SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Lotonun 15 Milyonu Bursa'ya

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:25:01
Lotonun 15 Milyonu Bursa'ya
A- A+ PAYLAŞ

Milli Piyango tarafından düzenlenen şans oyunlarından Süper Loto'nun çekilişinde, 15 milyon liralık ikramiye Bursa'dan oynanan bilete çıktı. 

Milli Piyango idaresince haftalık olarak düzenlenen Süper Loto'da 7 haftadır devreden büyük ikramiye, 3 Eylül çekilişinde sahibini buldu. Kimliği henüz bilinmeyen talihlinin biletini Nilüfer ilçesi Beşevler Mahallesi Bilginler Caddesi'ndeki bir bayiden oynadığı öğrenildi. Yaklaşık 8 yıldır düzenlenen ve 411'nci hafta çekilişi yapılan Süper Loto'da 17, 19, 32, 34, 45 ve 48 numaraları 15 milyon 523 bin 355 lira 70 kuruş ikramiye kazandırdı. Büyük ikramiyeyi kazandıran numaraların oynandığı bayi çalışanı Gönül Özden verdiği röportajda, "Çekilişten sonra bize başka bir bayiden arkadaşlarımız haber verdi. Talihli henüz bayimize gelmedi. Numaraların oynandığını sistemden görüyoruz, ancak oynayanın kimliğini bizde bilmiyoruz. Büyük ikramiyeyi kazandırdığımız için oldukça mutluyuz, hayırlı uğurlu olsun kime çıkmışsa, güle güle kullansın. Bin liralık oynayanlar var buradan, toplu oynayanlar var her hafta. Düzenli bir şekilde oynayanlar var tabi ki ama bilemiyoruz" diye konuştu. Özden, 15 yıldır bayiyi işlettiklerini, daha önce kendilerine gelen birinin 1 buçuk milyon lira ikramiye aldığını da sözlerine ekledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız