SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Arguvanspor, Penaltı Kaçırdığı Maçta Mağlup Oldu

Malatya Arguvanspor, Penaltı Kaçırdığı Maçta Mağlup Oldu
A- A+ PAYLAŞ

TFF 3.Lig 1.Gupta Mücadele eden Malatya Arguvanspor, kendi sahasında karşılaştığı Gümüşhanespor'a 1 -0 yenildi.

Karşılaşma 0-0 devam ederken Malatya Arguvanpor, 61. dakikada Yağız Rüştü Aktaş'ın ayağından bir penaltı atışından yararlanamazken, konuk takımın golü 69. dakikada Hakan Öztürk'ten geldi.

STAT: Arguvan İlçe

HAKEMLER: Ramazan Haymana, Abdullah Polat, Metin Uçar 4.hakem Cem Eray Eşmekaya

MALATYA ARGUVANSPOR: Davut Paşa, Abbas Demir, Mertcan Aşcı, Özkan Tan, (Dk.30 Musa Buğrahan Kavaklı)  Denis Meriç, Enes Filiz, Ferhat Canlı, Furkan Yiğit, (Dk.40 Fhed Alshlash) (Dk.73.Veysel Gümüş)  Yağız Rüştü Aktaş, (Dk.73 Enes Savucu) Musa Yüksel, İbrahim Enes Hoş (Dk.72 Ayhan Gençtürk) 
YEDEKLER: Halil İbrahim Yılmaz, Abdulvahap Kaya, Emrecan Uzun, Musa Buğrahan Kavaklı, Veysel Gümüş, Enes Savucu, Atakan Arslan, Fhed Alshlash, Miraç Ölmez, Ayhan Gençtürk
TEKNİK SORUMLU: Erhan Çelik

GÜMÜŞHANESPOR: Erdoğan Açar, Osman Keçelioğlu, Ömer Faruk Taş,(Dk.46 Osman Can Kömürcü)  Taner Koç, Hüseyin Yıldız, Ümit Bayraktar, Ayhan Gürbüz, Batuhan Eren,(Dk.68 Atilla Karaca) Nebi Tiryakioğlu, Erdem Can Polat,(Dk.67 Hakan Öztürk) Ali Kılıç (Dk.90+6 Can Aksoy)
YEDEKLER: Gürkan Hervenik, Can Aksoy, Osman Can Kömürcü, Emre Kömürcü, Necati Atilla Karaca, Emirhan Ökkan, Azmi Toprak Güler, Göktaniz Gür, Hakan Öztürk, Doğukan Bulut
TEKNİK SORUMLU: Ahmet Özen  

GOL: Dk.69 Hakan Öztürk (Gümüşhanespor)

SARI KARTLAR: Dk.33 Ömer Faruk Taş, Dk.60 Ayhan Gürbüz, Dk.86 Nebi Tiryakioğlu) Gümüşhanespor) Dk.86 Ferhat Canlı, Dk.90+1 Veysel Gümüş (Arguvanspor)

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Erol (6 ay önce)
    Devre arasında en az banko oynayacak dört oyuncu lazım.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • aras (6 ay önce)
    ben burdan sayın adil gevrek başkana sesleniyorum.şuan şehrimizi profosyonel ligde tek temsil eden Arguvanspora bir orta saha ve bir forvet futbolcu desteğinde bulunmasını istiyorum.Birlik zamanı.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Malatya (6 ay önce)
    Arguvan ekonomik yönden işleri çok zor, kulübün adını Malatya buyukşehir belediye veya Malatya spor yaparak ile devredilmesi gerekir, düşersek 3.lige çıkmak gerçekten çok zor.
    %100
    %0
    Yanıtla