SON DAKİKA
SON DEPREMLER

“Ligi İyi Bir Konumda Bitirmek İstiyoruz” 

0
Güncellendi - 2018-03-16 15:02:18
“Ligi İyi Bir Konumda Bitirmek İstiyoruz” 
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un forvet oyuncusu Eren Tozlu, ligde kalan 9 haftada en iyi puanları alarak, ligi iyi bir konumda bitirmek istediklerini söyledi.

Ligde son haftalarda iyi bir gidişatlarının olduğuna dikkat çeken Tozlu, “Oynadığımız oyunla birlikte aldığımız skorlarla ligde iyi bir konuma geldik. Son Fenerbahçe maçında mağlup olduk ama iyi bir oyun ortaya koyduk. Öne geçsek maç daha farklı olabilirdi. Şuan iyi bir gidişatımız var, kalan son 9 haftada da puan ya da puanlar alıp, ligi iyi bir konumda bitirmek istiyoruz.

Tozlu, ligin 26.haftasında Trabzonspor ile deplasmanda zorlu bir karşılaşma oynayacaklarını belirterek, şunları söyledi: “Trabzonspor güçlü bir takım, bu ligin kadro kalitesi olarak iyi takımları arasında yer alıyor. Şampiyonluğa oynayabilecek bir kadro kalitesine sahipler. Bizim için zor bir maç olacak. Fenerbahçe maçında alamadığımız puan ya da puanları, Trabzonspor deplasmanında alıp milli takım arasına rahat bir şekilde girmek istiyoruz.”

Ligde şuan rahat bir konumda olduklarını ancak daha ligde 9 haftalık bölümün olduğuna dikkat çeken Tozlu, “Kalan 9 haftada zorlu maçlar oynayacağız. Şampiyonluğa oynayan takımlarla karşılaşacağız. Ligde daha rahat konuma gelmek için 1-2 maç daha kazanmalıyız. Elimizden gelenin en iyisini yaparak alabileceğimiz kadar puan alarak ligi daha iyi bir konumda bitirmek istiyoruz” dedi.

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi / Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • OSMAN (6 yıl önce)
    Sen takımın kaptanısın yüreğine sağlık..
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (6 yıl önce)
    Yedek kulübesinin geleceğinin teminatısın.Bu halde hedeften bahsedilemezki.
    0
    0
    Yanıtla
  • BABA (6 yıl önce)
    Eren , Yüreğin güzel, oynadığında varını ortaya koyuyorsun.
    0
    0
    Yanıtla