SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Komşuluk Kültürünü Anlatan El Broşürü Dağıttılar

0
Güncellendi - 2017-03-02 01:37:41
Komşuluk Kültürünü Anlatan El Broşürü Dağıttılar
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Kent Konseyi Genel Sekreterliğinin başlatmış olduğu “Komşuluk Kültürü” projesi kapsamında, toplumda komşulukla ilgili farkındalık uyandırmak ve komşuluğu tekrardan canlandırmak adına Büyükşehir Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyeleri tarafından Soykan Meydanın da komşuluğun öneminin anlatıldığı el broşürleri dağıtıldı.

Kültürel Bir Kayıp

Gençlik Meclisi Üyesi Aysel Gül, günümüzde komşuluk ilişkilerinin zayıfladığını ve bunun kültürel bir kayıp olduğunu ifade ederek, “Biz gençlere bu kültürümüzü canlandırmak ve bizden sonraki nesillere aktarmak adına büyük görevler düşüyor. Gençler olarak bu projenin en büyük destekçisi olacağız.” dedi.

Proje ile alakalı görüşlerini dile getiren vatandaşlar, toplumsal bir sorun haline gelen komşuluğun bu proje ile eski günlerine döneceğine inandıklarını söyleyerek, Malatya Büyükşehir Kent Konseyi Genel Sekreterliğine teşekkür ettiler.

Büyükşehir Kent Konseyi Genel Sekreterliğinden alınan bilgiye göre, komşuluk broşürlerinin alışveriş yapamaya gelen müşterilere verilmek üzere Esenlik Marketlerde bırakıldığı belirtildi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız