SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Madeni Eşya Esnaf Odası Kongresi

0
Güncellendi - 2018-01-19 02:37:32
Madeni Eşya Esnaf Odası Kongresi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Madeni Eşya Esnaf ve Sanatkarları Odası’nın genel kurulunda mevcut başkan İzzet Demirci yeniden seçildi.

Malatya Madeni Eşya Sanatkarları Odası’nın genel kurulu Öğretmenevi’nde yapıldı.  Genel kurulda mevcut başkan İzzet Demirci ile birlikte odanın eski başkanı Cemil Çolak ve İsrafil Demiray aday oldular.

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin’in divan başkanlığını yaptığı genel kurula Ticaret İl Müdürü Ahmet Demirdağ, Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanları ile Oda üyeleri katıldılar.

Genel kurul sonucunda İzzet Demirci 364 oy alarak yeniden başkan seçilirken, Cemil Çolak  93 oy ve İsrafil Demiray ise 64 oy aldı.

İzzet Demirci başkanlığındaki Malatya Madeni Eşya Sanatkarları Odası’nın yönetim kuruluna İsrafil Fırat, Mehmet Doğan, Yusuf Buluş, Hüseyin Çanak, Mehmet Türkman ve Fatih Suvay seçilirken, Denetim Kurulu’na ise Murat Yeşilova, Yunus Daşan ve İdris Çetin getirildi.

Malatya Madeni Eşya Sanatkarları Odası Başkanı İzzet Demirci, “2014 yılında sizlerin verdiği destekle, ekibimle birlikte başkanlığa seçildik. 19 yılık eski başkandan odayı borçlu teslim aldık. Odada çok eski bir bilgisayar, eski bir yazıcı vardı, fotokopi makinesi yok sandalye, masa yoktu, sanki bir enkaz yığını devralmıştık.  Sağ olsun, ilk katkıyı birlik başkanım yaptı ve şu an Allaha şükür, saygın bir oda olduk. Eksiklerimizi tamamlamış ve üyelerine her tür bilgileri veren çalışan bir ekip olduk.” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız