SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'EYMS Doria Macedo'yla Kiralama İçin Anlaştı"

0
Güncellendi - 2018-01-25 04:22:29
'EYMS Doria Macedo'yla Kiralama İçin Anlaştı
A- A+ PAYLAŞ

Transferde geç kalan Evkur Yeni Malatyaspor, Marsilya'nın Brezilyalı stoperi Matheus Doria Macedo ile anlaşmaya vardı. Brezilyalı oyuncuyla görüşen yönetim, 23 yaşındaki stoperle her konuda anlaşma sağladı.

  Transfer çalışmalarında geç kalan ve teknik direktör Erol Bulut’un istediği oyuncuları kampa yetiştiremeyen yönetim, 31 Ocak’ta sona erecek olan ikinci transfer dönemi öncesi yoğun bir mesaiye girdi.

  Stoper mevkii için aradığını Fransa’da bulan sarı kırmızılılar, Marsilya'nın Brezilyalı stoperi Doria ile her konuda anlaşmaya vardı. kırmızılıların Fransız ekibi Marsilya’nın 23 yaşındaki 1,89 metre boyundaki stoper Matheus Doria Macedo ile sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaşan yönetim, santrafor ve merkez orta saha için ise listesinde bulunan isimlerle görüşmelerini sürdürüyor.

TRANSFER TAMAM İDDİASI..

Bu arada Sözcü Gazetesi, BeIN Sport'u kaynak göstererek, Matheus Doria Macedo'nun sezon sonuna kadar E.Yeni Malatyaspor tarafından kiralandığını yazdı.

Sözcü'de yeralan haber şöyle:

"Transfer dönemini sıkıntılı geçiren takviye yapmakta zorlanan Evkur Yeni Malatyaspor, flaş bir transfere imza attı. Bir dönem Beşiktaş ve Galatasaray’ın da ilgilendiği Marsilya forması giyen 23 yaşındaki genç stoper Doria’yı sezon sonuna kadar kiraladı.

Bein Sports’ta yer alan habere göre Brezilyalı yarın (Perşembe) saat 23.00’te İstanbul’a gelecek. Bu sezon forma şansı bulmakta zorlanan ve 5 resmi maçta toplam 85 dakika sahada görev yapan Doria, geçen sezon ise Marsilya formasını 28 resmi maçta giymişti. Savunmasını önemli bir isimle takviye eden Yeni Malatyaspor’da Genel Sekreter Burak Çakır, transferin detaylarını Radyospor’da Özgür Sancar’a aktardı.

Çakır şu ifadeleri kullandı: “Yeni Malatyaspor’a fayda saylayacak oyuncuları takıma kazandırmak istiyoruz. Bizim ara transfer döneminde bir ilgimiz vardı, Marsilya ile kiralık olarak anlaşmaya vardık. Yarın Türkiye’ye gelmesini bekliyoruz. Önemli bir transfer olarak görüyoruz. Erdal Gündüz ve Suat Tekin’e teşekkürlerimizi sunuyoruz. Kısa zamanda sözleşme imzalamayı düşünüyoruz.

‘BÜYÜK TAKIMLAR DA GİRİŞİMDE BULUNMUŞ’

Satın alma opsiyonu yok oyuncunun. Zaten sezon başında gerçekleştirmek istemiştik. Yeni Malatyaspor’un borçlar ile boğuşan bir kulüp olmasını istemiyoruz. Kulübü zor duruma sokacak transferlerden uzak duruyoruz. Kiralık olarak anlaşmaya vardık. Doria için Türkiye’nin büyük takımları transfer girişiminde bulunmuş. Bonservisini almak istediğinizde daha zor şartlar beliriyor. Marsilya kiralık olarak gitmesine sıcak bakıyordu.”

Yeni Malatya Gazetesi- sozcu.com.tr

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

16 yorum yapılmış

  • Eskimalatya (6 yıl önce)
    StoperdeMalatyasporumuzaıkıntımız yok forvet lazım. Yazıktır , 1. Ligdeki oyuncularla takımı ayakta tutuyoruz yönetim transfer de çok pasif kaldı bu sene ligde kalacaz allahın izniyle seneye ilk iş yönetimi değiştirmek.....
    0
    0
    Yanıtla
  • Transferler (6 yıl önce)
    Bizim stopere ihtiyacımız yoktu! 3 tane stoperimiz var zaten. 10 numara ve forvete ihtiyaç vardı. Çok güzel transferler yaptınız, maşallah size!
    0
    0
    Yanıtla
  • 3 stoper? demek ki yalçın fazlalık olduğu, kadroya giremediği için gitmiş,
    0
    0
    Yanıtla
  • Kılıçarslan (6 yıl önce)
    Aman dikkat öbürleri gibi gelipte oynamayan büyük takımların girişimde bulunup ta ALAMADIĞI topculardan olmasın, bizde onlardan çok var veya oynayıp da faydası olmayanlar varya herkesin bildikleri gibi..................öyle olmaya ,sonradan uyum muyum,falan filan bahanesi........hep duyduğumuz, işler...................
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (6 yıl önce)
    Önce ulusal basından sonra malatya haberden öğreniyoruz.böyle olmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • ufuk (6 yıl önce)
    Takımdaki forvet ve forvet arkası eksikliklerini futboldan anlamayan bir insanın bile farkedebildiği halde,Transefer yapmayarak, Malatya halkı ile dalga geçen Malatya halkını ciddiye almayan takımı aile şirketini yönetir gibi yöneten bir başkan istemiyoruz. Bu maçta taraftarımız bu başkana gerekli tepkiyi vermeli.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nedim (6 yıl önce)
    Bu transfere inanmamanız gayet doğal.Ancak bir sezon için kiralanma olarak Gerçekleşti.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (6 yıl önce)
    Takima Transfer şart illahi Messi olacak diye birşey yok ama Güçümüz Tff ligden alamaya Yetmesi gerek onu bilene cecip yapamiyoruz ne Yaziki.İlaha Yabanci olacak
    0
    0
    Yanıtla
  • Halil (6 yıl önce)
    Kesinleşti hayırlı olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • adil bayram (6 yıl önce)
    Buda yalan cikar bizim yoneticiler pazardan ancak sebze alirlar.....
    0
    0
    Yanıtla
  • adiyamanli Ramizan (6 yıl önce)
    Koca yalan .
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (6 yıl önce)
    Doria ile anlaşıldı.İyi bir futbolcu.Malatyasporumuza hayırlı olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • İzmir Klima (6 yıl önce)
    Bizler taraftarlar olarak takımımızın transfer yapmasını isteriz.Lakin biz istedik olmasın sonra bir Gaziantep,Mersin idmanyurdu,veya Eskişehir.Malatyasprumuzu söylemeye zaten gerek yok ortada.Doğru transfer yere sağlam basalım bütçemiz kadar olsun.Küme düşme korkusu olsun seneye çıkarız.Ama borç olursa bunun dönüşü yok Malatyaspor gitti hadi şimdi süper lige dönsün en az her yıl çıkarsa Liglere 5 sene şaka gibi.Lütfen Ama Lütfen Temkinli Olsun yönetim Transferlerde...
    0
    0
    Yanıtla
  • Eyvallah, taraftarlık budur, yoksa Adıyamanlí Abuzer,Ramazan salatana maydanoz olur...
    0
    0
    Yanıtla
  • aynen kardeş takım zaten iyi ayarını fazla bozmamak lazım
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (6 yıl önce)
    Varıldı iddiası,görüşüldü,anlaşmaya yakın,gelebilir vs.Böyle haber olmaz sayın editör.
    0
    0
    Yanıtla