SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kürtaj Cinayettir"

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:55:08
A- A+ PAYLAŞ
AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Anne karnındaki bir canın yok edilmesi, insanlık adına çok üzüntü verici bir hadisedir” dedi. 
 
Malatya'da AKP binasında yapılan Halk Günü toplantısına, Milletvekili Öznur Çalık, Belediye Başkan Yardımcısı Selim Pilten, İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, Merkez İlçe Başkanı Osman Güder, partililer ve vatandaşlar katıldı. Toplantıda ilk olarak konuşan Bülent Tüfenkçi, “Malatya büyükşehir olma yolunda ilerliyor. Biz de teşkilatlar olarak hazırlıklarımızı ve çalışmalarımızı başlattık. Her zaman olduğu gibi AK Parti milletle beraber, Malatyalı ile beraber çalışmaktadır” diye konuştu.
 
Milletvekili Öznur Çalık da, önce İstanbul’da katıldığı toplantı hakkında bilgi aktardı. Çalık, "Önemli başlıklarımızdan bir tanesi ev sahipliğini yaptığımız, İstanbul’daki Birleşmiş Milletler Nüfus Kalkınma Konferansı toplantısıydı. Toplantıya 110 ülke, 250 parlamenter ve 400 sivil toplum kuruluşu katıldı" diyerek konuşmasını şöyle sürdürdü:
 
"Diğer önemli konumuzsa hem annenin sağlığını hem de bebeğin sağlığını ilgilendiren, müdahalelerle ilgili sezaryen ve kürtajla ilgili konulardı. Şunu bilmemiz gerekir ki, Allah’ın verdiği canı sadece Allah alır. Dolayısı ile bizim yapmamız gereken hadise, kürtajın bir doğum kontrol yöntemi olmasından vazgeçmektir. Kürtajla eli, ayağı, gözü oluşmuş bebeklerin anne karnında yok edilmesi, insanlık adına çok üzüntü verici bir hadisedir. Başbakanımızın söylediği gibi sezaryene karşıyız ve kürtajın gereksiz doğum kontrol yöntemi olarak kullanılan bir cinayet olduğunu düşündüğümüzü çok net ifade ediyoruz.” 
 
Basın mensuplarının sorularını da cevaplandıran Milletvekili Çalık, bir basın mensubunun Malatya Özel Yetkili Başsavcı Vekilliği'nin BDP Genel Başkan Yardımcısı Gülten Kışanak ve Milletvekili Sebahat Tuncel’in dokunulmazlıklarının kaldırılması için fezleke hazırladığı sorusu üzerine, “Meclis'te fezleke hazırlanan bir sürü milletvekili var. Onlarla ilgili fezleke hazırlanmasında da bir sakınca yok. Türkiye Cumhuriyeti sınırları çizilmiş bir ülkedir. Bugüne kadar kimsenin tehditlerine boyun eğmedik bundan sonra da eğmeyiz” ifadelerini kullandı.
 
Kürecik’te kurulan NATO füze üssüne de değinen Çalık, “Kürecik’teki üs, NATO projesidir. 8 Mart’ta kadın milletvekillerini Kürecik'e getirip kalkan yapanlar, Kürecik'in savunmasını yapmasınlar” dedi.
 
FOTO: A.A.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız