SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Mahkemeye Gittikleri İçin.."

A- A+ PAYLAŞ
 
AKP Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz, Cezmi Kartay Caddesi üzerindeki esnafları ziyaret etti. 
 
AKP İl Genel Meclisi Grup Başkan Vekili Mehmet Ali Doğan ve parti yöneticileri Aziz Görgeç, Ramazan Çetin, Murat Turgut ve Şefik Şengün ile birlikte Cezmi Kartay Caddesi'nde esnafları ziyaret edip, sorunları dinleyen milletvekili Öz'e bir vatandaş, Beydağı bölgesinde kentsel dönüşüme ne zaman başlanacağını sordu. Milletvekili Öz ise, bazı vatandaşların mahkemeye başvurması nedeniyle başlanamadığını söyledi. 
 
Cezmi Kartay Caddesi'nde yapılan kaldırım çalışmalarının bazı bölgelerde sorunlu olması nedeniyle yapılan şikayetten sonra belediye yetkililerini arayan Öz, Cezmi Kartay Caddesi'ne gelen Belediye Yol Müdürü Mehmet Mert ile esnafları görüştürdü ve sorunun çözülmesini istedi. 
 
Bu arada Diyarbakır'da Malatyalı bir polisin şehit olduğunu öğrenen Öz, "Diyarbakır'da Malatyalı bir polisimizin şehit olduğunu üzülerek öğrendik. Bu ülkenin birliğine ve beraberliğine karşı yapılan eylemler kesinlikle sonuçsuz kalmayacaktır. Hükümetimiz bu konuda önemli adımlar attı ve açılımlar yaptı. Ancak bu açılımlar terörü kurutma noktasına geldiği için son çırpışlarıdır. Ülkemizin önünü kesmek ve dış politikada etkinliğini azaltmak için taşeron güçler polis ve asker ile bölge halkını şehit
ediyorlar. Kimin uşağı olduğu ortaya çıkan, özellikle Güneydoğu halkının ferasetinin artmasını istiyoruz" şeklinde konuştu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız