SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ligin Ciddi Bir Takımı Olacağız, Buna İnanıyorum"

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 1. Lig'in ikinci haftasında Adanaspor ile 1-1 berabere kalan Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Cihat Arslan, futbolcularının mücadelesinden memnun olduğunu söyledi.

Arslan, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, kampa gitmeyen bir takımla sezona hazırlandıklarını ifade etti.

Tüm olumsuzluklara rağmen ortaya takım çıkarmanın zor olduğunu anlatan Arslan, şöyle devam etti:

" Bazen iddialı gibi geliyor ama bu takım ilk 7'ye girerse şaşırmam. Bu enteresan geliyor insanlara. Halen lisansı çıkmayan oyuncularımız var. Bu mücadelenin üzerine bir şeyler inşa ederiz Allah'ın izniyle. Bu takım 3-4 maç arka arkaya kazandığında kimse şaşırmasın, öyle inancım var bu takıma. Çünkü iyi, mücadele etmeye çalışan çocuklar var. Bugün ayakta kalmak kolay değildi. 1-0'dan 2-0'a düşebilirdik sonrasında 1-1'den 2-1'i yakalayıp daha iyi bir skor elde edebilirdik. Mücadele bizi sevindirdi. Giren oyuncuların temposu yüzde 100 değildi. Eksikleri giderirsek ligin ciddi bir takımı olacağız, buna inanıyorum."

AA

FOTO: Arşiv

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

19 yorum yapılmış

  • Suphi (1 yıl önce)
    O stadı oraya yapan zihniyetin takıma ne kadar zarar verdiğini son 5 yılda hep beraber gördük.Beşiktaş gibi İstanbul takımı bile eski yerinde kalmakta ısrar edip O stadı vodafon arena olarak yeniledi ama İstanbulun bir mahallesi kadar olan Malatya stadı şehrin dışına inşa edildi.Muhtemelen bu stadı yapan zihniyet herhalde yüzyıl sonrasını hesaplayarak bu stadı oraya yaptı.Stadyum şehir içinde kalsaydı O stad hiçbu kadar boş kalmaz,deplasmandan gelenlerde çarşıda yer,içer alışveriş yapardı.Bunlar niçin hesaplanmaz, bu nasıl bir projedir?
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Acı gerçek 34 (1 yıl önce)
    Bu takım kesin küme düşer iki maçta çok kötüydü kimse kimseyi kandırmasın adanasporun gücü ne ki fark bile olurdu düşen fırsatları değerlendiremedik iki.haftada bir puan inşallah kalırız ama yok bir.malle vardı gerisi hikaye ne takımlar var zaten seyirci yok .
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Şehrin gelişmesi isteniyorsa Battalgazi belediyesini stadın oraya taşınsın yıkılan stadın yerine yenisi yapılsın o stadı oraya kim yaptirdiysa araştırmak lazım
    0
    0
    Yanıtla
  • Hoca 44 (1 yıl önce)
    Hiç olmazsa stad ile hastaneyi yada Battalgazi belediyesi ile yer değiştirmeleri yetkim olsa ilk yapacağım iş o olurdu o stadı oraya yapan Malatya spor düşmanıdır
    %100
    %0
    Yanıtla
  • yms'li (1 yıl önce)
    sayin hocam bizde seni kutlariz yalniz ilk yediye degilde super lige cikis dusuncesiyle mucadele etmeli olmek var donmek yok gibi..oyuncularin gucune ,terine, hirsina allah yardimcisi olsun rahman bugrayida kutlarim goz doldurdu hepsi oyle olmali.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Turgut ÖZMÜŞ (1 yıl önce)
    Eski stadımız olsaydı ,Trübünler boş kalmazdı, Stadımızı yıkan ve şehir dışına taşıyan zihniyete yazıklar olsun.Sahipsiz Malatyam ! .
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Emin (1 yıl önce)
    Acil forvet oyuncusu alın
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Emin (1 yıl önce)
    Takım iyi mücadele etti. Forvette ciddi sıkıntı var. İyi bir forvet alınırsa. İlk altıya rahat gideriz
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kandal (1 yıl önce)
    Güzel bir takım olacak. Gerçek ten gençler göz dolduruyor. Cihat hoca yı tebrik ederiz. 3 yabancının da lisansı biran önca çıkarsa kalite li bir ekip olacak.
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Mustafa (1 yıl önce)
    Boş tribünlerlemi ciddi takım olacağız.dün yine boş tribünleri görünce ordaki bir avuç taraftara üzüldüm.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Lmkim gidecek o stada ilçelerdeki insanlari düşün köylerdeki gencleri iki araçla anca gidersin zaman jayipi para kayısı kim o stadı oraya yaptıysa sebep olduysa bir ilin futbol sevgisini anca böyle öldürürsün.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Ruşen uçar (1 yıl önce)
    1.ligde bir nefes bile bırakmadan kaçıp giden kurfarki adil gevrek,dün sahada canla başla mücadele eden o gencecik çocuklardan utandımı acaba .
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Malatya Basimin Taci (1 yıl önce)
    Bir yorum yaparken hangi konu olursa olsun, ya önce okuyalim ya izliyelim ya dinliyelim sonra yorum yapalim ezbere pata küte degil eldeki oyunculara göre sartlara göre Bodrumspor maci berbatti 3.lig takimiydi resmen dünkü Adanaspor macinda bambaska bir Malatyaspor vardi eldeki imkanlara göre cok cok iyidi az daha toplanirsa takimimiz iyi yolda basarilar dilerim..
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hoca 44 (1 yıl önce)
    Bu takım ilk yediye girerse şaşırmam gerisini okumadım adam takımının gücünü bilmiyor...bize temiz adam lazım bende kümede kalalım yeter diyorum. Allah kolaylık versin o stadında oraya yapılmasına kim vesile olduysa kendide çocuklarından öyle uzak kalsın..madem öyle kaleye yapaydın ızda ortak hava alanı gibi ortak stad olarak kullaniosaydi.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Battal Gazi 44 (1 yıl önce)
    Geçen yılki ruhsuzlarla kıyaslarsak bu gençlerde hayat var, tek eksikleri tecrübe. Lütfen destek olalım, moral verelim. Male, Doğukan, Ogün, Rahman ve Cengiz çok iyilerdi.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • develili kadir (1 yıl önce)
    bir kaç yıl önce bursaspor vardı akmanlar ksbacaklar olduğu takım liğde ses getirdi yönetimleri dikkat etmeyince çocukları kartal kuş kapar gibi başka takımlar kaptı bursaspor da iki sezön sora bir alt liğe düştü dünkü maçta sahada bursasporun gençlerini gördüm tv de o gençleri serederdim çünkü mücadale hırs azim karekter vardi bu maçdada öyle oldu bu takım şımarması malatyanın çokbilmiş tv ve yorumcuları kafalarını karıştırmasın hoca dikkat etsin yönetim yönetimliğini yapsın inanıyorumki liğin sonunda bu liğde bir mslatya spor gerçği var diyecekler
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (1 yıl önce)
    Gençleri tebrik ediyorum,hocam geçen sezon neden bu gençleri oynatmadiniz ,oyunculardan rica ediyorum oynadığınız maçları tekrar seyrediniz , yaptığınız hataları görünüz ,eminim ileriki maçlarda daha iyi olacaktır.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Cumhuriyet -î El Aziz (1 yıl önce)
    Gerçekten Bravo çok iyiydi takım çok güzel oyun sergiledi Alt yapıdan gelen oyuncularda iyiydi tek eksik taraftardı
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Malatya (1 yıl önce)
    Hocam takım iyi yolda hiç olmazsa yürekten mücadele ediyorlar yönetim ödemeleri gününde yaparsa iyi olur .
    %100
    %0
    Yanıtla