SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Artık 'Cazibe'nin Merkezlerinden Biri Değil!.

0
Güncellendi - 2017-01-28 16:48:10
Malatya Artık 'Cazibe'nin Merkezlerinden Biri Değil!.
A- A+ PAYLAŞ

Daha önce 23 ili kapsayan Cazibe Merkezleri Programı'nda, 5'e ayrılan bölgelerden birinin Elazığ'la birlikte merkezi olduğu belirtilen Malatya'nın, bu statüden çıkarıldığı ortaya çıktı.

Doğu Anadolu,Güneydoğu Anadolu ve Doğu Karadeniz bölgelerindeki 23 ili kapsayan Cazibe Merkezleri programında, iller 5 bölgeye ayrılmış, 5'inci bölgede Elazığ'la birlikte Malatya'nın da 'Cazibe Merkezi' olduğu açıklanmıştı.

Başbakan Binali Yıldırım'ın geçtiğimiz günlerde Ankara'da Cazibe Merkezleri ile ilgili düzenlenen toplantıda, 5 cazibe merkezi olduğunu açıklamasının ardından, daha önce bölgedeki 23 ilden 8 cazibe merkezi bulunduğu belirtilmesine karşın, bu sayının 5'e düştüğü ve aralarında Malatya'nın bulunmadığı anlaşıldı.

Başbakan Yıldırım, Cazibe Merkezleri programının açıklanmasıyla birlikte 28 Kasım 2016- 11 Ocak 2017 döneminde 23 il için 1200 başvurunun yapıldığını, bölgede 19 milyar 600 bin lira yatırım tutarıyla 112 bin 400 kişiye istihdam sağlanacağını belirtti. Yatırım yapana arsa ve para olmak üzere 8 ayrı destek vereceklerini söyleyen Yıldırım, "Gerçekten yatırım yapacak olana para var" dedi.

Başbakanın açıklamasına göre program kapsamında Doğu Anadolu, Doğu Karadeniz ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki şu 23 ili kapsıyor:

1) Elazığ merkezli Malatya, Adıyaman, Tunceli, Bingöl illeri.

2) Erzurum merkezli Erzincan, Gümüşhane, Bayburt illeri.

3) Van merkezli Hakkari, Muş, Bitlis illeri.

4) Kars merkezli Ardahan, Ağrı, Iğdır illeri

5) Diyarbakır merkezli Şanlıurfa, Mardin, Batman, Siirt, Şırnak illeri.

DAHA ÖNCEKİ..

Daha önceki düzenlemeye göre cazibe bölgeleri ile merkezleri ve bağlı kapsamındaki iller şöyleydi:

• Birinci bölge ve cazibe merkezi Kars. Ardahan, Iğdır, Ağrı bu bölgeye bağlanacak.

• İkinci bölge ve cazibe merkezi Van olarak belirlendi. Muş, Bitlis ve Hakkari proje kapsamında Van’a bağlandı.

• Üçüncü bölge, üç cazibe merkezinden oluşuyor. Şanlıurfa, Diyarbakır ve Mardin. Üçüncü bölgeye bağlı iller Batman, Siirt ve Şırnak.

• Dördüncü bölge ve cazibe merkezi Erzurum. Dördüncü bölgeye bağlı iller, Erzincan, Gümüşhane ve Bayburt.

• Beşinci bölgede iki cazibe merkezi var. Bunlar Elazığ ve Malatya. Bu iki cazibe merkezine bağlı iller Adıyaman, Tunceli, Bingöl illerinden oluştu.

Güler HAZAR, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

39 yorum yapılmış

  • akın (7 yıl önce)
    Ben anlayamıyorum bu ülke merkezdi , bölgeydi vs. vs. milleti bir birine bağlamaktan ne zaman vazgeçecek? Bölge müdürlüğü denilen yapının kime ne faydası var anlamıyorum. Bugün malatya doğu anadolunun giriş kapısıdır ve en gelişmiş ilidir. Neden başka bir ile bağlıyorsun. Bütün illeri kendi içinde geliştirmekten neden imtina ediyorsun? Bir an önce Bölge Müdürlüğü denilen yapıdan vazgeçmek gerekmektedir. Elazığ ile Adıyaman arasında 15 derece sıcaklık farkı var bir kere. İklim farklı insan farklı şehir farklı coğrafya farklı... Lütfen bu yanlıştan vazgeçin ve illeri kendi içindeki potansiyellere göre yönetin...
    0
    0
    Yanıtla
  • Suat (7 yıl önce)
    Elazığ'ın 1 Necati Çetinkaya'sı var yeminle Malatya'nın Turgut Özal'ından daha sahip çıkıyor memleketine. Daha geçen hafta Elazığ'ın Malatyalı olan KOSGEB il müdürünü görevden alıp yerine Elazığ'lı birini aradılar. Malatya'da hangi daire muduru Malatyalı söyler misiniz? İşkur baskilli KOSGEB 15 sene Kayserilinin son yaklaşık 6 yıldır da Ankaralıda. Esnafa sanayiciye destek olan 2 büyük icraat biriminin başında Malatyalı yok. Peki ne mi oluyor? Onu da o kurumlarda işi olanlara sorun.
    0
    0
    Yanıtla
  • cumali aydın (7 yıl önce)
    malatya büyükşer ama bölge müdürlükleri elzığda bir imzıya büyükşehir küçük şehire gidiyo bari büyük şehir yapmasaydınız
    0
    0
    Yanıtla
  • Sadece imza için Büyükşehir olan bir il küçük bır sehıre gittıgı gıbı.. Elazığ iline bir hızmet yapılacağı zaman özene bözene yapıyorlar dıger ıllere baştan sağma yapıyorlar! Beylerderesi vıyadugune bakın? Dalgalı denız gıbı yol yaptılar ölü yatırım oldu yıkılması Laz'ım! Kendılerıne Güney Çevreyolu yapmıslar otoban gıbı! Duble yollarda artan yerleri 3 şerit çıkarmışlar artan paraları kendı iline harcıyorlar yada Adıyaman tuncelı gıbı küçük ılleri hızmet lerini kendılerıne yapıyorlar yeter artık!
    0
    0
    Yanıtla
  • Erhan SOĞUKPINAR (7 yıl önce)
    Arkadaşlar, aslında bu haberle çok yakından ilgilenmemin bir kaç sebebi var, bu sitenin her haberine bu kadar fazla yorum yetiştirmemin sebeplerinden birisi bu bankayı 2009 yıl yılında iki defa Üst düzey yöneticilerini Kayısı Araştırma ve Proje Geliştirme Derneği olarak Malatya ya davet etmem ve ikili ilişkilerden dolayı konuyu takip etmem. Dün çıkan haberi canlı kaynaklardan sorguladım ve Haber başlığının, haber metninin bir yorumcu arkadaşın ifade ettiği gibi sorunlu olmasından kaynaklandığını öğrendim. Malatya birşeyi asla yapamıyor bu kesin, bu olayı kastetmiyorum ama genel anlamda Lobicilik faaliyeti, çünkü çok haset bir zihniyetiniz var. bu cazibe merkezleri konusunda bence en küçük bir beis yok, neticede akıllı yatırım projeleri akıllı insanlar tarafından Ankarada incelenecek , Elazig in merkez olması hiç önemli değil, hem bu işin angarya tarafini yüklenmiş oluyorlar hemde burokrasisini , neden onemli degil , çünkü orada benim ay yıldızlı bayrağım dalgalanıyor orası başka bir ülke değil, benim ulkem . Kaldıki biz artık kendimizi aşmalıyız. yatırımlar konusunda yatırım yapacak babayiğit nede olursa orada yapar , benim naçizane düşüncem kısır çekişmeleri bırakıp, klavye kahramanlarına değil geleceğe bakmak.Saygılarımla. Erhan SOĞUKPINAR Kayısı Araştırma ve Proje Geliştirme Derneği Başkanı
    0
    0
    Yanıtla
  • Erhan bey bu yazdıklarıyla kendini tekzip etmiş buda bir erdemdir.Ama hala cazibe merkezi bölge merkezi ilinin ne anlama geldiğini anlamamis.Konu Malatya Elazığ çekişmesi değil Konu meydanlarda verilen sözlerin tutulmaması itirazimiz bunadir
    0
    0
    Yanıtla
  • emre (7 yıl önce)
    Haber iki sehri kutuplastırmaktan baska haber taşımıyor.Elazığ a yıllardır bakanlık verilmiyor stad yok tesvikde malatya gibi haksız yere 4.bolgede yer aliyor.Boyle haber yapilacagina birlikte nasil guc oluruz bunlar konusulsun diyarbakirda daha cok imkan var ona ragmen tesvikde oncelikli lutfen dogru haber yapalim artik malatya elaziz birlikte mucadele etmeli yatirimlari ileriye donuk dogru paylasmaliki yatirimcilarda zarara ugramasinlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Eee ne demısler bekara karı boşamak kolay:) arkadaslar Elazığlı bırlıktelık çağrısı yapıyorlar! Özal bölge mudurluklerını Malatya ya kurmaya başladığında anap tan ıstıfalar başlamıştı bunları unutmadık! Tamam söyle yapalım bakanımız Yok demıssınız bakanınız olsa neler olurdu bılmıyorum da:) tüm bılge mudurluklerını Malatya ya alalım Elazığ Malatya ya bağlı olsun, sehır hastanesı, havalımanı buraya alınsın! Her yatırımda ortadayız dıyıp herseye Malatya ya yaptıralım karşılığında sıze 5 bakanlık verıcez kabul edıyonusunuz?
    0
    0
    Yanıtla
  • Cebrail Yıldırım (7 yıl önce)
    Kısır çekişmenin anlamı yok merkez olup olmamak önemli değil önemli olan yeni yatırımcıları kendi iline çekebilmek ben Elazığlıyım Malatya ve Elazığ et ile tırnak gibidir gereksiz haber ile ortamı germenin de bir anlamı yok.. Saygılarımla
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (7 yıl önce)
    başkanlıkla beraber,cazibe merkezleride değişebilir,bir bakmışız .Diyarbakır merkezli olmuşuz.malatya coğrafik ,sosyolojik,kültürel ve ekonomik olarak,ankaradan bakıldığı zaman ,görünen bu,şaşırmamak lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • halil (7 yıl önce)
    tüm bölge müdürlükleri Elazığda, neyin hesabını yapalım. malatya tüm kesimleriyle uyuyor. Malatya hizmet almıyor.Malatyalı avm ye mahkum edilmiş bir şehir o kadar.
    0
    0
    Yanıtla
  • nedim şahin (7 yıl önce)
    Tek kelimeyle yine sahipsizik bakanda var ama boş ne olacak bu memleketin hali
    0
    0
    Yanıtla
  • Erhan SOĞUKPINAR (7 yıl önce)
    Bu haber baştan sona sorunlu, bazı yorum yapan isimsiz mahla sultanlarından hiç söz etmiyorum. Tunceli , Bingöl, Malatya Adıyaman coğrafik olarak incelendiğinde orta da Elazığ kalıyor, yani yatırımcı projesini Ankaraya goturmeyecekse kalkınma ajanslarının buradaki şubelerine verebilir deniyor. Kaldı ki bu ajansın merkezi Malatyada , birde konuyu Elazığ yönetecek denmiyor ,değerlendirme Ankara Kalkinma Bankası Genel Müdürlüğünde yapılacak. Buralarda sadece bilgilendirme merkezleri olacak. Değerlendirmeler istihdam ve proje bazlı olacağı için projesi fizibil olan kredilendirilecek , burada yorum yazan bir iki kişinin dışında kalan isimsiz klavye kahramanları, belkide ömründe www.kalkinma.com.tr sitesini ziyaret edip incelememiş gece seyyarları. O yüzden çok fazla eseflenmeye gerek yok, kaldı ki yatırım yapacak insanlar yorum okuyup yorumla yapmazlar, Saygılarımla.05320584479 Erhan SOĞUKPINAR
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayın erhan bey sız konuyu anlatmaya çalışmışsınız ama asıl sorunlu konuyu es gecmıssınız! Fırat kalkınma ajansı Malatya da dogru! Cazıbe merkezleri de 23 il dogru! Malatya'da bünün ıcınde buda dogru! Ama nasıl olurda merkez Elazığ secılıyor onu anlamadık? Bızım sorunumuz her konuda Elazığ merkez secılmekte! Malatya buyuksehır degılmı? Hangı buyuksehır normal bır il beledıyesıne bağlı soylermısınız? Elazığ ortada kalıyor dedınız evet öylede zaten! Ama neye göre ortada kalmakta? Dıyarbakır da bölge sehır.. tüm. Bölge mudurluklerı orda da var ama Elazığ ıle dıyarbakır Yanyana degılmı! Kayserı ıle sıvas ta aynı! Bız dıyoruz ki Malatya'nın önünün açılması ıcın Elazığ dan ayrılmalı yenı bölge mudurluklerı kurarak Adıyaman sıvas bıze bağlamalıyız Malatya artık buyuksehırdır! Bakın sehır hastanesıne Malatya yerıne Elazığ a yapılıyor neymıs ortadaymış! Dıyarbakır da yapılıyor eee Yanyana oldu ıkı sehır hastanesı neolcak sımdı?
    0
    0
    Yanıtla
  • erkan (7 yıl önce)
    Böyle bir haberle ne yapılmaya çalışıyor.Toplamda 23 tane desteklenecek il var.Hepside cazibe merkezi olabilir.Bunların içinde en avantajlısında Malatya'dır.Şunuda unutmayalım bu cazibe merkezleri taslağı ilk hazırlandığında Malatya programda yoktu.Milletvekillerimizin çabası sonucu Malatya'da dahil oldu.Merkezin Elazığ olması birşey farkettirmeden.Yatırmcı bu 23 ilden istediğine yatırım yapabilir.Hepsi eşit şartlarda desteklenecek.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sare (7 yıl önce)
    Yani yetkililer sayesinde hakettiği buydu Malatya'nın ne zaman olacak diye bekliyordum yani
    0
    0
    Yanıtla
  • Gerçek Malatya (7 yıl önce)
    Ben çok normal olarak görüyorum. Çünkü bu milletvekillerine oy vermedik, partiye oy verdik. Onun için bu zat-ı muhteremlerden bir beklentimizde yok. Bu arada her platformda konuşan hanımefendi de dahil. Bizler de şu gerçeği kabul edelim ki, Elazığ lobiciligi bizden daha iyi yapıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Harika (7 yıl önce)
    İyi uykular vekillerim..
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya44 (7 yıl önce)
    Oldu olacak Malatyayi da Elazığ a bağlayın. Malatya da bişey kalmadi zaten..
    0
    0
    Yanıtla
  • Can (7 yıl önce)
    Bence Malatya tso elazığ bağlansın daha iyi olur daha iyi sonuç alırız
    0
    0
    Yanıtla
  • Haydar sessizce (7 yıl önce)
    Elazığ da güzide bir şehrimiz. Çekişmeyi bırakıp birlik olmak lazım. Coğrafi olarak Elazığ ortada olduğu için böyle olduğunu dusunuyorum. Yatırımları kapmak lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erhan SOĞUKPINAR (7 yıl önce)
    Cazibe merkezleri ile ilgili resmi gazetede ilan edilen 23 şehir ismini okumadan bu tür yorumlara gülüp geçmek lazım, kalkınma bankası genel müdürlüğü ile yaptığım görüşmede ( bugün saat 20:00 itibari ile) böyle birşeyin olmadığını En fazla müracaatta bulunan il ve en güvenilir yatırım yapılabilir il bazında 4. Sırada olduğunu ifade etmişlerdir. O yüzden kimsenin endişesi olmasın, yatırımcı iş adamlarımız motivasyonlarını bozmasın. saygılarımla. Erhan SOĞUKPINAR Kayısı Araştırma ve Proje Geliştirme Derneği
    0
    0
    Yanıtla
  • Erhan bey yine ahkam kesmiş. Saat.20.00 de Kalkınma Bankası Genel Müdürlüğü ile görüşme yapılmaz Genel Müdürlükten ilgili Daire Başkanı/Müdürü veya .... beyle yaptığım görüşme dese inandırıcı olur .Hala yazılan haberi alamamışlar 5.bölgenin merkez ili Elazığ diye 3 gündür Ulusal basında yüzlerce haber yer aldı.Kimsede yalanlamadı. TSO ve FKA susuyor Erhan bey onlara sözcülük yapıyor sana kardeşim yarın işin aslı çıkarsa görüştüğün o genel müdür sana pardon mu diyecek.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erhan SOĞUKPINAR (7 yıl önce)Celal isimli kullanıcı yorumuna
    Celal kardeşim, isminiz celal mi değilmi bilmiyorum , kullandığınız mahlaya munadip celallenmenize gerek yok , dikkat ederseniz ben ismimi ve soyismimi alanen yazıyorum. Yarın size bu konuda açıklayıcı bilgiyi de verebilir ,hiç kurumun sözcüsü olmadığım gibi bahsettiğiniz kurumlar her isimsiz cisimsiz, yorumcuya cevap yetiştirseler kurum olma vasfını kaybederlerdi, eğer itimat sorununuz varsa, buyrun telefonum arayın size izah edeyim , saygı ve selamlar
    0
    0
    Yanıtla
  • M.kaleli (7 yıl önce)
    Yazık sahipsiz malatya
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (7 yıl önce)
    Hiç kimse kusura bakmasın TSO ve FKA bu konuda neden açıklama yapmıyor.Dün FKA TSO salonun toplatı yaptı Malatya 5.bölgenin Cazibe merkezi dedimi, demedi eğer olsaydı söylerdi Eğer haber doğru değilse o zaman yalanlanlasınlar neden susuyorlar.Bizler neden burada gereksiz tartışma yapalım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert (7 yıl önce)
    Kayisi para etmiyor kultur duzeyi ataklara. Düştü parası olan kültürlu kesim kaçıyor belediyelerde ve kurumlarda taseron ve memur yapilan torpilli kesim in geneli adiyaman baskil elbistan kokenli Malatyalilara Malatyada ekmek yok siyasiler aile nufusuna gore adam koyuyorlar olacagi bu belediyede rezalet calismalar var su esko su degil MALATYA BITTI
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan (7 yıl önce)
    Malatya cazibe illerin içresinde değil demek doğru değil. sadece Elazığ merkez il olmuş .Başvurular merkezi malatya da bulunan Fırat ajansına yapılacak . Elazığ'ı da güzide bir ilimiz hep Malatya Elazığ çekişmesi niye yapılıyor anlamış değilim .
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (7 yıl önce)
    Haberde kaynak belirtilmemiş. Konuyla ilgili çıkan KHK, bakanlar kurulu kararında bölge ya da merkez ifadeleri geçmiyor. 23 il arasında hiyerarşik bir ayrım yok. Malatyahaber'i konuyla ilgili kaynak göstermeye davet ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Öyle olmadığına bunun aksine sizin bir kaynağınız var ise siz kaynak verin efendi.öyle laf atıp kenara çıkmak yok. Hükümete yakın basında ve devletin haber ajanslarına bu şekilde haber olunca ses yok Malatyada haber olunca kaynak göster o ne ala
    0
    0
    Yanıtla
  • Mantık (7 yıl önce)
    Yav aklınız kesiyomu yani mantıklı mı düşündüğünüz! ! Elazığ varken malatyayı cazibe merkezi yaparlarmı? çünkü herşeyde olduğu gibi bundada herhalde küçük malatyayı büyük Elazığ a bağlayacaklar.tek nedeni var sahipsiz malatya.sahipli güçlü Elazığ. bu böyle gelmiş böyle gider.boşuna nefesinizi tüketmeyin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gerçekleri söyleyen adam (7 yıl önce)
    1960 lı yıllardan bu tarafa ve Adnan Menderes tarafından seçilen ( sol tarafı Malatya ile Adıyaman... sağ tarafı bıngöl ile Tunceli kendısıde ortada kalan bır vılayet Elazığ! Bu Elazığ vılayeti coğrafya harıtasında ortada kaldığı ıcın bölge müdürlükleri oraya kondurulmuş! Hala da bır karar alınacağı zaman ılk oraya yatırım yapılıyor devlet tarafından! Buyuksehır degıl ıstersenız mega sehır olun Elazığ a bağlıyız! Tabıı bu durum daha önceleri Malatya'nın önünü tıkamış ve buyuksehır olmasını da engellemıstır! Takı Turgut Özal gelınceye kadar Malatya hep ezık küçük kalmış, Özal gelınce durum tersıne dönmüştür! Yenı kurulan bölge mudurluklerı Malatya yada kurulmaya başlanmış Elazığ askeri olarakta Ordu gelınce Malatya ya bağlı olmustur! Karayolları, dsi, orman gıbı bölge mudurluklerını de Özal getırmeye çalışmış o dönem Anavatan partısı mılletvekıleleri halkı ısyana çağırmış istıfalar başlamıştır!!o bölge mudurluklerı kalmış yenısınıde Özal kurmak ıstememıstır! Fazla uzatmayalım!! Coğrafi olarak ortada durup yatırımları kapan Elazığ a haritadan bakıldığında diğer bölge sehır olan dıyarbakır ıle Yanyana olduğunu görüyoruz! Zaten ıste buda kopuyor! Sıvas ıle kayserı de Yanyana ıkısıde bölge sehır! Dıyarbakır ıle Elazığ da Yanyana ıkısıde bölge sehır.. hanı cografı olarak ortada olması lazımdı? Bu kadar saçma durum... bunun tek caresı var Malatya ya tüm yenı bölge mudurluklerı kurulacak Adıyaman Malatya ya bağlanacak sıvas ta baglanabılır! Yoksa sehır hastanesıde her turlu hızmette oraya yapılıp Malatya da oraya gebe bırakılacaktır! Elazığ da kurulan bölge mudurluklerı kadrolarına bakın bır tane başka sehır den personel yoktur! Malatyalı müdür karayollarına atandığında kıyametı kopardılar yatırım Malatya ya gıder dıye! Bu ıs bolgesıne hızmet etmenın dışına cıkmıs memleket meselesi halıne gelmıstır arkadaslar! Bölge mudurluklerının Malatya da olduğu bır sehır uçar uçar! Suan hıc bısey yokken buyuksehır oldu! Bız bundan sonra 2. Cı ordu, erhac hava üssü, tcdd gıbı müdürlüklere sahıp çıkıp yatırım yapmalıyız!
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (7 yıl önce)
    yeter artık her şey elazığ merkezli. bölge müdürlüklerinin hepsi Malatya'nın elinden alınıp elazığ'a verildi. şehir hastanesi Malatya'ya yapılacaktı elazığ'a yapılıyor. belediyemiz zaten evlere şenlik. umarım referandumdan önce bu yanlışlardan dönülür.
    0
    0
    Yanıtla
  • Raşo (7 yıl önce)
    Tedaş bölge,Meteroloji bölge,Dsi,karayolu,orman, vs hepsi elazığda . Bizim malatya milletvekilleri 3 maymunu oynuyorlar .Bu güne kadar ne yaptınız malatya ya mevcut devletin bölge müd.sayenizde gitti böyle cazibeler işiniz değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • Serhat (7 yıl önce)
    "Cazibe Merkezleri Programının Uygulanmasına İlişkin Usul ve Esaslar hakkındaki Bakanlar Kurulu Kararı" 11 Ocak 2017 tarihli Resmi Gazetede yayınlanmıştır. İlgili belgenin, Ek-1'inde 23 ilin olduğu tablo görülebilir. 5 sayısı 23 ilin 5 bölge gibi gösterilmesinden ibarettir. Gerçi haber başlığında "Malatya artık cazibe illerinden biri değil" denmesine rağmen, içerikte Malatya cazibe illerinde sayılmış. Bu da haberi yapanlar açısından, ayrıca sorgulanması gereken bir durum...
    0
    0
    Yanıtla
  • Serhat bey şapkadan tavşan çıkarmak için kendisini çok zorlamış lakin bu şapkadan tavşan çıkmıyor.Olay cazibe merkezinde 23 ilde açıklanan 8 merkezden biri Malatya iken bu 8 merkez 5 düşürülmüş Malatya aralarında yok.Lütfen bilgi paylaşımı yaparken önce okuyun sonra yorum yapın ki amaç hasıl olsun aksi durumda verdiğiniz cevap siyaseten verilmiş gibi olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • SERHAT KARDEŞ ÇOK GÜZEL ANLATMIŞ ANLAYANA ELİNE SAĞLIK
    0
    0
    Yanıtla
  • Evet serhat bey alamadığını çok güzel anlatmış.Hasan onun anlayamadığını anlayamamış. Başbakan basına yaptığı tanıtım toplantısında kendi ifadesi ile beyan etti bari o açıklamayı dinleseydiniz.5 merkezde topluyoruz diye.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (7 yıl önce)
    Tüm beklentiler boşa çıktı yine dağ fare doğurdu. Büyükşehir Malatya Elazığa bağlanmış.Vekillerimize hayırlı olsun. Vatanımıza Milletimize Malatyamıza hayırlı olsun. TSO uyusundursun. ESOB habire hükümet lehine demeç verip teşekkür etsin
    0
    0
    Yanıtla