SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Lisede Bıçaklı Kavga, 2 Öğrenci Yaralandı

Lisede Bıçaklı Kavga, 2 Öğrenci Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da öğrencilerin kavgası kanlı bitti. Kesici aletlerin kullanıldığı kavgada 2 erkek öğrenci yaralandı. AVM'de meydana gelen bir başka kavgada da 2 kişinin yaralandığı bildirildi.

LİSEDE BIÇAKLI KAVGA..
Alınan bilgiye göre olay, Yeşilyurt ilçesinde bulunan Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde meydana geldi.

Öğrenciler arasında henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan kavgada, Ö.G.Ö. (16) ile B.D. (15) kesici aletle yaralandı.

Yaralılar, olay yerine gelen ambulansla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Emniyet ekipleri okul çevresinde inceleme ile üst araması yaptı. Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

AVM'DEKİ KAVGADA DA 2 YARALI..
Bu arada, MalatyaPark AVM'nin teras katında meydana gelen bir başka olayda da iki kişi bıçakla yaralanırken, polis 2 şüpheliyi gözaltına aldı.

Çarşamba akşamı saat 20.00 sıralarında AVM'nin teras katında belirlenemeyen nedenle çıkan kavgada Y.Ö. sol bacağından, F.Ö. ise kalçasından bıçakla yaralandılar. Yaralılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, polis olayın failleri olan E.T. ve Ö.A.'yı birer bıçakla yakaladı.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

17 yorum yapılmış

  • Adıyok (1 yıl önce)
    Kimin çocuğuna sözü geçiyor ahali
    0
    0
    Yanıtla
  • İlhan (1 yıl önce)
    Acilen okullarda disiplin yönetmeliği değişmeli
    %94
    %6
    Yanıtla
  • malatyalı (1 yıl önce)
    aileler çocuklarınıza sahip çıkın doğurup dışarı atmak marifet değil terbiyesini ahlaki eğitimini verin
    %97
    %3
    Yanıtla
  • İzollu (1 yıl önce)
    Cezaevleri kapasiteleri dolu olduğu için suçlu dışarda olmamalı gerekirse daha çok cezaevi yapılmalı ve sürekli suç işleyenler ordan çıkmamalı. Toplumun huzuru için okul yapmak kadar önemli bu durum. Devlet soğuk yüzünü suç ve suçluya yönelik her zaman göstermeli. Aksi halde bir doktor hemşire sokakta çalışan bir temizlik görevlisi işini düzgün yapan esnaf öğretmen mühendis gibi helal kazancı seçen birçok meslek erbabı vatandaş böylesi olaylarda mağdur oluyor.Darp, tehdit, yaralama gibi suç işleyen bir şekilde dışarıda olacağını biliyor ve suç işlemeye devam ediyor.Çıktıktan sonra mafyalaşıyor. Maalesef bu duruma diziler getirdi gençleri. Dizilerde polis yok, yargı yok adalet yok tablosu çiziliyor. Suçluya hiç bir şey olmuyor imajı çiziliyor. Aksi olsa bu olaylar yarı yarıya azalır. İnfaz yasasının acilen değişmesi gerekiyor. Toplumun huzuru için bu şart.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Emre (1 yıl önce)
    şunu söyleyeyim akşam 7 den sonra sümer park , çarşı merkezden ve özellikle kafelerden uzak durun hapçısı bıçakcısı cirit atıyor. size bulaşır ya o sizi öldürür yada siz bir şekilde kendinizi savunmak için vurursunuz öldürürsünüz ve hayatınız bir hiç yüzünden biter. çerezinizi kolanızı alın evinizde odanızda oturun film izleyin en iyisi arkadaşlar.
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Muratt (1 yıl önce)
    Düzenli olarak AVM ye giden biriyim ve güvenlik maalesef sıfır. Önemli olan güvenlik sayısı değil, denetim yapması. Personellerin çoğunu aramadan geçiriyorlar içeri. Ve X-ray cihazı 10 kişiden 8'inde alarm veriyor. Bekletin kardeşim metale dair ne varsa yan tarafa koymadan almayın iceri. ( anahtarlık, telefon vs.. ) hiçbirinin elinde dedektörde yok. Bırakın bıçağı silah sokup birini öldürseler güvenliğin ruhu duymayacak. AVM genel müdürü kim bilmiyorum . Ya da bana ulaşın güvenlik işini nasıl yapmalı, size uzun uzun anlatayım. Torpil ile güvenlik alırsanız sonuçları bunlar olur. Büyükşehirlerdeki çoğu AVM de nerdeyse havaalanı-adliye gibi sistem var. Çok titizler. Girişte kuyruk mu olusuyor, oluşsun kardeşim.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Muratt kardeş içerideki mağazalarda satıra kadar herşey satılıyor. Sen kapıdaki çakıları alsan ne olur.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Vatandaş (1 yıl önce)
    Cezaların artması şart. Caydırıcı olması gerekiyor. Suç ve suçluyla mücadele de başta yasalar olmak üzere daha etkin mücadele yöntemleri kullanılmalı. Savcılar ve hakimler üzerinde iş yükü çok fazla aylarca bekleyen dosyalar var. Mağdur vatandaş bu yüzden çok bekliyor. Daha çok savcı ve hakim alınmalı. Ortalama bir asliye ceza davasının sonucu için bir /bir buçuk yıl geçiyor ve en önemlisi düzinelerce dosyası olan birinin asla dışarda olmaması gerekiyor. Bu arada Adliyenin yeşiltepe civarına yapılması bu bakımdan büyük isabet ayrıca yeşiltepe civarına acil bir karakol lazım. Çevik kuvvet var orada ama asayiş için özel bir karakol olsa hiç fena olmayacak. Ek olarak sivil polislerin belli liseler önünde olması gerekir. Sivil polis potansiyel suçluyu daha rahat tespit edebiliyor.
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Ertuğrul (1 yıl önce)
    Avm girişinde cebimdeki küçük çakı yüzünden yarım saat konuşma yapan 20 yıllık askeri tecrübesi olan güvenlik şefi Ercan bey ben sizin yerinizde olsam istifa ederim.yaşadığım olayı cimere yazdım Malatya emniyeti yerinde denetim yaptı ve yazımı cevapladı. Avm ye almak istemediğiniz çakının (küçük İsviçre çakısı)suç aleti olmadığını yazmıştı bana gelen cevapta. Hemde kanun metinleriyle açıklayarak. Merak edenlere yazıyı gönderebilirim. Avm de düne kadar giriş kısmında bulunan kafeteryadan x ray cihazına uğramadan millet içeri giriyordu. Avm her yönüyle güvenlik zaafiyeti bulunan bir bina. Güvenliğin gücü ise bizim gibi sorun çıkarmayacak çakal kabadayı vs olmayan tiplere yetiyor. Bizler bu olayı yaşarken kanunda yasak tanımlı bıcaklar ile millet avmye giriyor demekki. Hemde katlarda yeterli sayıda bir olay anında müdahale edecek personel de yokmuş demek ki
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Aynı olay benimde başıma geldi. Küçük bir hediye çakı vardı çantamda.uzun süredir çantamda duruyor ve o şekilde AVM ye defalarca girip çıktım. Bir gidişimde E-bebek mağazasına gitmek için İnönü caddesi tarafından AVM ye girdim. Güvenlikten geçtim. E- bebek AVM nin dışına taşındı dediler.çevreyolu tarafından geri çıkıp E-bebeğe gittim. İşimi halledip tekrar AVM'ye döndüm, fakat çevreyolu tarafı girişi çantamda bıçak olduğunu söyledi.ki ben çantamdaki o çakının varlığını unutmuştum. Açtım çantayı gösterdim çakıyı. Bu şekilde göremezsiniz dediler. Bende 10 dakika önce ön kapıdan girdiğimi sıkıntı çıkmadığını söyledim. Ve defalarca ben bu şekilde girdim dedim. Güvenlik önlemlerini kafanıza göre yapıyorsunuz dedim.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • ayhan (1 yıl önce)
    kim satıyor 15-16 yaşındaki bebelere bıcakları avmye nasıl bıcakla giriyorlar? taşınması yasak olan bıcakları malatyanın ortasında eski tarihihi hamamın yanında ki büfede bile açık tezgahta satıyorlar sümer atarafı sıtmapınarı ve özalper tarafaları tehlike saçmaya başladı 13-14 yaşındaki çocıklar bıçakla muştayla dolaşıyor
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Gökhan TAŞ (1 yıl önce)ayhan isimli kullanıcı yorumuna
    Özalper tehlike sacıyır derken o zaman gezme özalperde sende
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Alim Bey (1 yıl önce)
    Okul müdürü karar almış öğrencilerin eğitim öğretim saatlerinde dışarı çıkmalarını serbest bırakıyormuş, olacağı bu geçmiş olsun yaralı çocuklarımıza Allah akıl fikir versin bu yöneticilere
    %21
    %79
    Yanıtla
  • Allah korusun çocuklarımızı daha kötü şeyler olmadan biran önce tedbir alınıp okulların daha sık denetlenmesi lazım herkes kafasına göre karar almaya
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Cemc (1 yıl önce)
    Avm de guvenlık sıfır....
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Mustafa (1 yıl önce)
    Avm girişinde boşuna mı güvenlik ve x-ray cihazı var
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Tayfun (1 yıl önce)
    Eski bilindik adıyla boztepe gibi bir yerde kapıda güvenlik ve polis bulunması şarttır.çar çakal eksik olmuyor hiç yani her okul çıkışı biz mi?gidip bekleyelim çocuklarımızı biz mi ?sağlayalım güvenliğimizi bizim gençliğimizde de böyle insanlar vardı ama şimdi çığrından çıkmış durumda bir an önce önlem alınması lazım
    %90
    %10
    Yanıtla