SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kozakçıoğlu İçin Tören

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:47:54
Kozakçıoğlu İçin Tören
A- A+ PAYLAŞ

Sarıyer’deki evinde ölü bulunan eski vali Hayri Kozakçıoğlu için Teşvikiye Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. 

Hayri Kozakçıoğlu’nun cenazesi, İstanbul Valiliği’nde yapılan törenin ardından Teşvikiye Camii’ne getirildi. Burada düzenlenen törene Kozakçıoğlu’nun eşi Sabire Kozakçıoğlu, kızları ve oğlu ile eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar, MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, AK Parti İstanbul Milletvekili Abdülkadir Aksu, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, sanatçılar Selami Şahin ve Nuri Sesigüzel ile çok sayıda siyasetçi ve Kozakçıoğlu’nun yakınları katıldı.

AK Parti İstanbul Milletvekili Abdülkadir Aksu, Kozakçıoğlu ile birlikte çalıştıklarını ifade ederek, “Hepimizin başı sağ olsun. Rahmetli mesai arkadaşımdı. Birlikte çalıştık, ben ilk bakanlığım döneminde kendisi de ilk OHAL Valisi olarak görev yapıyordu. Birlikte çok mesaimiz oldu, değerli bir arkadaşımız ve devlet adamıydı. Çalışkan, işini yapmanın gayreti içinde olan bir arkadaşımızdı. Böyle bir şey beklemiyorduk. Hepimizin başı sağ olsun” dedi.

Kozakçıoğlu’nun eşi Sabire Kozakçıoğlu ise cenaze töreni boyunca gözyaşı döktü. Basın mensuplarının soruları üzerine kızı Meral Kozakçıoğlu bir açıklama yaptı. Kozakçıoğlu, “Herhangi bir psikolojik, ya da fizyolojik problemi yoktu. Sağlığı yerindeydi. Herhangi bir şeyi yoktu. Biz de ne olduğunu bilmiyoruz aslında. Bizim için de şok oldu. Yapılacak bir şey yok şu anda. Hepimizin duaları onunla. Her şey son derece normaldi. Herhangi bir sorun, problem yoktu” diye konuştu.

Gözyaşları içinde kısa bir açıklama yapan Sabire Kozakçıoğlu da, “Sağlıklı bir insandı” demekle yetindi.

Öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Hayri Kozakçıoğlu’nun cenazesi, defnedilmek üzere Zincirlikuyu Mezarlığı’na götürüldü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız