SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Köprüağzı'nda Son Düzenlemeler

0
Güncellendi - 2018-09-29 03:50:59
Köprüağzı'nda Son Düzenlemeler
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi,  Köprüağzı Caddesi’nde değişim dönüşüm ve yenileme çalışmalarını büyük oranda tamamladı.

Battalgazi bölgesinde prestij cadde yatırımlarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Kavak, Göztepe Caddeleri ile Selçuklu Mahallesi sınırları içinde bulunan Köprüağzı Caddesi’nde son çalışmalarını yapıyor.

Eskimalatya yolunu, Çevre Yoluna bağlayan bağlantı yollarından biri olan Recai Kutan Caddesi, Eskimalatya Yolu ve Çevre Yolunun yoğunluğunu azaltan, Doğu Garajı ve Toptancılar Sitesinin de yükünü çeken Köprüağzı Caddesi, asfaltlanarak güzel bir görünüme kavuşturuldu. Yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki Köprüağzı Caddesi’nde 1790 ton asfalt kullanıldı.

Büyükşehir Belediyesi düzenleme çalışmaları kapsamında cadde üzerinde 8 metre genişliğinde yol, çift taraflı otopark çalışmalarını tamamladı. 1.2 metre genişliğinde tek taraflı bisiklet yolu, dekoratif aydınlatma ve ağaçlandırma çalışmaları ise sürüyor.

Şehit Hikmet Özdemir Caddesi ile Köprüağzı Caddesi’nin birleştiği noktada ise kavşak çalışmaları yapıldı. Trafiğin daha düzenli olması için trafik levhalama çalışmaları, viraj yeşillendirme çalışmaları ise tüm hızıyla sürüyor. Büyükşehir Belediyesi kavşak çalışmalarının yapıldığı noktada 4 yapıyı kamulaştırarak yıkmıştı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • battalgazili (5 yıl önce)
    Bisiklet yolu ile ilgili sorunda çözülürse tamam olur, şayet buradaki bisiklet yolu da Recai Kutan (battalgazi yolu) daki bisiklet yolu gibi toprak ve çakılla doldurulursa o zaman yazıklar olsun denir. Çünkü fahri kayahan bölgesinde her şey özentili bir şekilde yapılırken bu yol altında kalan mahallelere baştan savma yapılmaktadır. Sayın yetkililerden buradaki bisiklet yolu ve ağaçlandırma çalışmalarında da fahri kayahandaki özeni göstermelerini bekliyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Dadaloglu (5 yıl önce)
    Ölümlü kazaların en fazla olduğu yerler kavşaklardır. Çünkü sekiz noktadan araba gelmektedir. Büyük olmasının sebebi araçların hızını yavaşlatmak dolayısıyla kazaları önlemektir. Aslında insanlar bilinçli olup kavşağa girerken yavaşlasalar daha iyi olur ama bilinç bizde çok eksik olduğu için mecburen büyük yapilmakta.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bedrettin Hikmet (5 yıl önce)
    Kesinlikle katılıyorum. Vatandaşlarımız bir de ada içindekilerin geçiş üstünlüklerini öğrenseler o zaman trafik ışıklarına da gerek kalmayacak ve trafik akacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (5 yıl önce)
    Harika olmuş.Emeği geçenlerin ellerine sağlık.Ayrıca bu döner kavşaklar bilerek böyle yapılıyor.Araçların hızını düşürmesine ve kazaların olmamasına büyük katkıları var.
    0
    0
    Yanıtla
  • remzi (5 yıl önce)
    Bu kavşağın neden bu kadar büyük olduğunu biri izah edebilir mi?Kimler bu memlekette mühendislik yapıyor arkadaş?Kimler bu memlekette estetikten ve fonksiyonellikten yoksun bu kavşağı belediyecilik hizmeti olarak sundu?Malatyanın parasına, itibarına ve zamanına yazık.Allah malatya da yaşayanlara sabır versin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Dönel kavşaklar çakışma noktalarını ortadan kaldırıp hızları yavaşlatır taşıtların örülerek hareket etmesini ve güvenli ulaşımı sağlarlar. Günümüzde modern dönel kavşaklar tasarlanır ve bunlar da en az 20 metre yarıçapında olurlar. Bu kavşak olması gerekenin yarısı kadar. Küçük diye kızabilirsiniz büyük diye değil.
    0
    0
    Yanıtla