsa... Şöyle dümdüz vatandaşlar olarak bu kadar şeyder haberdarken bu devletin koskoca MİT'i haberdar değil mi? Bu basit denklemden de anlaşılıyor ki malesef toplu bir talan söz konusu. Bunu görememek için kör olmak gerekiyor. Namusuyla çalışan, devletin malını yedirmeyen insanları görevlerinden alıp nerede bir omurgasız, vizyonsuz, liyakatsiz adam varsa yerine getirip kukla gibi oynatıyorlar. Ama unuttukları birşey var, Allah... Ayrıca bu millet bu kafayla gittiği sürece böyle tabiri caizse ütülmeye mahkum. Herkes herşeyi biliyor ama sandık zamanı gelince gene gidip oy veriyor... Müstehak diyeceğim ama arada bizlerde kaynıyoruz... Allah hidayet nasip etsin cümlemize, bu devleti sömürenlerinde bir bir rezil olup battığını, beş parasız kaldığı günleri görmeyi nasip etsin inşallah.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Güzel yorumunuz için tebrik ederim. Her şey anlattığınız gibi maalesef
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Kemal (2 yıl önce)
    Hangi millet vekili milletin yararına birşeyler yapiyor hep bana rapbana parseliyorlar
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Hakan (2 yıl önce)
    Adamı sevmem ama delikanlıca konuşmuş. Ey vekiller sizde bu kadar yürekli iseniz çıkın aslanlar gibi konuşun. Turgut Özal ünv rektörünün yanlışlarını aslan gibi haykırın ki bizde diyelim ki bunlar bizim vekilimiz. Ama şunu bilin ki Ak parti baska isimlerle gelmezse bu ekonomik krizde direk cakılır. Bu vekilleri Malatyamda şahsen ben istemiyorum. hepsi aynı
    %91
    %9
    Yanıtla