SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kordidordaki Terbiyesizlik!

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:28:56
Kordidordaki Terbiyesizlik!
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta Yeni Malatyaspor ile İstanbul temsilcisi Pendikspor arasında oynanan karşılaşma sonrası yaşanan olayların yankısı sürüyor. 

Grup'ta şampiyonluğu yakından ilgilendiren karşılaşmanın 90+2. dakikasında bulduğu golle Yeni Malatyaspor'u 1-0 yenen ve aradaki puan farkını 1'e düşüren kırmızı beyazlıların, maç sonrası çekilen videoyu sosyal medyada paylaşması üzerine tepkiler büyümeye başladı.

Pendiksporlu futbolcuların soyunma odasında yaşadıkları galibiyet sevincinin yer aldığı videoda, bazı futbolcuların küfür ettiği anlarda bulunuyor. 

-Kendi sosyal sitelerinde paylaştılar-

Maçın sona ermesinin ardından çevik kuvvet polislerinin koruması altında soyunma odasına giden Pendiksporlu futbolcular, galibiyeti doyasıya kutladı.

Soyunma odası girişinde birbirlerini tebrik eden futbolcular, daha sonra sloganlar atarak, galibiyetin tadını çıkardı. Futbolcuların yaşadıkları sevinç kim tarafından çekildiği belli olmayan videoya da yansıdı. Futbolcuların attıkları sloganların yanı sıra küfürlerin de yer aldığı video Pendikspor'a ait olduğu iddia edilen sosyal medyada yer aldı. 

Sosyal medyada bulunan videonun indirilmesinin ardından Malatya'da yayılmaya başlamasıyla birlikte, Pendikspor'a olan tepkilerde artmaya başladı. Bazı sivil toplum kuruluşu ve derneklerinin videoyu delil olarak kullanıp, Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) şikayette bulunacağı öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız