SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Keskin'in 'Aracı Şirket' Açıklamasına Kahtalı'dan Yanıt.. 'Şahsımı Üzmüştür'

Keskin'in 'Aracı Şirket' Açıklamasına Kahtalı'dan Yanıt.. 'Şahsımı Üzmüştür'
A- A+ PAYLAŞ

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Şevket Keskin'in, Şeker Fabikası'nın şeker satışını aracı bir şirket üzerinden yapmasına ağır tepki gösteren açıklamasının ardından, AKP Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, söz konusu şirketin ortakları arasında bulunduğunu belirterek yanıt verdi ve "Şahsıma ve hissedarı olduğum şirkete yapılan bu mesnetsiz ifadeleri kınıyorum." dedi.

Kahtalı'nın açıklaması şöyle:

"Son günlerde bir STK temsilcisi tarafından ortağı olduğum şirket üzerinden şahsıma mesnetsiz ifadeler kullanılarak algı oluşturulmaya çalışılmaktadır. Bir Damla AŞ’yi töhmet altında bırakacak açıklamaların yapılması üzerine hassaten bu bilgilendirmeyi yapma gereği duyduk.

Hem ticari hem de siyasi hayatımda tüm Malatyalı Hemşerilerimizin de şahit olduğu üzere, alnımız ve fikrimiz “AK” bir şekilde bugünlere geldik.  Ticari ahlakımızı inançlarımız üzerine oluşturduk ve bugüne kadar bu prensiple hareket ettik.

Firmamız 25 yıldır 18 Gıda ve Temizlik malzemeleri firmalarının bayiliğini yapan Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesine dağıtım yapmaktadır. Firmamız bugüne kadar tek TL devlet desteği almamış ve hiçbir bankadan kredi ve faiz kullanmadan kendi öz sermayesiyle 100’e yakın personeliyle çalışan firmadır.

Bahsi geçen Şeker Fabrikası’nın şahsıma veya hissedarı olduğum Bir Damla AŞ’ye 50 kg torba şeker satışı bulunmamaktadır. Bize 5 kilogramlık paketler halinde gelip firmanın belirlediği kar oranıyla dağıtımını gerçekleştiriyoruz. Bir Damla AŞ sadece Türk Şeker Aş. Dağıtım firmasının 81 ildeki bayisinden biridir. Yaklaşık 1 yıldır bayiliğini yapmaktayız.

Türk Şeker Aş. Dağıtım firması sadece şeker satışı değil, salça, makarna ve hububat gibi paketli ürünlerin de satışını gerçekleştirmektedir.

Malatya’ya büyük yatırımlar kazandırmış ve yüzlerce hemşerimize istihdam sağlayan bir şirketin böylesine mesnetsiz ifadelerle töhmet altına bırakılması ne Ahilik anlayışına ne de bir STK temsilcisine yakışmamaktadır.

Bilinçli olarak yapılan kamuoyunu aldatan bu açıklamayı orada bulunan Oda başkanlarının da konuyu bilmeden anlamadan alkışlamaları şahsımı üzmüştür. Yasal süreç ve dağıtım ağı ile ilgili detaylı bilgiye Türk Şeker A.Ş. den ulaşabilirler.

Biz bugüne kadar firmamız olarak tüm yatırımlarımızı Malatya’mıza yaptık, bundan sonrada inşallah yatırımlarımızı Malatya’ya yapmaya devam edeceğiz.

Biz Allah deriz, peygamber deriz çünkü biz Müslümanız. Bugüne kadar kimsenin hakkını yemedik, bundan sonra da Rabbim nasip etmesin. Bizim inancımızda devlet malını haksız yere yiyenler ebedi hayatta cehennemliktir.

Sözlerime son verirken, Allah Resulü (sav) “Ey iman edenler! Eğer bir fasık size bir haber getirirse onun aslını araştırın.” Emrini unutmamalıyız. Şahsıma ve hissedarı olduğum şirkete yapılan bu mesnetsiz ifadeleri kınıyorum."

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

56 yorum yapılmış

  • abdulvahap (2 yıl önce)
    vah vaaaaah vekilimiz çok üzülmüş başkan bey neden üzdün veklimizi
    %100
    %0
    Yanıtla
  • lütfü (2 yıl önce)
    yapmayın kahtalı yı yanlış anladık şevket keskin yanlış anladı
    %29
    %71
    Yanıtla
  • Pırasa (2 yıl önce)
    Abi bu kadar zengindin bu kadar kredisiz faizsiz gelmişsin madem oturduğun koltuğun hakkına istinaden ben bu turk şekerin dağıtımını yapmam etik değil komşum kazansın diyemezmiydin
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Muhittin (2 yıl önce)
    Cokmu üzülmüs vekil hazretleri? Kiyamam
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Ali (2 yıl önce)
    Malatya tarihi şahsiyetler yetiştirmiş bir şehir: İnönüden Özala… Bilmem ki şimdiki siyasetçiler yarın nasıl anılacak?..Acaba milletin içine çıkabilecekler mi?.. Bazılarını tenzih ediyorum ama Ak Partinin pek çok milletvekilleri sadece kasa ve keseleri için çalıştı. Harun gibi gelip Karun gibi gittiler. Bir tanesi Malatya kaysısı konusunda bir araştırma önergesi vermedi. Gençlerin elinden tutan olmadı. Halkın sorunlarına çözüm arayan çıkmadı. Hep görüntü ,hamaset, riyakarlık ve adam kayırma ile meşgul oldular. Kapalı devre oynadılar. Millet de yuttu… Napsın.., Halk Tayyib Beye oy verdi Onlar kendi adlarına çalışarak Ak Partiyi de kararttılar. Şimdi kapkara bir parti, vicdanları kararmış ve malı götüren milletvekilleri var ortada… Bunca zulüm ve sıkıntıyı hiç görmüyorlar…Hukukun rafa kaldırıldığı bir ülke olarak uygar dünyanın bizimle alay ettiğini görmüyorlar. Gana ve Gine’ye gidebiliyorlar
    %100
    %0
    Yanıtla
  • hasan (2 yıl önce)
    aşağıda herkes zaten gereken cevapları vermiş vekile. ben şunu söyleyeyim herşeyi geçtik sen milletin vekilisin "bu şekilde dağıtım olmaz pahalıya mal oluyor, üreticiden tüketiciye ulaşana kadar 3-4 el değiştiriyor, bu işi daha da ucuzlatmamız, aracılar aradan çıkarmamız demen gerekirken" sen ne yapmışşın dağıtım işinin peşinden koşmuşsun. millet seni kendi şirketine iş bulasın diye mi seçti.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • malatyalı (2 yıl önce)
    6 tane milletvekili var ama hiç biri vatandaşın soran yoktur ulaşım olmuş 4,5 tl hayat ekonomisi başını almış gidiyor ama hiç akp vekilleri sorun çözmüyor atıksu parasını çtv. kdv peşine düşün bu millet 2023 te herhalde gerekni yapar diye düşünüyorum ha bire davul güm güm zurna düt düt diyorlar.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Şükrü (2 yıl önce)
    Vay vekilim seni kimler üzdü yazık değil mi ağzı ALLAH peygamber diyen vekilimi uzuyorlar bunun için bir Malatyada uzulmustur sayın Şevket keskine duyurulur.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Vlkn44 (2 yıl önce)
    Gurban olduğum Allahım senin adını, dinimizi gereksiz konularda ağzına alanı çarp yarabbi(Amin) ibret olsun... Metin özkanda ekranlarda devlet, bayrak millet bağırıyordu adam tokatçı çıktı. Yapmayın artık ya yeter bu siyasetten mideniz bulandı. Herşeyi dine imana, devlet düşmanlığına bağlamayın. Bu kutsallarımızın arkasına sığınmayın
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Aytac coşkun (2 yıl önce)
    Bence cok yemin cok dini alet etmek dogru degil bizde Müslümanız elhamdülillah heleki alemlere rahmet peygamber efendimiz hz Muhammed s.a.v bu işlere alet etmek hepten yanlış
    %100
    %0
    Yanıtla
  • ebru (2 yıl önce)
    Aklın olmayada İnanasın.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Baran (2 yıl önce)
    Sayın Vekil, Esenlik'ten Ortağı Olduğunuz Şirketin Alacaklarına Karşılık Mülkiyet Devralıyorsunuz, Bunlar İftira Allah Bildiği Gibi Yapsın Diyorsunuz, Siz Türkşeker Bayiliği Aldığınızdan Sonra Fabrika Ürün Vermiyor, Türk Şeker 1 Ay Sıraya Koyuyor, Allah Kitap Diyorsunuz. Şimdi Demem O ki Esenlikten Madem Alacağınız Vardı Mülkiyetlerini Satışa Çıkarıp Sizin Şirketinizin Borçlarınızı Ödeseydi. Niye Size Devretti veya Siz Fabrika Satışı Dururana Kadar Neden Raflarda Türkşeker Satmıyordunuz. Sayın Vekilim Yanlış Anlamayında Kendiniz Çalıp Kendiniz Oynuyorsunuz. Sonra Hadisle Cevap Veriyorsunuz. Şimdi Ben Size Bir Ayet Paylaşayım,Fâtır Suresi 5. "Onlar ki Sizi Allah İle Aldatanlardır."
    %98
    %2
    Yanıtla
  • Ali (2 yıl önce)
    ALLAH ı Peygamberi açıklamana koymasan olmaz. Yok öyle birşey dersin inanan inanır inanmayan inanmaz. Biri çok yemin ediyorsa, çok bağırıyorsa, kendisini savunmak için dinden imandan bahs ediyorsa bence sıkıntı vardır arkadaş.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mehmet (2 yıl önce)
    Hakan beyin açıklamasını şaşkınlık içerisinde okudum... Çuval satmıyoruz 5 lik paketler halinde satıyoruz diyor biz eve çuvallamı alıyoruz rabbimin o ayetleri çarpa seni ve şirket ortaklarını
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mehmet (2 yıl önce)
    Artık iş siyaset ten çıkıp Ticarete dönmüş maalesef Halk herşeyi görüyor konuşulacak çok şey var ama zamanı dört gözle bekliyoruz
    %100
    %0
    Yanıtla
  • malatyalı (2 yıl önce)
    Hz.Ömer gibi olabilmek... Hz Ömer’in gece yarısı çalışırken sahabeler yanına geldiğinde, yanan mumu söndürerek, başka bir mum yakmasını merak eden sahabelere; Siz gelmeden önce yanan mumla, halkın ve kamunun işlerini yapmaktaydım. Ama siz gelince, kamu hizmetine ara verdiğimden kendime ait olan mumu yaktım. Kamuya ait olan mum ile şahsi işlerimizi konuşmanın vebalini ödeyemem… diyen Hz. Ömer gibi olabilmek. Maalesef bu ve bunun gibi zevatlar kamu ile kendi şirketlerini bir tutup ne varsa götürdüler götürüyorlar. Peygamberimiz Hz.Muhammed'in (s.a.v); Mü’min, devlet malına hıyanet etmez sözünü çabuk unuttu bu insanlar. Yazık çok Yazık...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Yerelli (2 yıl önce)
    Önce, Ayet ile sünnet-i karıştırmayın. Sonra, Ayetimizi sünnetimizi o işlerinize de bulaştirmayin.
    %97
    %3
    Yanıtla
  • serdar kaplan (2 yıl önce)
    sayın vekilin açıklamasında şunu anladım. şeker 50 kilo torbalar halinde değil 5 kilo paketler halinde ortağı olduğum şirkete geliyor. Ve Malatyada fabrikadan şeker almak isteyenler eli boş döner, tek toptancısı benim diyor. yani kendi tekellerinde. sayın Şevket Keskin sonuna kadar haklı o zaman.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • SELİM (2 yıl önce)
    Sayın vekilimin üzüldüğü şeye bak. Boş verin sizde bu cuma yeni camiye gidin yeniden bir gösteri yapın yeni bir tarih verin. Haberde şu ifade geçiyor 'Biz Allah deriz, peygamber deriz çünkü biz Müslümanız.' Sayın vekil bizde Müslümanız Elhamdülillah Bu mu Müslümanlık biz diyorsunuz ya ben size sizin dini değerler üzerinden topluma belgeli istismarınızı göstereyim. Aşağıda Ak parti vekil ve belediye başkanlarının bir ziyaret ile ilgili haber linkleri var belli aralıklar ile gidip farklı farklı tarihler verip ve resimler paylaştınız. Mesela siz 21.Mayıs 2021 de yeni cami ye gidip kurban bayramı dediniz. https://malatyahaber.com/haber/393935 buyurun buradan görün. 29.Haziran 2021 de Sayın Çalık gitti çok Meşakkatli dedi https://malatyahaber.com/haber/surec-cok-mesakkatli-ve-zaman-aliyor Buyurun görün 11.Agustos 2021 de sayın Gürkan açmaya çalışıyoruz diyor https://malatyahaber.com/haber/402773 Buyurun buradan görün 25.Aralık 2021 de Sayın tekrar Çalık gitti farklı bir tarih verdi https://malatyahaber.com/haber/teze-cami-icin-caliktan-yeni-tarih Buyurun burada görün 20.Ekim 2021 de Sayın Çakır yeni cami ziyareti ve farklı bir tarih https://malatyahaber.com/haber/411853 Buyurun buradan görün Demem o ki sayın vekilim hiç bir şey unutulmaz arşiv affetmez. 24 Ocak depreminde hasar gören bir cami üzerinde yaptığınız din sömürüsü ve siyaseti siz görün artı. Sayın Tüfenkci nin ziyaretlerini Bakan yardımcısı vakıflar bölge müdürlüğü vs bu bürokratları da Malatya ya getirdiğinizde yeni cami tadilatı ile ilgili olan ziyaretlerini de yazsam sanırım sığmayacak. Bu mu Müslümanlık Bu milleti bu kadar saf bilgisiz görme cüretini nereden buluyor bu seçilmişler anlamadım gitti.
    %97
    %3
    Yanıtla
  • Milleti saf, bilgisiz, kültürsüz görmeleri gayet normal.Şaşırmamak lazım. Şimdi onlar her biri aynada kendini RTE gibi lider götüyor.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Üzüntü verici (2 yıl önce)
    İnsanların emek vererek geldikleri noktada emeklerini hiçe sayarak, sadece siyasete ve erke bağlamak hiç ahlaki gelmiyor. Kim de makamını kullanarak kazanç elde ediyorsa hesabını ahirette verir.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Göktürk (2 yıl önce)
    şimdi ben buraya niye çıktım,nasıl çıktım çıktıysam çıkmışımdır çıkmamışsam çıkmamışımdır...kemal sunal ..durağı uçmağ olsun.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Rami (2 yıl önce)
    Ah memleketim ah yiyen yiğit muhtaç olmuş kuru soğan ama ağalar ne derte
    %100
    %0
    Yanıtla
  • ercan (2 yıl önce)
    Ülkeye bak hukuksal zeminde hesaplaşması gereken kişiler sıkıştı mı Allah ,Peygamber,Ayet üçgeninde bir demeç veriyor ve arındığını sanıyor. Geçin kardeşim zarar veriyorsunuz din'e . Devletin dini olmaz ADALETİ OLUR
    %100
    %0
    Yanıtla
  • yaygınlı (2 yıl önce)
    ben bir esnaf veya vatandaş olarak keskin'in söylediklerine katılıyorum . siz 100 kişi sinin patronu olabilirsiniz sayın kahtalı. ama unutmayinki sizi vekil yapan binlerce vatandaştır .reisimiz olmasaydı siz o koltuğu bir gün bile hak etmiyorsunuz
    %100
    %0
    Yanıtla
  • nadi (2 yıl önce)
    Bahsi geçen stk başkanının en güzel yaptığı iş algı yaparak kendine pirim yapmak Allah ıslah etsin.
    %30
    %70
    Yanıtla
  • Aydın (2 yıl önce)
    Ben de üzüldüm!!!
    %86
    %14
    Yanıtla
  • 44brk44 (2 yıl önce)
    yazık ya adamcağıza haksızlık yapıyorlar garibim nasılda mağdur olmuş
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Kernekli İbrahim (2 yıl önce)
    memlekette bir yaş kayısısı,birde kuru kayısı var;sonuçta ikiside mişmiş.
    %54
    %46
    Yanıtla
  • Mlty (2 yıl önce)
    Bunları gördükçe rahmetli Kemal Sunal’ın o filmi geliyor aklıma.
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Tevfik Dilek (2 yıl önce)
    Hakan Kahtalı vekilimiz çok güzel bir şekilde anlatmış ama algılama sistemi heryerde maalesef İslam'la alakası olan olmayan iftira atıyorlar ahireti bilseler yapmazlar
    %15
    %85
    Yanıtla
  • Tc kimlik numaranı falanda yazsaydın, yağ dünyanın parası olmuş herhalde zenginsiniz. Siz herhalde ahirete gidip gelmişsin iyi biliyorsun oraları..
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Hüseyin (2 yıl önce)
    Şevket bey gerçekleri söylüyor sayın vekil lütfen zorunuza gitmesin
    %88
    %12
    Yanıtla
  • sedat (2 yıl önce)
    Sayın çok değerli vekilimiz şirketlere para pul sermaye taşeron odaklara ortak olmak yerine biz Türk Milletinin kayısı üreticisin dertlerine ortak hissedar olsaydı gözümüzde gönlümüzde zirveye çıkardı.
    %81
    %19
    Yanıtla
  • Kaysı bu yıl para etti bari bu yıl susun..!Konumuz yapılan zulm araya sıkıştırmayın
    %49
    %51
    Yanıtla
  • Abdullah (2 yıl önce)
    Şevket bey ve Veli beyin sesi Turgut Özal Üniversitesi ile ilgili hiç çıkmadı. Bir milletvekilinin ortağı olduğü ticari şirketin işinde sesleri gür. Malatyahaberde okuduklarını doğru ise Malatyamızı çok seven iki kıymetli büyüğümüzün güçlü açıklamalarını duymak isterdik. Yoksa kişisel çekişme veya kişisel dostluklar der geçeriz. Malatya, kamu malı, devlet millet önemli ise objektif yaklaşımlar ve açıklamalar bekliyoruz büyüklerimizden
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Has Malatyalı (2 yıl önce)
    Şevket Başkan'a "fasık" iması yapmış, buralar karışır :) Gideyim de başkanın açıklamasını okuyayım. O bu değil de fabrika satış mağazası ne olmuş? Neden, mesela belediyenin onlarca şubesi olan marketi komisyonsuz, maliyetine satmıyor amaç halka destekse?
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Ali Yılmaz (2 yıl önce)
    Allah’da peygamberimizide kurban olun milletin hassas noktasını bulup hemen dini katmayın,benimde şirketim var madem bu işte kâr yok verin ben devlet için bedava taşeronluk yapacağım
    %90
    %10
    Yanıtla
  • mehmet (2 yıl önce)
    Sen vekil olmasan o sirket o isi alamazdi milletin hak ve menfaatleri icin calisacagina ortagi oldugun sirketin menfaatleri icin yani nefsin icin caisiyorsun yetmiyor birde ustune millete hizmet adi altinda maas aliyorsun yaziklar olsun
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Bye (2 yıl önce)
    Bugün kızılaya mal veriyodunuz bunda ne kadar şeffafsınız
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Mehmet (2 yıl önce)
    Sayın vekilin yazı sonunda paylaştığı hadis değil, ayet olsa gerek. Hem Şevket e hem de Hakan a güvenmiyorum.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Emirefe (2 yıl önce)
    Hakan bey Devlet desteği almadım demeyin aldığınız şekerler size yapılmış iyi bir devlet desteğidir.Bayiliklerini yaptığınız firmaların ürünleri nedense en çok da Esenlik Marketlerin tamamını kaplamakta buna da bir cevapınız vardır umarım
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Tatar Ramazan (2 yıl önce)
    Valla ne hikmetse bu vekillerimiz yani halkın fakirin fukaranın vekilleri,burjuva sınıfından hep ne hikmetse şirketleri bunları şunları hep dolu Masallah sizler bu bolluklarda iken halkın vaziyeti umrunuzda olmaz tam aksine nasıl bir mideniz varsa dolduramadiniz gitti,tüm yakınlarınıza devletin tüm imkanları açıkken fakir Gureba umrunuzda degil şimdi sayın vekilin bu Malatyalılar in ulasamadigi Malatya şekerini (malum satılan beş kiloluk şekerlerin arkasında Ankara şekeri yaziyor) siz sayın vekil şirketinize çalıştırıp arada kar yapıyorsunuz,bu zorluklarda millet zaten çok zor durumda sizlere yakışan siyasi gücünuzu şirketiniz adına değil vatandaş adına kullanmak olmalıydı.Yani en ucuz fiyattan direk fabrikadan çıktığı gibi Malatya halkı bunu aracı olmadan alsaydı daha ETİK olmazmiydi
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Çınar (2 yıl önce)
    Sayın vekilin yaptığı açıklama çok yerinde ve apaçık olmuş.kim yok ki hem oda başkanlığı yapıp hem de ticaretle uğraşmıyor ? Tepki göstermeden önce bi araştırmak gerek diye düşünüyorum particilik yapmayıp öyle yorum yapmak gerek Bi vekilimizde inşaat malzemeleri satıyor ona bakacak olursak. Sayın vekil yerinde bi açıklama yapmış oda başkanının tepkisi vatandaşı koruması çok doğru fakat birilerini suçlamaktansa olayından başından ele alması gerekir. Sürü misali ortaya atılan bu iddialardan direk suçlamaya yargılamaya başlıyor insanlar çok yanlış araştırıp öyle konuşmak gerek. Burada Malatyahaberi bi kez daha tebrik ediyorum her iki açıklamayıda objektif bi şekilde verdikleri için.
    %24
    %76
    Yanıtla
  • Realist (2 yıl önce)
    Kestane gürgen palamut Altı yaprak üstü bulut Gel sen burda derdi unut Orman ne güzel, ne güzel
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Okan Demir (2 yıl önce)
    Her şeyi öğrendiler devlet ile iş yapmamayı öğrenemediler. Töhmet altında bırakılıyormuş şirketi. Kardeşim her yerden mal alıp her yere mal satıyorsun. Devletten alıp ta millete de satıverme o ticaretin de eksik olsun. Kalkmış birde şirketi adına açıklama yapmış.millet vekil yapmış millet adına tek açıklaması yok Ya esenlikten dükkan alır ya Türk şekerden şeker alır. Ama sorsan milletin vekili.
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Sayın vekil birileri aracı olmazsa Türk şeker fabrikadan aracı olmadan esnafa şeker satamazmi , ülkemizin en büyük sorunu bir ürünün bir kaç el değiştirdikten sonra biz tüketicilere ulaşmasıdır,olması gereken az aracı ile üreticiden tüketiciye diyorum.
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Bülent (2 yıl önce)
    Mevzuyu yakından bilmediğim için kimsenin hakkında konuşmam vebal almak istemem sayın vekil ve sayın oda başkanına tek sözüm kim yetimin fakir fukara halkın yani devletin bir kuruşunu zayi etmişse cenabı allah kahretsin.
    %97
    %3
    Yanıtla
  • Vatandaşın biri... (2 yıl önce)
    Sandığı getirin Sandığı...
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Ali (2 yıl önce)
    Bir örtki ölem sahnesi. Allahı ağzına alanlar keşke Allahtan tam korksa. Ne güzel olur dünya. Hakan bey 25 yıllık şirketi 20 yıldır Ak parti ile ihya olmuş. Bakanın kocası bakanlığa Mal satarsa Hakan Beyin şirketi elbet fazlasını yapar. Lütfen Hakan bey siyasi ve ticari kavgalarınıza Allah ismini anarak cevap vermeyin. Sizin yüzünüzden dinden soğuyanlar var. Allah’ını çok seven memlekette yaşanan zulümlere haksızlığa ses çıkarır. Onlarda sus. Şirketin olunca konuş. Şevket keskini hiç tutmam ama bu konuda hayra vesile olmuş.
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Gerçek bu (2 yıl önce)
    Sayın Kahtalı yıllardır buişin içinde olan bir işletmeci idi. Düzgün ve dürüst çalışır. Keskin kendince eleştiri yapıyor. Yapa yapa Bi yerde gelemedi ya.
    %22
    %78
    Yanıtla
  • Mustafa Kadıoğlu (2 yıl önce)
    Sayın Kahtalı ne kadar özümsersiniz bilmiyorum ama etik olan hissedarı olduğunuz veya yakınlarınızın sahip olduğu yada hissedarı olduğu hiçbir şirket veya işyeri devletin hiçbir kurumuyla ticari bir ilişkiye girmemeli eğer ticaret yönünüz ağır basıyorsa o zaman siyasete girmeyip ticaretinize devam edecektiniz yok her ikisini de yapacağım diyorsanız o zaman siz siyaseti rant kapısı olarak görüyorsunuz demektir. Şevket başkan söylediklerinde yüzde yüz haklıdır o şahsi menfaati için hiçbir şey söylemiyor da istemiyor da yaklaşık kırk yıldır her ikinizi de iyi tanırım
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Adem Kaya (2 yıl önce)
    Milletvekilimiz Hakan Kahtalı’nın yapmış olduğu açıklamalardan rahatsız olmanıza gerek yok. Oda başkanın yaptığı açıklama ile hemen gözünüzü karartıp saldırıya geçiyorsunuz. Araştırmadan, soruşturmadan insanları yargılamanıza üzülüyorum. Biz başkanımızdan razıyız, ALLAH’ta razı olsun. Eğer varsa bir kanıtınız veya sorununuz gidip kapısını çalsanız size her şeyi detayına kadar anlatacak yiğitlikte bir insandır. Buyrun şirkete bir çayın içini anlarsınız ne demek istediğimi.
    %19
    %81
    Yanıtla
  • Arkadasim bu adami millet kendisine hizmet etsin diye secti kendiside millete hizmet etmek icin gonullu oldu ama gorulen o ki millete degil sirketine calisiyor massinida devletten aliyor
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Süleyman Demir (2 yıl önce)
    Sayın milletvekili, bırak bunları! Sen ortağı olmasan o şirket ilgili satışı yapacak aracı firma olabilir mi? Her türlü işi çeviriyorsunuz, sonra haberiniz yokmuş gibi davranıyorsunuz. Ve bunun arkasından muhafazakarlığa sığınıyorsunuz. Ayıp, yazık, günah. Ama bunların hesabını muhakkak bir gün bu dünyada olmaz ise ahirette vereceksiniz.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Mehmet4420 (2 yıl önce)
    Biz Malatyalilar sizden ve ortaklarinizdan özür dileriz sayin vekilim, Yazıklar olsun biz malatyalilara ki sizi bi doyuramadık..
    %91
    %9
    Yanıtla