SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Amatörde Gergin Maç

0
Güncellendi - 2018-01-25 23:15:58
Amatörde Gergin Maç
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya 1.Amatör Büyükler Futbol Ligi’nde Hekimhan Belediyesi Gençlikspor ile Demirspor arasında oynanan karşılaşmada gerginlik yaşandı. Yaşanan gerginlik, cep telefonu kameralarıyla görüntülendi.

  Malatya 1.Amatör Büyükler Futbol Ligi’nin 8.haftasında Demirspor ile Hekimhan Belediyesi Gençlikspor Yeşiltepe 3 nolu sahada karşı karşıya geldi. İddiaya göre, karşılaşma devam ederken müsabaka hakemi, saha komiserine Hekimhan Belediyesi Gençlikspor antrenörü Ramazan Koçak’ın yapmış olduğu itirazlarından dolayı dışarıya çıkması gerektiğini söyledi. Bundan sonraki süreçte ise emniyet güçleri ile Hekimhan Belediyesi Gençlikspor’un antrenörü Ramazan Koçak arasında gerginlik yaşandı. Gerginlik sonrası Koçak, müsabakada görev yapan güvenlik güçlerinden, güvenlik güçleri ise Koçak’tan şikâyetçi oldu.

  Kulüp antrenörü Nihat Bayındır, “Hakem, itirazlarından dolayı Ramazan Koçak’ın oyun dışına çıkarılmasını talep etti. Güvenlik güçleri, aşırı bir güç kullanarak, tasvip etmediğimiz bir şekilde dışarı almaya çalışmıştır, buda bizleri üzmüştür. Güvenlik güçlerinin bu uygulamasının sahalarımızda bir daha görmek istemediğimizi belirtiriz. Özellikle bir emniyet mensubu olayları yatıştırmak yerine tırmandırmıştır. Antrenörümüze geçmiş olsun diyoruz. Yapılan davranışların yanlış olduğunu, bizleri üzdüğünü ifade ediyoruz. Yeşil sahalarda bu tip davranışları bir daha görmek istemiyoruz ve kınıyoruz” dedi.

  Hekimhan Belediyesi Gençlikspor Başkanı Bülent Çelik, “Karşılaşmanın 78.dakikasında kırmızı kartlar sonrası hocamız Ramazan Koçak, aşırı itirazda bulundu. Müsabaka hakemi, ‘hocamızı çıkaralım’ dedi. Saha komiseri anlayacağına polisler anladı. Hocamız güvenlik güçlerinden, güvenlik güçleri de hocamızdan şikayetçi oldu. Konuyla ilgili gerekli yerlere de müracaatımızı yaptık” diye konuştu.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Mehmet ali (6 yıl önce)
    Bende maçı izleyenlerdenim.Öncelikle malatyada neyi bölüşemiyoruz anlayamıyorum.Yıllardır amatör maçları takip ediyorum.Eskiden gider amatör müsabakadan herkes keyif alarak izlerdi.Şimdi bir olay çıksın herkes nemalansın diye herşeyi yapıyolar.Bu sene Hekimhan sporun yeşiltede ve Demirsporun tüm maçlarını izledim.takır takır top oynadı demirsporve kazandı bu mağlubiyette 9 kişi kalan ve bu sene çok kötü yönetilen Hekimhanspor yönetim ve teknik heyetinin tek çıkış tarafı vardı bir şekil olaylar çıkarıp bu işleri başkasına yıkmak.olaylardan önce öz eleştiri yapmak lazım
    0
    0
    Yanıtla