SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Umutsuz' Maçtan EYMS'ye Puan Çıkmadı: 1-0

0
Güncellendi - 2018-04-07 04:03:13
'Umutsuz' Maçtan EYMS'ye Puan Çıkmadı: 1-0
A- A+ PAYLAŞ

Süper Ligin 28.haftasının açılış maçında Medipol Başakşehir ile Evkur Yeni Malatyaspor, İstanbul’da karşı karşıya geldi. Maçı ev sahibi takım 18. dakikada attığı golle 1-0 kazandı ve maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.

STAT: 3.İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı

HAKEMLER: Barış Şimşek (Trabzon Bölgesi-Süper Lig Hakemi), Mehmet Metin (Trabzon Bölgesi-Süper Lig Yardımcı Hakemi), Mehmet Kısal (Rize Bölgesi-Süper Lig Yardımcı Hakemi), 4.hakem Bahattin Şimşek (Aydın Bölgesi-Süper Lig Hakemi)

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR: 1.Volkan Babacan, 3.Gael Miditri Clichy, 5.Emre Belözoğlu, 6.Alexandru Epureanu, 7.Edin Visca, 10.Sheyi Emmanuel Adebayor (Dk.72 Riad Bajic), 11.Ejdero George Rinaldo Elia (Dk.85 Kerim Frei), 14.Arda Turan, 17.İrfan Can Kahveci (Dk.90+1 Gökhan İnler), 21.Mahmut Tekdemir, 80.Uilson De Sozau Paula Junior

YEDEKLER: 34.Fehmi Mert Günok, 4.Joseph Larweh Attamah, 15.Riad Bajic, 19.Mevlüt Erdinç, 23.Tunay Torun, 27.Manuel Mrouan Da Costa Trindade, 29.Kerim Frei, 33.Uğur Uçar, 39.Alparslan Erdem, 88.Gökhan İnler

TEKNİK SORUMLU: Abdullah Mucib Avcı

EVKUR YENİ MALATYASPOR: 25.Ertaç Özbir, 7.Michael Pereira (Dk.77 Eren Tozlu), 8.Murat Yıldırım, 9.Khalid Boutaib, 77.Rahman Buğra Çağıran, 16.Sadık Çiftpınar, 21.Adem Büyük (Dk.85 Berk Yıldız), 22.Aly Cissokho (Dkş.64 Gilberto Olivera Souza Junior), 27.İssam Chebake, 35.Aytaç Kara, 37.Arturo Rafeal Mina Meza

YEDEKLER: 30.Fabien Ceddy Farnolle, 3.Matheus Doria Macedo, 10.Nacer Barazite, 11.Eren Tozlu, 47.Berk Yıldız, 87.İssiar Dia, 88.Fernando Emanuel Dening, 89.Gilberto Olivera Souza Junior, 90.Abdoulaye Sadio Diallo, 97.Mustafa Eskihellaç

TEKNİK SORUMLU: Erol Bulut

GOL: Dk. 18 Ejdero George Rinaldo Elia (Medipol Başakşehir)

SARI KARTLAR: Kerim Frei (Medipol Başakşehir), Adem Büyük (Evkur Yeni Malatyaspor)

Dakika 2: Evkur Yeni Malatyaspor takımından Aly Cissokho sol korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortaladı defansa çarpan top kornere çıktı. Aytaç Kara ceza sahasına ortasını yaptı ancak savunma topu uzaklaştırdı. Ceza sahası dışında topla buluşan Rahman Buğra Çağıran, kaleyi sağ çaprazdan gören bir noktadan şutunu çekti ancak kaleyi bulamadı.

Dakika 9: Visca’nın soldan pasında Adebayor’dan önce kaleci Ertaç Özbir kalesini terk edip topu kontrol etti ve mutlak bir golü önledi.

Dakika 10: Medipol Başakşehir takımından Gael Clichy rakip ceza sahası önünden ortalı, defansa çarpan top kornere çıktı. Korneri Emre kullandı Mina topu karşıladı.

Dakika 12: Evkur Yeni Malatyaspor takımından Adem Büyük tarafından çekilen şut kaleyi bulmadı.

Dakika 13: Medipol Başakşehir’de Edin Visca’nın kullandığı serbest vuruşta top az farkla yandan auta çıktı.

Dakika 15: Gael Miditri Clichy’in soldan ortasında İrfan Can Kahveci ceza sahası içerisinde kafayla dokundu. Adebayor’un arkaya bıraktığı topa Edin Visca vurdu top farklı şekilde üstten auta çıktı.

Dakika 17: Pereira, ceza sahasına iyi hareketlenen Boutaib’e pasını gönderdi ancak Epureanu kornere gönderdi. Aytaç Kara’nın sağdan kullandığı korner atışını Mina kafayı vurdu top, kaleci Volkan’da kaldı.

Dakika 18: Medipol Başakşehir golü buldu. Júnior Caiçara’nın sağdan pasında Visca ceza sahasında topla buluştu. Vicsa rakibini geçerek Elia’ya pasını aktardı. Elia, topu ağlara göndermekte zorlanmadı: 1-0.

Dakika 24: Khalid Boutaib, ceza sahasının dışından sağ çaprazdan kaleyi yokladı top, kaleci Volkan Babacan’ın kucağında kaldı.

Dakika 28: Adebayor, sol kanatta Elia ile yaptığı duvar pası sonrası kaleyi yokladı, kaleci Ertaç topu rahatlıkla kontrol etti.

Dakika 30: Júnior Caiçara’nın sağdan ortasında Adebayor kafayı vurdu top auta çıktı ancak bu pozisyonda hakem ofsaydı işaret etti.

Dakika 32: Pereira’nın ceza sahası dışı sağ çaprazdan sert şutunda Epureanu’ya çarpan top kornere çıktı. Aytaç Kara korneri kullandı Adebayor ön direkte topu uzaklaştırdı. Dönen topu Murat Yıldırım bir kez daha ortaladı Mina’nın röveşatasında top kaleci Volkan’da kaldı.

Dakika 35: Evkur Yeni Malatyaspor gole çok yaklaştı. Evkur Yeni Malatyaspor, Medipol Başakşehir yarı alanında baskı kurdu. Sağdan topu taşıyan Chebake Boutaib’e pasını aktardı. Khalid Boutaib’in sert şutunda kaleci Volkan topa sahip oldu.

Dakika 37: Elia’nın soldan ortasında Adebayor dokunamadı. Arka direkte Edin Visca ceza sahasına çevirdi Adebayor’dan önce Sadık araya girdi ve topu kornere gönderdi.

Dakika 43: Elia’nın akıl dolu pasında İrfan Can, Sadık’ı geçti ancak Chebake iyi kademeye girdi, topu kornere göndererek, mutlak bir golü önledi.

İlk yarıda Medipol Başakşehir yüzde 71, Evkur Yeni Malatyaspor yüzde 29’luk bir oranla topla oynadı.

İlk yarının sonuna oynanmamış süre olarak 1 dakika ilave edildi.

İlk yarı 1-0 Medipol Başakşehir’in üstünlüğüyle tamamlandı.

Dakika 50: Júnior Caiçara’nın sağdan ortasında Adebayor kafayla indirdi, Visca’nın şutunda top farklı şekilde üstten auta çıktı.

Dakika 57: Sol kanatta ceza sahası yan çizgisinden İrfan Can Kahveci ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırdı.

Dakika 60: Medipol Başakşehir takımından Gael Clichy sol çapraz bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmadı.

Dakika 67: Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Junior Caiçara ceza sahasına ortasını yaptı, savunma topu uzaklaştırdı.

Dakika 74: Buğra’nın ceza sahasına ortasında önce Khalid Boutaib ardından da Mina topu kontrol edemeyince tehlike büyümeden sonlandı.

Dakika 78: Sol çaprazdan Bajic’in şutunda top kaleci Ertaç’ta kaldı.

Dakika 81: Emre’nin kullandığı serbest vuruşta İrfan Can’ın kafa vuruşunda Aytaç Kara dokundu top kornere çıktı.

Dakika 82: Emre’nin uzun pasında Elia soldan hareketlendi kalesini terk eden Ertaç’ı da geçti ancak topu ayağından açınca pozisyon autla sonuçlandı.

Dakika 83: Medipol Başakşehir yüzde 74, Evkur Yeni Malatyaspor yüzde 26 topa sahip olma oranıyla oynuyor.

Dakika 84: Arda’nın ceza sahasında sağ çaprazdan iyi hareketlenen Bajic’e pasını aktardı. Bajic’in vuruşunda top yan ağlarda kaldı.

Dakika 86: Evkur Yeni Malatyaspor’da kazanılan serbest vuruşu Aytaç Kara kullandı. Aytaç’ın orta şeklinde kullandığı serbest vuruşta kaleci Volkan yumrukla topu uzaklaştırdı.

Dakika 87: Chabeke’nin uzun kullandığı taç atışında Khalid Boutaib altı pas içerisinde vurdu top yan ağlarda kaldı.

Dakika 90: Emre’nin kullandığı serbest vuruşta Sadık kafayla topu uzaklaştırdı.

Karşılaşmanın sonuna oynanamamış süre olarak 3 dakika ilave edildi.

Karşılaşma 1-0 Medipol Başakşehir’in üstünlüğüyle tamamlandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

FOTO: AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

33 yorum yapılmış

  • Cenk (6 yıl önce)
    İki maçta sıfır çekilen iki yegane takım! Fenerbahçe ve Başakşehir! Birinde eski futbolcu, birinde eski antrenör olan Erol Bulut! Oynatılan futbola bak ve gel de kötü düşünme! Yoksa bizim içimiz mi fesat!
    0
    0
    Yanıtla
  • akigo (6 yıl önce)
    Maçı verdi kim ne derse desin
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (6 yıl önce)
    Merak,etmeyin,sanpiyon,galatasaray,olacak
    0
    0
    Yanıtla
  • cengiz (6 yıl önce)
    Erol hoca sampiyonluk adayım dedigi eski takimina karşı hazırlık maçına çıkıyormuş gibi denemek istediği futbolcularini denedi..herkes maçın sonucunu önceden kabul ettiği için malatya haberin dediği gibi umutsuzca bir maç oldu..
    0
    0
    Yanıtla
  • Kekeme (6 yıl önce)
    PFDK nın Emre’nin küfür etmesini mutlaka cezalandırması gerekir. Bizim oyuncu yapsa kesin ihraç edilmişti.
    0
    0
    Yanıtla
  • furkan (6 yıl önce)
    Bugün yenildi diye afaroz edilen takım şampiyonlar ligi çeyrek finalistini son dakikada direkten dönen topla elinden kaçırmış, içerde dışarda üç büyük ! denen devasa butceli takımları tokatlayan takim, bu bile Erol hocanin ve takımın ne kadar mesafe aldığını gösteriyor, bu arada GS şampiyon olacakmış da bilmem ne, basaksehire ligin en az butceli takımının çelme takmasini bekleyene kadar kendi işini kendi görecekti, bu stadtaki maçta kaç tane yemişlerdi?
    0
    0
    Yanıtla
  • suat dayı (6 yıl önce)
    bu maç sanki çift maç usulü eleminasyon sistemli bir maç gibiydi. maçın rövanşında 2 gol atarak tur atlarız diye , resmen, bir sıfıra razı bir futbol oynadık. ilk defa % 76 - % 24 top oynama oranıyla bir maç yaptık, ilk defa 90 dakika boyunca rakip kaleye sadece tek bir şutumuzun olduğu bir maç oynadık. adem sanki orta sahayı geçmemek için yeminliymiş gibi oynadı. oyundan alınan perera sanki takım öndeymiş gibi , minik adımlarla sahayı 2 dk. da terkedebildi. yani neticede 1 - 0 mağlup olmak bir başarıymış gibi, rahat bir şekilde sahayı terkettik. işin özeti: perşembenin gelişi çarşambadan belli olur diye bir atasözü vardı, o gerçek oldu
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya (6 yıl önce)
    Hocam Eren kaç maç oynadıki sen Eren’i Türkiye’nin şampiyonu dediğin takıma karşı oynattın BİR Malatyalı taraftarı olarak şampiyonluk GS HAKKIDIR BU MAÇA SEN ASILMADIN DİYE DÜŞÜNÜYORUM İNŞ YÖNETİM BU KARARINI SANA ÖDETİR HİÇKİM SE VE HİÇBİR KLÜP BİZİM KLÜBÜMÜZÜN ÜSTÜNDE DEĞİLDİR SENEYE İNŞ MALATYANIN BAŞINDA BÖYLE BİR HATAYA YİNE DÜŞMEZSİN MALATYANIN BÜYÜKLÜĞÜNÜ GECMİŞİNİ BİR ARAŞTIRMA NI TAVSİYE EDERİM Cevapla
    0
    0
    Yanıtla
  • ALİİHSAN ŞAHİN/BURSA (6 yıl önce)
    İçler acısı bir halimiz vardı.Başakşehir gününde olsaydı en az beş tane yerdik.sahada ne yaptığını bilmeyen amatörler topluluğu vardı.Böyle bir maçta Dening in olmaması olsa olsa sabotaj olurdu.Adem e 80 dakika nasıl tahammül edildi.Ben erol hocanın iyi niyetinden şüphe ettim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Dost acı soyler (6 yıl önce)
    Akıllı ol erol hoca. Akıllı ol. Dia. Barazite. Dening varken. Saçları beyazlamis sanırım adı berk mi perk mi yoksa pert mi neyse adı lazım değil sanırım futbolcuydu o birini oyunu sana kurtarsın diye oyuna aldın. Bu anlayışla büyük hoca olamazsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Caner (6 yıl önce)
    Erol hoca gs ve bşk macınadamı bu anlayışla cıkacakmı acaba
    0
    0
    Yanıtla
  • Ferdi (6 yıl önce)
    Bu maç oynandımı. ...!!! Yapılan masrafa yazık.
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (6 yıl önce)
    ne yani erol hoca maçı bilerek verdi mı? bu çok ağır bir iddia beyler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (6 yıl önce)
    Maçı izlerken utandım.Futbolcularda maç kazanacağız diye bir çaba yoktu.Motivasyon sıfırdı.Başkan geçen sene bize stadlarını açmalarının vefa borcunu ödedi.Kıymetli hocamızda ne şiş yansın ne kebap havasındaydı.Sahada onuruyla oynayanlar; Bouatip,Sadık,Mina.Diğerleri İstanbul gezintisindeydi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Asıl utanılması gereken ne biliyor musun: Amatöre düşürülen ve yüzüne dahi bakılmayan Malatyaspor'un durumu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (6 yıl önce)
    Bu maçın sonucunun böyle olmuyacağını kim söyleyebilir.Güldürmeyin.En azından skordan bile belli olmuyormu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Dost acı soyler (6 yıl önce)
    Berk diye bir tıfıl var. Maçı kurtarsın diye erol hoca oyuna soktu. Erol hoca belki puan alırız diye korkup hiç riske girecek hamleler yapmadi
    0
    0
    Yanıtla
  • Sizce,Berk maçı kurtarsın diyemi oyuna alınmış,
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (6 yıl önce)
    Mualesef bu işler böyle.Başakşehir Şampiyonluğa oynuyor,bizimde iddiamız yok.Dolayısı ile,Başakşehir 1 attı.Malatyaspor da bu golün üstüne yattı.Yani alan memnun satan memnun.Anlatabildimmi?
    0
    0
    Yanıtla
  • Fenerbahçeli Malatyalılar (6 yıl önce)
    Fenerbahçemiz şampiyon olamayacaksa başakşehir olsun. Teşekkürler Erol hoca! gs ve bjk sempatizanları çıldırıyor :D
    0
    0
    Yanıtla
  • Haklisin sende aciklamissin fenerbahce ve basaksehir 6 şar puan yanlış kadro yanlış oyun hersey ortada
    0
    0
    Yanıtla
  • ibrahiM44 (6 yıl önce)
    Erol Hoca vefa borcunu ödedin...Basaksehir sana minnettar...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ruzgarin oglu (6 yıl önce)
    Bu kadar igrenc bi mac daha once izlemedim gercekten. Bu basaksehir kadar sevimsiz bir takim yok bunlar sampiyon olmasn da kim olursa olsn.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (6 yıl önce)
    Emre Belözoğlu'nun yüzüne top çarpıyor, Malatya taraftarı orda dalga geçiyor. Malatya taraftarına yakışırmı böyle şeyler! Neyse ki maç sonunda Boutaib Emre'nin gönlünü aldı. Büyük kaptana Malatya'dan selamlar. Bu kadroyla bu sonuç normal. Erol hoca şimdiden gelecek sezonun planlamasını yapmalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • mlt (6 yıl önce)
    helal olsun erol bulut fenerbahçeyle başakşehire karşı çok güzel oynadın.eski takımlarını satmadın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erdem (6 yıl önce)
    Utanç verici bir futbol %75 orana %25 yazık milyonlarca insan izliyor başakşehir iyi olabilir ama yüreğimizle oynasak başaramıyacağımız oyun olmaz ama çok yazık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya (6 yıl önce)
    Burası Malatya Erol hoca Başak şehir için burayı Yok sayamazsın Eren kaç maç oynadı da seni kurtaracak ayıp maçı sen verdin elinle Azubuike sakat değil antıremanda izledik yeme bizi
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya (6 yıl önce)
    Erol hoca eline sağlık bu kadar olur Eren nedir çok belli ettin İns seneye kalmazsın
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (6 yıl önce)
    Emre ye taraftarın güzel cevap vermesi lazım
    0
    0
    Yanıtla
  • Ruzgarin oglu (6 yıl önce)Ahmet isimli kullanıcı yorumuna
    Emrenin sınır dışı edilmesi lazm artk insanlarin sinirleriyle oynuyor. Turk futbolunun kanayan yarasi
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (6 yıl önce)
    Emre Belözoğlu, kendisiyle dalga geçen Yeni Malatyaspor’un taraftarına dönüp küfretti, hakem ise Belözoğlu’nun yanına gelip sırtını sıvazlayarak “Boşver, oyuna dön.” dedi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (6 yıl önce)
    Keşke az da olsa bizim takım da top oynamaya çabalasa
    0
    0
    Yanıtla
  • Akem (6 yıl önce)
    Umarım sans bizden yana olur
    0
    0
    Yanıtla