SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kur'a İle Yardım..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği (MASTÖB) Ankara Şube Başkanı Nurettin Soykan, Başkan Yardımcısı Bahattin Atilla, Sekreter Kamil Göksu ve Muhasip Necip Özkan, Malatya Gazeteciler Cemiyeti'nde basın toplantısı düzenledi.

MASTÖB olarak yeni projelerini açıklayan Ankara Şube Başkanı Nurettin Soykan, "Malatya’mızı geliştirmek amacıyla kurulan Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği her yıl kura ile belirleyeceğimiz 10 adet köyün, ekonomik, sosyal, kültürel ve tarihsel değerlerine sahip çıkmak, oraya hizmet götürmek için kolları sıvadık. İlk etapta 14 ilçemizin 14 köyüne yardım için harekete geçtik. Kura sonucu belirleyeceğimiz bu köylerimizin önce en önemli sorunu ve ihtiyacı tespit edilip, fizibilite çalışmasından sonra kaymakamlığa bildirilecek. Kaymakamlığın ve Valiliğin oluru alınmasından sonra köyün ihtiyaçları giderilecek” dedi.

Nurettin Soykan, "Malatya’mıza olan borcumuzu, hizmetlerle ödeyeceğiz” diyerek genel merkezi İstanbul'da olan MASTÖB'ün önemli hizmetlere imza atacağını kaydetti.

Soykan'ın konuşmasından sonra, 14 ilçede hizmet götürülecek 14 köy kura ile belirlendi.

Kura sonucunda hizmet götürülecek köyler şunlar oldu;

Merkez: Topraktape, Akçadağ: Kasımuşağı, Battalgazi: Fırat, Hekimhan: Hasançelebi Köylü Köyü, Doğanşehir: Elmalı, Pütürge: Aktarla, Darende: Yukarı Ulupınar, Arapgir: Yayla, Arguvan: Yukarı Sülmenli, Yeşilyurt: İkizce, Yazıhan: Sürür, Kale: Çakançı, Doğanyol: Poyraz, Kuluncak: Bıcır."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız