SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya Düzenli ve Temiz Görünüme Bürünüyor"

0
Güncellendi - 2017-12-15 05:14:44
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır Hasan Varol ve Başharık Mahallelerinde yapılan çalışmaları, yerinde inceleyerek düzenlemeler hakkında bilgiler aldı.

Gerçekleştirilen inceleme gezisine Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ile birlikte Genel Sekreter Yardımcısı Sinan Çeçen, Başharık mahalle muhtarı Erdal Akkaya ve Hasanvarol Mahalle Muhtarı Özkan Onay da katıldı.

Yapılan çalışmalar hakkında açıklamada bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin şehrin birçok noktasında yol, kaldırım ve cadde düzenleme çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi.

Başkan Çakır, “Başharık ve Hasan Varol Mahallelerimiz Malatya’nın eski yerleşim yerlerinden. Bu mahallelerimizin yeniden düzenlenip yeni bir görünüme kavuşturulması için bir yandan altyapı çalışmaları yapılırken bir yandan da yenileme ve dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Başharık Mahallesi Yükselen Sokaktaki çalışmalarımızda sona yaklaşıldı. Kaldırım çalışmalarımız önümüzdeki günlerde tamamlanacak. Kaldırım çalışmalarının tamamlanmasının ardından asfaltlama yaparak bu mahallemizdeki işlerimizi tamamlayacağız.

Hasan Varol Mahallesi Dilek sokaktaki çalışmaları da ekiplerimiz tamamladı. Dilek Sokakta kaldırım çalışmaları, çift taraflı cep otoparkları, dekoratif aydınlatma direkleri,  ağaçlandırma çalışmaları ile birlikte asfaltı da yapılarak güzel ve nezih bir görünüme kavuşturuldu.

Mahallelerimizde yapmış olduğumuz yenileme ve dönüşüm çalışmaları ile birlikte Malatya daha düzenli ve temiz bir görünüme bürünüyor. Her bölgemizde çalışmalarımız yoğun bir şekilde sürüyor. Çalışmalarımıza hava şartları elverdiğince devam edeceğiz. Yapmış oldukları çalışmalardan dolayı emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Hasan Varol Mahalle Muhtarı Özkan Onay ile Başharık Mahalle Muhtarı Erdal Akkaya da Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a mahallelerindeki çalışmalardan dolayı teşekkür ettiler.  Mahallelerinin Malatya’nın eski yerleşim yerlerinden olduğunu belirten Muhtarlar, “Yapılan çalışmalar sonrasında mahallemiz çok güzel bir görünüme kavuştu. Verilen hizmetlerden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çakır’a teşekkür ediyoruz.” dediler.

Ayrıca Başharık Mahallesi Yükselen Sokak esnafları da Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a teşekkür ederek, yapılan çalışmaların çok güzel olduğunu, mahallelerinin bu çalışmalar sonrasında çok güzel bir görünüme kavuşacağını belirttiler.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Ali (6 yıl önce)
    zaviye mahallesi yollar hep battı bir el atılsın artık her yer toz,toprak
    0
    0
    Yanıtla
  • nazim ilhan (6 yıl önce)
    15 senedir ne kaldırım mış bitmedi gitti semt pazarı katlı oto park çocuk spor alanları yapmaya çalışın saygılar
    0
    0
    Yanıtla
  • lider (6 yıl önce)
    özellikle hasanbey cad. ve sümer parkın hemen arka cad.zaviye buralar gerçekten başkan bir sabah veya akşam belediyeden çıkıp o yolu takip ederse sıkıntıları görüp vatandaşa hak verecektir.ara sokakların hali perişan.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (6 yıl önce)
    Birde Taştepe tarafına bakın köy bile buralardan daha bakımlı. Türkiyenin en büyük sorunlarından biri belediyecilik anlayışı. Her önüne geleni belediye başkanı yapılıyor. Her önüne geleni değil bu işin okulunu okuyanı aday yapacaksın mimar mühendis vb. Kişilerden olur. Yok esnafmış yok öğretmen vb. Gibi değil her işi bileni aday yapacaksın
    0
    0
    Yanıtla
  • Dayı (6 yıl önce)
    Sana zahmet ahmet bey bi zaviye mahallesi paşaköşküne de bi yardim edin tozdan çamurdan kirden pislikten asfaltsiz ışıksız kaldırım olmayan yerde oturabilirmisin senin evinin önü böyle mi acaba bir gun bi yetkili buyuk başları görmedik mahallede sokakta caddelerde oralar başka şehire başka ülkeye mi ait acaba hıım söylermisiniz hani herkese eşitlik kardeşlik dostluk milliyetçilik orda oturanlar degiller galiba kusura bakmayin konuşmam yazmalarim mesajlarim ağır olabilir ama gerçeği bu yardim ve desteklerinizi bekliyoruz. Bu sitemimde bu nedenlerden dolayi yaşanılacagı yok iyi günler
    0
    0
    Yanıtla