SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Mağdurların Ahı İktidarı Boğacak"

0
Güncellendi - 2018-06-19 00:12:06
A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi 24 Haziran seçimine doğru çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Saadet partisi Malatya Milletvekili adayları,Malatya Yeni Sanayii Sitesi’nde esnaflarla bir araya gelerek, 24 Haziran seçimleri için Cumhurbaşkanlığında Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu’na 27. Dönem milletvekilliği için de kendilerine destek istediler.

Saadet Partisi 1. sıra milletvekili adayı Mehmet Kaya Asiltürk, 2. sıra milletvekili adayı Abuzer Göğüs, 3. sıra milletvekili adayı Yunus Savaş, 4. sıra milletvekili adayı Mustafa Parlakyıldız, 5. sıra milletvekili adayı Muhammet İkbal Yıldız, 6. sıra milletvekili adayı Adnan Özdemir seçim çalışmaları kapsamında esnafa yönelik ziyaretlerini Malatya Yeni Sanayii Sitesi’nde sürdürdü.

“HERKESİN MAĞDUR OLDUĞU BU ORTAMI GÖRMEK BİZLERİ ÜZÜYOR”

Saadet Partisi Malatya 1. Sıra milletvekili adayı Mehmet Kaya Asiltürk, “Saadet Partisi milletvekili adayları olarak teşkilattaki kardeşlerimizle birlikte Malatya Sanayi Sitesi’ni ziyaret ettik. Son günlerine girdiğimiz şu süreçte sanayii esnafının şikayetlerini dinliyoruz, mağduriyetlerini dinliyoruz. 16 yıldır tek başına tüm kararları alan, ekonomi alanında sosyal alanda bütün kararları alan bir iktidardan sonra, ülkenin bu hale geldiği esnafın bittiği ve herkesin mağdur olduğunu ifade ettiği bir ortamı görmek bizleri üzüyor. Bu görünen taraf, bir de görünmeyeni var; ülke borç batağına batmıştır, insanlar ötekileştirilmiş durumdadır. İnşallah 24 Haziran tarihinde bu millet tekrar aslına dönerek ülkede birliğin önce tesis olması sonra da ekonominin düzelmesi yönünde mutlaka bir karar verecektir. Ülkemiz kendine yetecek kadar yer altı zenginliklerine sahip bir ülkedir. Tuz var, un var, şeker var helva yapacak usta lazım. O da milli görüşün tek temsilcisi Saadet Partisi’dir. İnşallah 25 Haziran sabahı ülkemizin ayrı bir güne ayrı bir mutluluğa kavuşacağını ümit ediyoruz.” şeklinde konuştu.

“MAĞDURLARIN AHI İKTİDARI BOĞACAKTIR”

Saadet Partisi 2.sıra Milletvekili adayı Abuzer Göğüs, “ Bize karşı halkın tepkisi güzel.  25 Haziran günü milli görüşün zaferi olacaktır. Bugün mağdurları konuşturacak olursak hakikaten onların ahı iktidarı boğacaktır. Buna inanıyoruz ama mevcut iktidar baskı yaparak milleti sessiz hale getirdi kimse konuşamıyor bunu görmekteyiz. Ayrıca, ittifak olayıyla beraber farklı bir sistem oluştu.Önceki sistemde mevcut iktidar en güzel olduğu dönemde bile Malatya’da 3 milletvekili alabiliyordu. Şuanda vatandaşlarla bir araya geliyoruz ve aldığımız geri dönütlere göre millet hükümete ancak 1 milletvekili verebiliyor fazlasını vermiyor. Vatandaşın tepkisi bunu gösteriyor.” ifadelerini kullandı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız