SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Küçük Kız Bu Kovada Boğuldu

A- A+ PAYLAŞ

Doğanşehir'de 1 yaşındaki çocuk, su dolu olan kovaya düşerek boğuldu. Akçadağ'da da ağaçtan düşen 30 yaşındaki şahıs yaşamını yitirdi.

KOVADA BOĞULDU..
Doğanşehir ilçesi Kurucaova beldesi Kırkbayır mahallesinde oturan 9 çocuklu Sülü ailesinin en küçük çocuğu olan 1 yaşındaki Beyza Sülü, evlerinin önünde oyun oynarken, içerisine doğru eğildiği su dolu plastik kovaya düştü.

Yeni yürümeye başlayan minik çocuk olay anında kimse yanında olmadığı için su dolu kovada boğularak yaşamını yitirdi.

Küçük kızın cesedi otopsi için Malatya Adli Tıp Grup Başkanlığı morguna kaldırılırken, jandarma, ilçe savcısının talimatı üzerine "Gözetim Sorumluluğunu Yerine Getirmeyerek İhmalen Ölüme Sebebiyet Verme" gerekçesiyle, anne Gönül Sülü hakkında yasal işleme başladı.

AĞAÇTAN DÜŞEREK ÖLDÜ..
Akçadağ ilçesi Kozluca Kasabası Büyükköy Mahallesi'nde de, evinin bahçesindeki selvi ağacını kesmek üzere ağaca tırmanan 30 yaşındaki Mevlüt Yıldız'ın düşerek ağır yaralandığı ve kaldırıldığı Malatya Devlet Hastanesi'nde öldüğü bildirildi.

FOTOĞRAFLAR: Kurucaova Kasabası'nda 1 yaşındaki Beyza'nın düşerek boğulduğu plastik kova ve küçük kızın cesedi otopsi için Adli Tıbba götürülürken.(altta) (Fotoğraf: Cahit KAYGUSUZ-iha)

Olay yerine gelen görevliler, minik çocuğun cesedini devlet hastanesi morguna götürdü. Sülü ailesini yasa boğan olayla ilgili jandarma tarafından tahkikat başlatıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız