SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Malatya Heyeti'nden Bakan Kurum'a Ziyaret

'Malatya Heyeti'nden Bakan Kurum'a Ziyaret
A- A+ PAYLAŞ

Çeşitli temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere Ankara’ya giden Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeni Sanayi Sitesi için Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’u ziyaret etti.

Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak için Ankara’ya giden Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık ve Bülent Tüfenkci, AKP Malatya Milletvekilleri Ahmet Çakır ve Hakan Kahtalı, AKP Malatya İl Başkanı İhsan Koca, Özsan Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Şemsettin Alkan, Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Dernek Başkanı Abuzer Çalışkan ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’u ziyaret ederek, Malatya’ya yeni yapılacak sanayi sitesi için görüşme gerçekleştirdiler.

Bakan Kurum’la yapılan görüşmeyle ilgili konuşan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeni Sanayi Sitesi projesiyle ilgili istişarelerde bulunduklarını ve yapılacak olan yeni sanayi sitesinin Malatya adına gelecek yıllar için önem taşıdığını vurguladı.

Büyükşehir Belediyesi olarak her daim esnafların yanında olmaya, onların istek ve taleplerine cevap vermenin gayretinde olduklarını, esnaf ve sivil toplum kuruluşlarıyla istişareye önem verdiklerini söyleyen Başkan Gürkan, “Amacımız her zaman Malatya’ya en iyi hizmeti sunmak olmuştur. Bu doğrultuda hizmetlerimize devam ediyoruz. Sayın Bakanımızla yeni sanayi sitesi ile yaptığımız görüşmenin hayırlı olmasını diliyorum. Sayın Bakanımıza Malatya’mıza göstermiş oldukları destekleri ve alakaları için teşekkür ediyorum” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • mlx (1 yıl önce)
    Sanayi sitesi kooperatif başkanı alkan,tso seçimlerinde sadıkoğluna sosyal medyadan sallayıp duruyor du.senden başkan olmaz falan diye.demek gürkan a yaranmak içinmiş bütün bunlar...
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Zübeyr (1 yıl önce)mlx isimli kullanıcı yorumuna
    Kişisel husumet yorumları ile nereye varacaksın! Yapılanı alkışlamayan nefret ile karalayan zihniyet işte .Bu kafayla olmaz !adamlar çağ atlayıp uzaya çıkıyor ,senin kafadakiler babuktuya kadar yol alamaz .kininizde boğulun
    0
    0
    Yanıtla
  • sizin zihnıyete mi yaranacaktı bre gafil, basturk karıyer sahıbı bırı ee baskan gurkan shrin emını..oguzhan gıbılere yaranmak ıcın sende bu yorumu yazdın yanı..
    0
    0
    Yanıtla
  • baskan Gürkan a yaranıp bağını bahcesınımı alacak gafıl adam...bak ıste demekkı o yaptığı bu gununun meyvesıymıs...oturup ağlayın şimdi..parçalayın üstünüzü başınızı :))
    0
    0
    Yanıtla
  • Yorumsuz (1 yıl önce)
    Malatya haber maşallah belediyenin haber sitesi gibi çalışıyor yoksa satıldı da haberimiz mi yok son 3 aydır maşallahınız birilerini atarken birilerini göklere çıkarmanız halkın size olan güvenini maalesef bitirdiniz artık kimin hakkında iyi yada kötü haber yapsanız millet sadece bakıp geçiyor eskiden yazılan okunur incelenirdi ama çok sıradanlaştınız
    %50
    %50
    Yanıtla
  • yorumsuz kardeş çok haklıısn.. geçenlerde öznur çalık ın şöyle bir haberi vardı ikiyüz bilmem kaç projeden 40. tanesi yapıldı diye altına yorumlar yazdık baktık 3 -4. saat sonra o haber tamamen kaldırılmış
    Editörün Notu: Bu sitede haber kaldırılmaz. Malumunuz olduğu üzere bu internet haber sitesi ve 'inter aktif' bir şekilde haberler yayınlanıyor. Yani yeni haber girildikçe, daha önce giren haberler 'yürüyor' ve sonra ana sayfadan çıkıyor. Kaybettiğiniz haberi, arşiv aramasından rahatlıkla bulabilirsiniz.
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Yeni Sanayi Sitesi projesiyle ilgili istişarelerde bulunup Malatya adına gelecek yıllar için önem taşıyan bir olaydan bahsediliyor burda.. koop başkanı başkan gürkana babasının hayrına mı yakın duruyor yanii..kinin nefretin yorumundaki acziyetine yansımışş...bir şeyler iyi olacakken bile hasudluk yapayı bırakında hizmeti alkışlayın !!! muhalefet olacağım dıye hzımetı yapanlarada saldırmaya basladını9z
    0
    0
    Yanıtla
  • güzel haberler duymak hafta başına güzel başlamak !! teşekkürler malatyahaber ....
    0
    0
    Yanıtla
  • ZEKERİYA (1 yıl önce)Yorumsuz isimli kullanıcı yorumuna
    burda haber kaldırıldığını görmedim, sızın zıhnıyete ters dıye dusunmeden yorum yapmıs arastırmadan ıcınızı dokmussunuz !
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (1 yıl önce)
    Bu kaysi paralari acaba kimden cikiyor cok merak ediyorum
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Me alaka şimdi bu güzel haber ile..sırf yorum olsun diye yapılan bir yorum
    0
    0
    Yanıtla