SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya Ne İstiyorsa Onu Yaparız"

A- A+ PAYLAŞ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Hiç kimse HDP ile ilgili bize parmak sallayamaz. Sallayan olursa o parmakları kırmasını çok iyi bileceğimizi hiç kimse unutmamalıdır." dedi.

Partisince Elazığ'daki İstasyon Meydanı'nda, "2023'e Doğru: Aday Belli, Karar Net" temalı açık hava toplantıları kapsamında düzenlenen mitingde konuşan Bahçeli, 6'lı masaya eleştirilerini dile getirdi.

Bahçeli, "Bizim altına ve ayaklarına yılanların, çıyanların tutunduğu bir masamız yoktur, buna mukabil hamdolsun milletimiz vardır. Umudumuz millettir, huzur kaynağımız milli birlik ve dayanışma ruhudur. Biz masalara yüz sürmeyiz, masalarda keyif çatmayız, Elazığ ne diyorsa ona kulak veririz, Malatya ne istiyorsa onu yaparız. Adıyaman, Diyarbakır, Tunceli neyi hedefliyorsa onu söyler, ona hizmet eder, onunla bir ve beraber oluruz. Sevdamız millettir, gücümüz devlettir. Bizim duruşumuz, zedelenmek, aşağılanmak, hor görülmek istenen milli onurun duruşudur. Birbirine benzemeyen partilerin ittifakıyla vücut bulan zillet bedeni, taşınması çok külfetli siyasi bir ağırlık haline gelmiştir. Bunların ciddiye alınacak, itibar edilecek hiçbir projesi, hiçbir vizyon hazırlığı yoktur. Temelleri çürük, kolonları yıkık, çatısı uçuk Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem lakırdısı dışında söyledikleri bir başka şey yoktur. Kaldı ki Türkiye'ye inançları yoktur. Türk milletine mensubiyet ve muhabbetleri buharlaşmıştır." diye konuştu.

Elazığ, AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

16 yorum yapılmış

  • MUSTAFA (1 yıl önce)
    Koca partide hiç mi genç dinamik, promtere bakmadan hitap edebilecek bilgi ve özgüvene sahip kimse yoktur. Vardır mutlaka, ancak tüm partilerimizde bilgili insanları sevmez kadroya almazlar. Söz dinleyecek asker isterler. Bu nedenle siyasi parti kadrolarnda kalitesiz insanlar çoğunluktadır.
    %78
    %22
    Yanıtla
  • malatyalı (1 yıl önce)
    barajı keşke %4 yapsaymış.bir kaç yıl daha asar ,keser ve kırardı.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • turan (1 yıl önce)
    Breh breh breh.....
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Kara44 (1 yıl önce)
    Bunun elini birileri öpsün bundan mutlu kişi yok..Memleket ysnmış umurundamı..egosu yeterli..
    %73
    %27
    Yanıtla
  • 44 Gurbet (1 yıl önce)
    Sayın başkan Malatyalılar huzur istiyor şu bu o değilde sadece huzur istiyoruz siyaset için komşumla düşman olmak istemiyoruz
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Muhittin (1 yıl önce)
    Ecevit e bunadi diyenler bundan medet umuyorlar. Alkis alkis
    %73
    %27
    Yanıtla
  • Pütürgeli (1 yıl önce)
    Sayın Bahçeli sizden ve akp den sıkıldık artık sizi istemiyoruz bu seçimde sizi inşallah değistirecegiz çünkü memlekete faydaniz yok ülkenin her yerinde adaletsizlik yolsuzluk oluyor sizin bundan haberiniz yokmu
    %71
    %29
    Yanıtla
  • Başbuğ (1 yıl önce)
    6 lı masa kapatılsın 12 kişilik masa takımı alınsın
    %34
    %66
    Yanıtla
  • CeM Ağaoğlu (1 yıl önce)
    Etkisiz elemanlarınız ile gölge etmeyin yeter; Malatya olarak başka İhsan istemeyiz!..
    %69
    %31
    Yanıtla
  • Mehmet4420 (1 yıl önce)
    Ülkeye zerre faydası olmayan bir siyasi parti oldunuz. Mecliste 4. Parti konumuna düştünüz, akp olmasa barajı gecemeyeceksiniz. Hala kalkmış yok bilmem ne bilmem ne. Ulkeyi tek adam yönetiyor, enflasyon uçmuş, ekonomi berbat, insanlar hayat pahaliligindan muzdarip, yolsuzluk ulkenin her kademesinde ama sizin derdiniz 6 masanin yok altinda ciyan vardi yok yilan vardi.
    %70
    %30
    Yanıtla
  • mlx (1 yıl önce)
    Malatya ne istiyor sayın bahçeli hemen cevabını vereyim.mhp ye verdiği 1 vekilliği geri istiyor genel seçimlerde....
    %66
    %34
    Yanıtla
  • paşa 44 (1 yıl önce)
    Ama Malatya'da miting yapmaz Elazığ'da yaparsınız.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • ozkan celik (1 yıl önce)
    Akp ve Mhp'den kurtulmak istiyoruz.
    %71
    %29
    Yanıtla
  • erol (1 yıl önce)
    Ülkücü harekette lider ne derse o olur anlayışı hakimdir. Rahmetli Alparslan Türkeş her hükümette yer alır ülkücülerin sorun ve isteklerini çözerdi, Ülkücü hareket size 2015 seçiminde destek vererek 80 milletvekili çıkarmanızı sağladı, Alparslan Türkeş olsaydı her durumda bir hükümet kurulmasını sağlar, yıllarca iktidar da uzak kalan ülkücülerin beklentilerini karşılardı.
    %64
    %36
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Kırarız, asarız hep aynı terane vatan millet bayrak naraları umarım mecliste son günleriniz olur
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Başka projeleri olmadığı için kendilerini böyle ifade ederler.
    %65
    %35
    Yanıtla