SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Koordinasyon Toplantısına Bakan Ersoy da Katıldı

Koordinasyon Toplantısına Bakan Ersoy da Katıldı
A- A+ PAYLAŞ

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, deprem bölgesi Malatya’da koordinasyon toplantısına katılarak son çalışmalar hakkında bilgi aldı.

6 Şubat depremlerinin büyük yıkıma neden olduğu Malatya’da Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un katılımı ile koordinasyon toplantısı düzenlendi. İtfaiye Daire Başkanlığındaki Malatya Afet Koordinasyon Merkezi’nde düzenlenen toplantıya Bakan Ersoy’un yanı sıra Malatya Valisi Hulusi Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Mülkiye Başmüfettişi Cüneyt Orhan Toprak ile ilçe belediye başkanları, kurum müdürleri ve yetkililer katıldı.

Toplantıda deprem sonrası Malatya’da sürdürülen çalışmalarda son durum hakkında Bakan Ersoy’a bilgi verilirken, toplantı basına kapalı olarak gerçekleştirildi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • SAHIPSIZ MALATYA (1 yıl önce)
    Aynen devam orta hasarli binalar yikilacak dendi simdi agir hasarli binalar az hasara dönmeye başladı yarinda orta hasari guclendirip milleti icine sokacaksiniz obur depremdede milletin basına yıkılıp millete mezar olacak yetkililer acil olarak malatyanin halini görmeli malatya gercekten bir an once sokaga dökülmesse gercekten herkeze mezar olacak malatya yazık ya Allah icin okadar milletin vebalini nasil tasiyacaksiniz Allah islah etsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Malaryali (1 yıl önce)
    90 gün oldu konteynır e geçemeyenler çok orta hasarlı binalar ne olacak belirsiz kimsede bilgi alamıyoruz insanlar kapı penceresini söktü cıkmış sayın başkan ağır haslılar kurtariz olur bak halen debremler devam ediyor millete mezar edecek sen once insanlari cadirda kurtarmaya bak sehir mezarlığın karşısında şire pazar i ve yanında bir bina daha var belki 1500 ,2000 tane dükkan var cami takılı vaziyette çadır yerine insanları geçici yerleştire bilirdiniz yagmurda camurda millet perisan oldu bir kişi de demedi ya orda geçtikçe kahr oldum yokmu bu ilin medyası felan niye diye getirmiyorlar nerde baksan 1500 dukkan her aile 4 kışı olsa 6000 kisi barinur
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Kayısıkentli (1 yıl önce)
    Toplanın ama yanınıza ne bir vatandaş çağırın ne bir muhalefet partisinden bir kişi hani hepinizin ortak derdi Malatya idi amacınız bu değilmi şimdi siyaset zamanı değil Malatya ya hizmet zamanı ama yok hep aynı yüzler biri öyle Söyler biri böyle söyler şahsım olarak ben çekttiğim maddi ve manevi sıkıntıları bilirim ama sizler hangi lüksünüzden ödün verdiniz ama ALLAH kerimdir sonunuzu çok merak ediyorum
    %100
    %0
    Yanıtla
  • SERVET (1 yıl önce)
    Deprem in üzerinden 80 gün geçti konteyner bekliyorum bravo Allah yardım etsin bizlere
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyali44 (1 yıl önce)
    Oy yok size oyyy yeter artık
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Optik yazar (1 yıl önce)
    Ancak toplanın başka icraatınız yok şu memlekete
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Aydin ay (1 yıl önce)
    Yav arkadas şu Malatya nin Öznur Çalık tan baska milletvekili yokmu.Çakir beyler Kahtali beyler cokoprens almayami gitmisler.Pardon helvayla şeker almaya gitmislerdir.
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Esnaf (1 yıl önce)
    Öyle bir haldeyiz ki gemisi kurtaran kaptan misali. Çok bağıran istediğini alıyor. Esnafa sahip çıkmıyorlar. Düzen yok. Toplanıp duruyorlar. Yıkım işlerini bile düzgün yapamıyorlar. Çarşınin ne olacağı belli değil. Ortalık düzensiz Perişanlık dizbiyu
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kml (1 yıl önce)
    Battalgazi belediye bşknı başka bir alemde. Böyle bir durumda nasıl bu kadar keyifli oluyor. Başkan ne yedin söyle bizde yiyelim.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatya akademi (1 yıl önce)
    Sayin vali kamu personeline isbasi karar verdi. Guzelde bu personelin kalacagi guvenli yerler var mı? Üstelik çoğu seçim için adreslerini Cumhurbaşkanı olaganüstü kararına göre gittikleri şehirlere taşıdı. Ekonomik sıkıntılar ortada ve herkes hergün yaşıyor. Sayın vali en azından bu kararınızı seçimlerden sonra yapsanız ne kaybedersiniz. Zaten hergün sallanan ve hasarlı binalarda yaşamak ne kadar uygun olacak. Sayın valim, Lütfen kararınızı gözden geçiriniz, saygılar.
    %82
    %18
    Yanıtla