SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kuzey Tribünü de Devreye Giriyor

0
Güncellendi - 2018-08-12 17:11:14
Kuzey Tribünü de Devreye Giriyor
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’un eksikliklere bağlı olarak güvenlik gerekçesiyle geçen sezon taraftarına kapalı tuttuğu Kuzey Tribünü, misafir tribününde yapılan tadilat sonrası kullanıma hazır hale getirildi.

Yaklaşık 3 bin seyirci kapasiteli Kuzey Tribünün sezonun ilk iç saha maçı olan Fenerbahçe karşılaşmasında kullanılabileceği belirtildi.

Yeni Malatyaspor Kulübü’nden yapılan açıklamaya göre tribünün kullanımı için gerekli düzenlemelerin yapıldığı ifade edildi.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, “2018-2019 sezonunda stadyumumuzu tam kapasite kullanabilmek amacıyla, kulübümüz tarafından 66 metre özel uve dayanımlı çift yüzey cam ve 66 metre özel file ile misafir seyirci tribünü hazır hale getirilmiştir” denildi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Malatyam44 (5 yıl önce)
    İŞTE BU YA ! Geçen sezon boşu boşuna kuzey alt tribünü BOŞ kaldı. Yazık oldu.NEYSE zararın neresinden dönersen kardır. EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜRLER ELİNİZE SAĞLIK. ŞİMDİ STAD FULL: AMBİYANSI İZLEYİN. SARI KIRMIZI ŞAMPİYON MALATYA ÇEKELİM. MEKSİKA YAPALIM. TARAFTAR DOLSUN MALATYASPORUMUZUN KASASI DOLSUN.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya gerçek taraftari (5 yıl önce)
    Kusura bakmayın ama filede olmaz.geçen sezon bunu gördük.Koparılan dile güvenliği tehdit eder.Oysa ki kuzey kale arkası üst ve alt kısım belirli bir yerden yukardan asagi dogru yukşek demir ile çevrilip bu kısım sadece misafir seyircilere ayrılır sa daha uygun olur.Yoksa üst kısımda misafir alt kısımda ev sahibi takım taraftarı yüksek riskli. Ellerindeki ne varsa aşağıya atma olasılığı yüksek. Beşiktaş maçında alt taraf boş olmasına rağmen doğu kısmıyla yaşanan gerilimi hatırlayın lütfen. ..
    0
    0
    Yanıtla