SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TSO Tarafından Onartılan Atatürk Büstüne Açılış

TSO Tarafından Onartılan Atatürk Büstüne Açılış
A- A+ PAYLAŞ

Doğanşehir Fen Lisesi bahçesinde bulunan ve hasar gören Atatürk Büstü, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) tarafından yeniden yaptırıldı.

Bakım ve onarımı tamamlanan Atatürk Büstü için okul bahçesinde bir program düzenlendi. Programa Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Doğanşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü İlhami Temur, Doğanşehir Fen Lisesi Müdürü İbrahim Başaran, MTSO Yönetim Kurulu Üyeleri Özcan Dündar, Batuhan Demirel, MTSO Meclis Başkan Vekili Ayhan Altunok, MTSO Meclis Üyeleri Zekeriya Çelebi, Burhan Lüleci, Cumaali Kaynar, Doğanşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Rıfat Topal, Lüks Doğanşehir Minibüs, Otobüsçüler ve Taşıyıcılar Kooperatif Başkanı Şaban Erdoğan, Doğanşehirli İşadamları Derneği Başkanı Cahit Sarı, öğrenciler ve öğretmenler katıldı.

“ÖZLEMLE, SAYGIYLA VE RAHMETLE ANIYORUZ”
Atatürk Büstünün bakım ve onarım işini Oda olarak üstlenmiş olmaktan mutluluk duyduklarını belirten Başkan Sadıkoğlu, “Doğanşehir Fen Lisesi’nde birbirinden kıymetli öğrenci kardeşlerimiz eğitim alıyor. İlçemizin en başarılı okulu olan fen lisesinin Atatürk Büstünün Odamız tarafından yapılması bizler için onurdur. Özellikle 10 Kasım Atatürk’ün ölüm yıl dönümüne yetişmesini istedik. Bu vesile ile Türk ve dünya tarihine adını altın harflerle yazdıran, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 84. yıl dönümünde onu özlemle, saygıyla ve rahmetle andığımı belirtmek isterim. Yeni büstün okulumuza, öğrenci ve öğretmenlerimize hayırlı olsun” dedi.

Okul Müdürü İbrahim Başaran, Başkan Sadıkoğlu’na ve Malatya TSO’ya teşekkürlerini sunarken, Doğanşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü İlhami Temur da katkılarından dolayı Başkan Sadıkoğlu’na teşekkür plaketi takdim etti.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • ONAT KILIÇ (1 yıl önce)
    Oğuzhan bey Malatyamızın Gururu Hizmet taşır .
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Hakan (1 yıl önce)
    Koskoca Sanayi Odasının yaptığı icraata bak arkadaş yaww. Ne hizmet ne hizmet
    %67
    %33
    Yanıtla
  • SELİM (1 yıl önce)
    Tebrik ederim başkan değişim var sende.Düne kadar Atatürk portresini görüştüğün kişiye göre kaldırıp indiriyordun. Eğer sabit se bu büst sıkıntı yok. Doğanşehirli meclis üyelerini tebrik ederiz
    %75
    %25
    Yanıtla
  • yavuz görgün (1 yıl önce)
    Eğitimde bir meşale olan ilhami Temur hocamızı başarılı çalışmalarından dolayı kutluyorum
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Öncelikle büyük bir duyarlılıkla bu işi başaran emeği geçen herkezi ileriyi gören vatanın ne demek olduğunu bilen çıkarları bir kenara bırakıp özveri veren herkezi kucaklıyorum Özellikle hocamı babasından dolayı seviyorum Yolun açık olsun, Ulu önder Atatürkün dediği gibi Yeni nesli, Cumhuriyetin fedakâr çocuklarını ve gençlerini sizler yetiştireceksiniz ve yeni nesil, sizin eseriniz olacaktır
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Mert (1 yıl önce)
    10 Kasım Günü Türkiye cumhuriyetinin büyük önderi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıl dönümünde böylesine önemli bir işi görev edinen başta tso Başkanına ve yönetimine canı gönülden tebrikler teşekkürler
    %64
    %36
    Yanıtla
  • hekimhanlı (1 yıl önce)
    ilk önce haayırlı olsun diyelim ama doğanşehir ilçesinin seçilmesi tesadüfmü yoksa ayhan efendinin talebimi
    %38
    %62
    Yanıtla
  • Doğanşehir Anadolu lisesi iken 2 yıldır fen lisesi statüsünü aldı okula taşıma yapan servisçiler olarak durumu şoförler odası başkanı ve lüks doğanşehir koop başkanına bildirdik onlar da tso başkanlığına bildirdi adamlar mevzu bahis ATATÜRK se seve seve yardım ederiz dediler ve komite üyeleri başladı çalışmalara güzel bir hizmet oldu emeklerine sağlık olsun
    %65
    %35
    Yanıtla