SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kızlardan Kayseri Karşısında Muhteşem Dönüş

0
Güncellendi - 2016-02-14 18:05:25
Kızlardan Kayseri Karşısında Muhteşem Dönüş
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Kadınlar Futbol 3. Lig 7. Grup'ta lider durumda bulunan Malatya Bayanlar Spor Kulübü, sahasında Kayseri Gençler Birliği karşısında 2-0 geriye düştüğü karşılaşmayı, 3-2 kazandı.

Malatya Bayanlar Spor Kulübü, ligin 13. haftasında sahasında Kayseri Gençler Birliği'ni ağırladı. Yeşiltepe 3 nolu sahada oynanan karşılaşmayı Ahmet Yener, Emre Yılmazer, Özcan Şimşek hakem üçlüsü yönetti.

Malatya Bayanlar Spor Kulübü, ilk yarısını 2-1 geride tamamladığı karşılaşmayı, ikinci yarıda bulduğu gollerle 3-2 kazandı. Malatya Bayanlar Spor Kulübü'nün gollerini 45+2. dakikada Didem Arslan, 48. dakikada Burcu Çakır, 90. dakikada Berfin Fırat kaydetti. Kayseri Gençler Birliği'nin gollerini ise 25. dakikada Şeyma Yücel, 36. dakikada Tahibe Nur Ketük kaydetti.

Kayseri Gençler Birliği'nde Ayten Acun, karşılaşmanın 47. dakikasında ikinci sarı kartı görerek, kırmızı kartla oyundan ihraç edildi.

Karşılaşmanın son dakikasında takımına 3 puanı getiren golü kaydeden forvet oyuncusu Berfin Fırat, "Maç zorlu geçti. Zorlu bir rakibe karşı mücadele ettik. Ama takım olarak iyi mücadele ettik. Sahada elimizden geleni yaptık. Galibiyeti getiren golü de ben attığım için çok mutluyum" dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız