SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Makam Otosu Annesi Şehit Olan Yiğit'in Sünnet Arabası

Makam Otosu Annesi Şehit Olan Yiğit'in Sünnet Arabası
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Doğanşehir ilçesi Kaymakamı Mehmet Kılıç'ın makam aracı, şehit Esra Köse Başaran’ın sünnet olan oğlu Yiğit Tuğra’ya tahsis edildi.

Diyarbakır’ın Çınar ilçesinde 2016 yılında şehit olan Kaymakamlık personeli Esra Köse Başaran’ın oğlu Yiğit Tuğra'nın sünnet olacağını öğrenen Kılıç, makam aracını süsleterek Başaran ailesinin Günedoğru Mahallesi'ndeki evine gönderdi.

Jandarma ve polis araçlarının da eşlik ettiği makam aracıya ilçeyi gezen Yiğit Tuğra, makam aracından vatandaşlara Türk bayrağı salladı.

Sünnet düğününe Malatya Valisi Hulusi Şahin de katıldı. Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, babaannesi, babası ve halasının Yiğit'in üzerine titrediğini belirterek şöyle devam etti:

"Evladını şehidimiz göremedi ama biz inanıyoruz ki bulunduğu yerde o da evladını kucaklayıp sarılıyordur. Evladımıza şehidimizin emaneti olarak bizler de tüm gücümüzle sarılıyoruz. Anne sevgisinin yerini tutmaz ama elimizden geleni yapıyoruz. İnşallah hızla büyüyecek, aslan gibi bir delikanlı olacak ve mürüvvetini de Allah nasip eder görürüz. Düğününde de oynamak inşallah nasip olur."

Yiğit Tuğra Başaran da sevinçli olduğunu belirterek "Çok mutluyum yani Vali'miz, Kaymakam'ımız ve herkes geldi. Çok mutluyum yani anlatamam. Gelen Vali'mize, Kaymakam'ımıza, arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Baba Cengiz Başaran da kendilerini yalnız bırakmadıkları için törene katılanlara teşekkür ederek "Oğlum mutlu olduğu zaman hepimiz mutlu oluyoruz." ifadelerini kullandı.

Törene, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Onur Kırcaer, İlçe Emniyet Müdür vekili Komiser Yunus Emre Karadağ, AK Parti İlçe Başkanı Murat Kavuncuoğlu ile vatandaşlar katıldı.

AA- malatyahaber.com

ARŞİV FOTO: Şehit Esra Köse Başaran, eşi Cengiz ve olay sırasında 2 yşında olan oğlu Yiğit Tuğra ile..

FOTOĞRAFLAR: Şehit çocuğu Yiğit Tuğra Başaran'ın sünnet töreninden

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • fbay (1 yıl önce)
    emeği geçenlerden Allah razı olsun...ne güzel olmuşşş...MaşaAllah
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ahmet (1 yıl önce)
    Rabbim Devletimizi zeval vermesin kimseyi Devletsiz bırakmasın.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • hasan (1 yıl önce)
    Aziz şehitlerimizi şükranla yad ediyoruz.Mekanları cennet olsun
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Egitimci (1 yıl önce)
    Sayın valimiz geldiği günden beri özellikle emniyet müdürlüğü belediye ve tüm kamu kurumları ile güzel işler yapıyorlar.. Kendisinin methini Batman dan duymuştuk zaten kendisine ve tüm kamuya teşekkürler. Son zamanlarda her yerde polis görüyoruz ve bu bizi güvende hissettiriyor ve olaylar azaldı.. eminim ki mafya vari yapılar en kısa zamanda şehrimizi hatta ülkemizi terk edecek..demekki istenince oluyormus...herkese sonsuz teşekkürler .kontrollerin artatak devamını bekliyoruz...öğrencilerim ve geleceğimiz adına...
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Suphi (1 yıl önce)
    Allah çocuğumuzun yolunu,bahtını açık etsin.Tüm şehitlerimize rahmet eylesin.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Nedim (1 yıl önce)
    Yavrumuzun yolu ve bahtı açık olsun. Allah yar ve yardımcısı olsun.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ahmet Yalvaç (1 yıl önce)
    MaşaAllah
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (1 yıl önce)
    Tüm vatan uğruna canlarını kanlarını feda eden ❤️ŞEHİTLERİMİZE❤️ yüce ALLAHTAN rahmetler dilerim mekanları Cennet olur o mubareklerin. Uğrunda ölünecek Tek Bir Aşk var oda Vatan aşkıdır gerisi yalan.Şehit oğlu Delikanlıya hayatında başarılar dilerim tüm emeği geçenlerede Saygılarımı sunarım çok güzel işler gurur duymamak ede değil
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Tr44 (1 yıl önce)
    Rabbim devlete zeval vermesin
    %97
    %3
    Yanıtla