SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Kitaplığımızı Biz Yaptık İçini Beraber Dolduralım'

'Kitaplığımızı Biz Yaptık İçini Beraber Dolduralım'
A- A+ PAYLAŞ

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından "Kütüphanesiz Okul Kalmayacak" projesi kapsamında Türkiye genelinde okullara kitap kazandırılmak ve öğrencileri daha çok kitapla buluşturmak amacıyla bir çalışma yürütülüyor. Ses getiren bu kampanya Malatya'da da karşılık buldu.

Malatya’da çok sayıda okulda kütüphane ve kitaplıklar oluşturuldu. Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü İl Özel Büro Birimi, İl Müdürü Battal Kanbay’ın isteği üzerine bir kamu spotu hazırladı. İl Milli Eğitim Şube Müdürü Murat İpek koordinasyonunda iki haftalık çekimler gerçekleştirildi. Stüdyoda çekim, kurgu, montaj çalışması tamamlanan Kamu Spotu filmi sosyal medya kanalları üzerinden kamuoyu ile paylaşıldı.

İl Milli Eğitim Şube Müdürü Murat İpek, "Kitaplığımızı Biz Yaptık İçini Beraber Dolduralım" ismiyle paylaşılan kamu spotunun amacı kütüphane ve kitaplıklara kitap kazandırmaktır. Hemşehrilerimize kitap ve okuma konusunda bir farkındalık sunmaya çalışıyoruz. Kamu spotunun ilgi uyandırması bekleniyor. Kitapseverlerin bu kampanyaya destek vermeleri ve yakınlarında bulunan okullara kitap katkısında bulunmaları isteniyoruz” dedi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız