SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Müdür Vekili Göreve Başladı

0
Güncellendi - 2018-05-23 03:57:29
Müdür Vekili Göreve Başladı
A- A+ PAYLAŞ

Geçtiğimiz günlerde Malatya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevine vekaleten atanan Çetin Şişman göreve başladı.

9 Mayıs 2018 tarihinde Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş imzasıyla Malatya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevini vekaleten yürüten Levent İskenderoğlu’nun yerine yine vekaleten atanan Çetin Şişman, görevine başladı. 17 yıl Milli Eğitim Bakanlığına bağlı çeşitli okullarda edebiyat öğretmeni olarak görev yapan Şişman, 2010 yılından itibaren görevlendirme ile Malatya Valiliği Malatya Kitaplığı Projesi, 1. Malatya Anadolu Kitap ve Kültür Fuarı, 1. Malatya Uluslararası Film Festivali ve Malatya Okuyor Kampanyası’nda çeşitli kültürel ve sanatsal görevlerde bulundu.

Bu görevlerindeki çalışmalarından dolayı ‘Üstün başarı belgesi’ ile ödüllendirilen Şişman ayrıca 40’a yakın yayımlanmış eserde editörlük yaptı.

İha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • Hilmi YUMRUTEPE (5 yıl önce)
    Çetin bey Allah hayırlı etsin görevini üstün bir başarıyla devam etireceğinize eminiz. Rabbim yardımcınız olsun İnşaAllah.
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet erdoğan (5 yıl önce)
    çetin şişman bey;e hayırlı olsun yeni görevinde başarılar dilerim malatya;mız içinde yerinde bir atama olmuş daha öncede bir çok başarılı projelere imza atmıştır
    0
    0
    Yanıtla
  • Osman (5 yıl önce)
    Taner bey hala bu şekilde tartışmaya girmek çok ayıp. Sokak ağzıyla tartışmayın lütfen. Göreve başladığı 10gun olmuş nerdeyse haber yeni yapılmış. İnsanlara saygılı olunuz. Hiç kimse kalıcı değil 1 yılda yapar 20yilda. İnsanlar var oldukları yerde ölene kadar kalalım derdinde böyle bi şey olmaz. Keşke emekliliği gelenler emekli olsa genç yeni mezun insanlara yer açılsa. Bunları tartışın lütfen Ahmet niye gitti Mehmet niye geldigini değil. Devlete millete faydalligi tartışın. Biraz ufuklarinizi açın dar pencereden bakmayın lütfen olaylara. Hayırlı ramazanlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Ufkum zaten acikta orada ayni zamanda konakli diyor ya ben ondan bahsediyorum yorumu dikkatle inceleyin
    0
    0
    Yanıtla
  • KASIM (5 yıl önce)
    1-MALATYA KİTAPLIĞI, 2-ANADOLU KİTAP FUARI , 3-MALATYA FİLM FESTİVALİ, 4-MALATYA OKUYOR, 5-40 YAYINA EDİTÖRLÜK, YUKARIDA YAZILAN ÇALIŞMALAR 1 KİŞİNİN TEK BAŞINA YAPACAĞI ÇALIŞMALAR DEĞİLDİR. ONLARCA , YÜZLERCE KİŞİNİN EMEĞİ VARDIR.MALATYA VALİLİĞİ,MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, İL KÜLTÜR TURİZM MÜDÜRLÜĞÜ, İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ, İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ.......YANLIŞIM OLABİLİR.BEN BÖYLE DÜŞÜNÜYORUM.TEŞEKKÜR EDERİM.
    0
    0
    Yanıtla
  • Zaten görevlerde bulundu yazıyor. Tek başına işi yaptı demiyor. Ama editörlük tek başına yapılır. Görevleri yürütmekle yonetmekle ilgili sorumluluklarda başlıca yer almıştır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (5 yıl önce)
    Hayırlı olsun. Değişiklikler iyi gelir. Çöreklenip kalmaya gerek yok. İşkörü oluyorlar sonra.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gamze (5 yıl önce)
    Kesinlikle doğru bir müdürlük olmuş . Çetin bey ortaokulda öğretmenimizdi aynı zaman da konaklı hemşerimiz . Kişiliği , dürüstlüğü , ileri görüşü ile bu görevide hakkı ve layığı ile yerine getireceğinden eminiz . Hayırlı olsun Malatya’ya .
    0
    0
    Yanıtla
  • Ayni zamanda konakliymis. HANIMEFENDI akcadagli mudurun neyini gordun sen
    0
    0
    Yanıtla