SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya Olarak Güçlü Desteğimizi Vereceğiz"

0
Güncellendi - 2017-08-04 04:58:27
A- A+ PAYLAŞ

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 5 Ağustos’ta Malatya’ya yapacağı programa davet için esnafları ziyaret etti.

Çalık, beraberinde AKP il Başkanı Hakan Kahtalı ile birlikte Atatürk (Kışla) Caddesi üzerindeki esnafları tek tek ziyaret ederek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 5 Ağustos Cumartesi günü Malatya’da saat 17.00’de Büyükşehir Belediyesi’nin yanında yapacağı programa katılmaları için davette bulundu.

Aynı zamanda caddeden geçen vatandaşları da durdurarak sohbet edip, davette bulunan Çalık, esnafların ilgisiyle karşılaştı.

-Cumhurbaşkanı Erdoğan 17. kez geliyor

Ziyaret sonrası bir değerlendirme yapan Çalık; “Malatya Cumhurbaşkanımı çok özlemiş, sivil toplum kuruluşlarımıza, esnaflarımıza gidiyoruz. Herkes ‘Reis geliyor’ diyerek ayağa kalkıyor. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, 17. kez Malatya’ya gelecek. Sayın Cumhurbaşkanımızı 16’ncı gelişinde karşıladığımız gibi, 17'nci gelişinde de güçlü bir şekilde karşılayacağız ve Malatya olarak güçlü desteğimizi vereceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın Malatya’ya, Malatyalıların  Sayın Cumhurbaşkanımıza karşı bir sevgisi ve muhabbeti var. Hasretimiz bitecek. Ziyaret ettiğimiz esnaflarımız ve vatandaşlarımız, ‘Reis geliyor, biz de geliyoruz’ diyorlar. Malatyalılar güçlü bir şeklinde milletin adamını kucaklayacak ve karşılayacaktır” şeklinde konuştu.

-Sıcak hava tedbirleri alınıyor

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, 5 Ağustos Cumartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın saat 17.00’de katılacağı programa gelecek olan vatandaşlar için bir dizi tedbirlerinde alındığını da ifade ederek; “Gölgeleme ve serinletme amaçlı olarak bir dizi tedbirler alınıyor. Kucaklaşma anı serin bir havada olacaktır. Tüm Malatyalıları liderimizi, reisimizi karşılamaya davet ediyoruz.” dedi.

-Parti teşkilatlarıyla toplantı

Çalık, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Malatya programı çalışmaları kapsamında AKP il Yönetimi, Yeşilyurt ve Battalgazi İlçe yönetimleriyle ayrı ayrı toplantılar gerçekleştirdi.

Çalık, Battalgazi ve Yeşilyurt mahalle başkanları ve Kadın Kolları'nın mahalle başkanları ile toplantılar yaptı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Ahmet (6 yıl önce)
    Reisimi çok seviyorum ama bu BECERİKSİZ TAKIMI artık gına getirdi. Bunlar değişmeden hiç bir mitinge gitmiyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • hülya (6 yıl önce)
    Sayın hemşerilerim, övgünüzü veya eleştirinizi internette cumhurbaşkanlığı sayfasında cumhurbaşkanına yazın sayfası var , oraya yazın,daha iyi olur sanırım.
    0
    0
    Yanıtla
  • MEMET CAN (6 yıl önce)
    "zamanın birinde padişah halka bir fil vermiş buna bakın ölürse hepinizi asarım demiş fil doymak bilmiyormuş milletin elinde avucunda hiçbirşey kalmamış padişaha büyük bir tepkiyle öfkeyle nasrettin hocaya gitmişler hocam padişahın huzuruna çıkalım bu fili bizden alsın demiş hoca tamam demiş bütün ahali arkasına takılmış padişahın huzuruna çıkmışlar padişah hayırdır hocam bi sorun mu var demiş hoca dönmüş arkasında kimse yok ahali kaçmış hocada padişahım bir fil verdiniz ahali çok memnun sizden bunun bir eşini de istiyor demiş "İŞTE BİZİM MALATYANIN DURUMU BÖYLE O KADAR HAKSIZLIK OLUR KİMSE BİR MİLLETVEKİLİNİN BELEDİYE BAŞKANIN KARŞISINDA KONUŞAMAZ CUMHURBAŞKANI GELDİMİDE MEYDANLARDA BU COŞKUYU GÖRDÜMÜ DEMEKKİ MİLLET MEMNUN DİYOR GİTMEYİN ARKADAŞ MİTİNGE TEPKİNİZİ ŞİKAYETİNİZİ ORTAYA KOYUN
    0
    0
    Yanıtla
  • Nilay (6 yıl önce)
    Çok yerinde ve güzel bir şey yapılmış Her zaman ki gibi bu seferdede aynı şekilde karşılayacağız tabi Öznur Çalık ve diğer milletvekillerimiz belediye başkanlarımız sayesinde.
    0
    0
    Yanıtla
  • MalatyaSevdalisi (6 yıl önce)
    Konteyner Kent Çalışan Sayısı 470 Kişi 320 Kişi İşten Çıkaracaklar Bu Konuya Şehrimizin Amirleri Olarak El Atmanızı Burada Çalışan İşçi Kardeşlerinize Taşeron Kardeşlerinize Sahip Çıkmanızı Bekliyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • hakan (6 yıl önce)
    Tokalaşırken bile kibir kokuyor resmen. Ya kardeşim bol kepçeden gülücük ile bu işler olmuyor. Ne yapacaksın: Bu aziz Malatya halkına hizmet edeceksin. Reis'İn laflarını tekrar etmeden kendiniz birşeyler söyleyiniz Kayısı için yapılacakları yapın. Hali hazırda bakanımızda varya. Oda ayrı sorun. Hem gümrüğe bakacan hem ticarete bakacan bu köylüde 3 esnafın agızna bakacak. 3 günlük dünya menfatlerini bırakıp Allah rızası için çalışınız. Belki bana diyeceksiniz "Sende mi akıl alacam". adamlar beni genel baskan yar. yapmış diyecen ama şunu unutma sen bir ezcasıcın. hepsi bu
    0
    0
    Yanıtla
  • Okan (6 yıl önce)
    Keske yaklasmak mumkun olsa sizin ve ahmet cakirin boyayip susleyip anlattigi seylerin hepsinin doğru olmadığını anlatsak malatyayi ne hale getirdiginizi soylesek malatya merkez dahil tum ilceleri yasanmaz hale getirdiginizi anlatsak sizin suslu dilinizden degil bizden duysa bunlari
    0
    0
    Yanıtla