SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Büyükşehir Belediye 2. Lige Düştü

Malatya Büyükşehir Belediye 2. Lige Düştü
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyespor, ligin son maçında deplasmanda Kayseri takımı Develi Belediyespor 3- 2 mağlup oldu ve 2. Lige düştü.

Alpaslan Endüstri Voleybol Erkekler 1. Lig B Grubu'nda mücadele eden ve mutlak galibiyet için son maça çıkan Malatya Büyükşehir Belediyespor, rakibine 3-2 mağlup yenildi.

Develi Spor Salonu'nda oynanan maçta İbrahim Ünal ve Ömer Acıcı hakem ikilisi görev yaptı. Birinci seti 25-23 Kayseri takımı alarak 1-0 öne geçti. İkinci sette toparlanan Malatya seti 25-21 alarak durumu 1-1 getirdi. Üçüncü sette üstün oynayan taraf ve seti 25-21 alan Malatya 2-1 öne geçti. Dördüncü sette toparlanan Develi Belediyespor 25-19 alarak durumu eşitledi:2-2 Son sette üstünlüğünü koruyan Develi Belediyespor seti 15-12 alarak maçı galip bitirirken, Malatya Büyükşehir Belediyespor ekibi 2. Lige düştü.

Sezon başında, ‘tasarruf’ gerekçesiyle gerekli transferlerin yapılmasına izin verilmeyen, bu nedenle o dönemin başkanı Mahmut Cücemen'in ve yardımcısı İhsan Ulak'ın istifasıyla sonuçlanan yönetim sorunları yaşayan Malatya Büyükşehir Belediyespor, böylece ‘bilinçli’ ligden düşürülmüş oldu.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

FOTO: Arşiv

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Malatya li (2 yıl önce)
    Belsos genel müdürü,ak parti gençlik kolları başkanı spordan anlamayan ve de ve maddi gücü olmayan insanlar kurs gibi profesyonel olmayan bir basketbol takımı yatırımsiz bir voleybol takımı iş bilmez yöneticiler ile bu kentte spor olmaz sponsor bulamazlar . Basket takımı kurmasını bilmezler neyse kurmasınlar biz kurarız onlar kurarsa borç ile kapanır klüp esenlikten destek alamazsa sponsor bulamazsan destek vermiyorlar diyemezsin ararsan destek veren olur iş bilmez insanlar
    0
    0
    Yanıtla
  • ali eren (2 yıl önce)
    anlamayan insanları getir.sırf tv çıkmak ve basına çıkmak için.gösteriş yaparlar sonra takım düşer.Büyükşehirin adına yazık .bence voleybol kapatılmalı.gereksiz.masraf.zaman harcama yeri.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Ahmet (2 yıl önce)
    Voleyboldan anlamayan arkadaşlar işin başında olursa sadece şow yapmak İçin sonucu bu olur. Ömer akın Zerrin Palancı Latif Oktay bu arkadaşlar ne anlar voleyboldan, Selahattin Başkan tüm takımları küme düşürdü
    %100
    %0
    Yanıtla
  • vatandaş (2 yıl önce)
    öyle spordan fazla anlamaya gerek yok zaten eğer bir kere maça gittim aman allahım bir tane servis atan oyuncu yok full dışarı birde sürekli oyuncu değiştiriyorlar servis için giren oyuncu daha beter bu teknik ekibin derhal bu kulüpten uzaklaştırılması lazım Malatya da sağlam 3 -5 tane beden eğitimi öğretmeni gelsin bunlardan bin kat daha iyi oynar yazık günahtır bizi voleyboldan soğuttular
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatya basketbol sevdalısı (2 yıl önce)
    Bakın uyardık 40 bin nüfuslu ilçelerin bile taş gibi takımları var şu siyaset olayını spora yansıtmayın ak parti gençlik kolları başkanı başkan yardımcılığı yapıyor hadi tamam koskoca büyükşehirin nasıl basketbol takımı yok dedik bizim yönetimde olmamız lazım belediyenin ufak da olsa destek vermesi lazım vede son olarak profesyonel bir takım oluşturulması lazım dedik ve sonuç bu yazıklar olsun tek kelime ile yazıklar olsun Malatya bu halkın seçtiği yöneticilerle ilerleyemez bizim gibi genç dinamik bu işleri bilen siyasetle alakası olmayan insanları çağırmayıp kendi beceriksizliklerinde sacmaliyorlar
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Bekir (2 yıl önce)
    İlde doğru giden ne var ki sporda doğru olsun. Basiretsiz ufku olmayan fuzuli işgalci yöneticiler ile buna bile şükretmek lazım. Sporu bilenler yönetmeli. Şeker satanların getirdikleri yöneticiler ancak günü kurtarma peşinde. Neler oluyor neler. Ama hiç kimse görmüyor duymuyor. Halının altına süpürdükçe yer kalmadı halının altında.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Turgut ÖZMÜŞ. (2 yıl önce)
    Sahipsiz Malatya,
    %86
    %14
    Yanıtla
  • New Malatya (2 yıl önce)
    Belediye her alanda olduğu gibi ilimizin sporunada sahip çıkamayarak tüm branşlarda küme düştü söylenecek fazla söze gerek yok!!!
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Feryat (2 yıl önce)
    Malatya nın spor la Bi alakası yok. Belediye zaten hiçbir şekilde destek verip ilgilenmiyor. Y. Malatyaspor düştü, Y. Belediyespor düşüyor, BBŞ. Voleybol düştü. Ne güzel bir şehir yav. Yazık. Hepinize yazıklar olsun. En başta da sana Selahattin Gürkan. Sözde övündüğün şehir. Senden belediye başkanı olmazdı da hasbelkader oldun.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Maalesef Malatya düştü, Yeşilyurt düşmek üzere bunların üstüne voleybol dada küme düştük maalesef ilimizde sporun durumu içler acısı.
    %100
    %0
    Yanıtla