SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Konak B.Spor Cumhuriyeti Kutladı

0
Güncellendi - 2018-10-30 04:21:15
Konak B.Spor Cumhuriyeti Kutladı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya amatör futbol ligi ekiplerinden Konak Belediyespor, Cumhuriyetin 95'inci yılı dolayısıyla antrenman sahasında Türk Bayrağı açarak, Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı. 

29 Ekim 1923... Üzerinden tam 95 yıl geçti. Cumhuriyetin 95'inci yılı tüm yurtta her yıl olduğu gibi Malatya'da coşkuyla kutlandı.

Malatya amatör futbol ligi ekiplerinden Konak Belediyespor'da Cumhuriyetin 95'inci yılı dolayısıyla Konak Stadı'nı Türk Bayraklarıyla süsledi.

Kaldırımgücü ile bir hazırlık karşılaşması oynayan Konak Belediyespor'da futbolcular, statta Türk Bayrağı açarak, poz verdiler.

Kulüp Müdürü Ergin Turan, Cumhuriyetin 95'inci yılını kutlayarak, "Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere cumhuriyetimizin kuruluş sürecinde canlarını ve kanlarını feda eden kahraman şehitlerimizi minnetle anıyoruz" dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız