SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya, Protesto Edilen Senet Sayısında Bölge Birincisi Oldu

Malatya, Protesto Edilen Senet Sayısında Bölge Birincisi Oldu
A- A+ PAYLAŞ

TBB Risk Merkezi, 'Protesto Edilen Senet Sayılarının İllere ve Bölgelere Göre Dağılımı’ Aralık ayı sonuçlarını paylaştı.

2023 yılında Malatya’da 2 bin 21, Erzurum’da bin 557, Van’da bin 270, Elazığ’da 646, Erzincan’da 386, Muş’ta 379, Ağrı’da 355, Iğdır’da 316, Kars’ta 283, Bitlis’te 294, Bingöl’de 214, Hakkari’de 243, Ardahan’da 136 ve Tunceli’de 38 senet protesto edildi.

Malatya, il protestolu senet sayısı bazında bölgesinde birinci sırada yer alırken, ülke genelinde ise iller sıralamasında 25’inci oldu.

Protestolu senet sayısının en yüksek kaydedildiği iller; İstanbul, Konya, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya, Gaziantep, Kayseri, Samsun, Manisa, Balıkesir, Kocaeli, Adana, Aydın, Muğla, Hatay, Denizli, Mersin, Şanlıurfa, Kahramanmaraş, Ordu, Sakarya, Afyonkarahisar, Diyarbakır, Malatya, Eskişehir, Erzurum olarak açıklandı.

Erzurum, iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Vatan daş (3 ay önce)
    Şükredin, Ekmek, Makarna Bulgur yemeye devam edin, et, balık, tavuk, kabap gibi şeyler lüx oldu. 1-2 seneye de Lüxün Lüxünün Lüxsü olacak birkaç yıla. Durmak yok devam tam gaz
    %0
    %100
    Yanıtla
  • cafer CANBAY (3 ay önce)
    31. Marta 2024 te sonra Verin bu yetkiyi Faiz nedir Dolar nedi Göreceksiniz Marta yetkiyi verin Milyonlarca icralar nasıl kapınızı çalacak emekli ağzını açıp allah yalvaracak vah bu milletin haline bu iyi gğnlerimiz nasıl dayanacaksınız.
    %75
    %25
    Yanıtla