SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya- Sivas Arasında Bölgesel Tren Seferi Başlıyor

Malatya- Sivas Arasında Bölgesel Tren Seferi Başlıyor
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’yı hızlı trenlere entegre şekilde Ankara ve İstanbul’a bağlayacak ve bu illere seyahat süresini kısaltıp zaman tasarrufu sağlayacak olan Malatya Sivas Bölgesel Treni 20 Haziran Salı günü  seferine başlıyor.

Malatya’yı hızlı tren bağlantısıyla hız ve konfora kavuşturacak olan Malatya-Sivas Bölgesel Treni, 262 koltuk kapasitesine sahip konforlu setlerle gerçekleştirilecek. Malatya ile Sivas arasındaki seferini 3 saat 40 dakikada tamamlayacak olan Malatya-Sivas Bölgesel Treninde yiyecek ve içecek satışı yapılacak. Malatya-Ankara arasında 4 Eylül Mavi Ekspresi ile yaklaşık 16 saat süren yolculuk süresi Malatya Sivas Bölgesil Treni ve YHT bağlantısı ile ortalama 7 saate düşüyor.

Malatya Sivas Bölgesel Treni, Malatya-Sivas arasında Yazıhan, Hekimhan, Akgedik, Akçamağara, Demiriz, Çetinkaya ve Yenikangal olmak üzere toplam 7 İstasyonda duracak, buralardaki vatandaşlarımızda bu önemli hizmetten faydalanacak. Malatya Sivas Bölgesel Treni her gün işleyecek, Malatya'dan saat 08.10’da hareket ederek, Sivas'a 11.49’da ulaşacak. Sivas'tan ise 16.10’da hareket ederek, Malatya'ya 19.54’te varacak.

Yolcular hızlı ve bölgesel treni birlikte kullanarak Ankara ve İstanbul yönlerine yapacakları seyahatlerde Malatya-Sivas parkuruna yüzde 50 indirim uygulanacak. Malatya Sivas Bölgesel Treni ile sadece Malatya-Sivas parkurunda seyahat edecek yolcular ise tam bilet ücreti ödeyecek. Malatya-Ankara Arasında İşleyen 4 Eylül Mavi Treni Haftada Karşılıklı 4 sefer yapacak.

Uzun yıllardır Malataya-Ankara arasında sefer yapan 4 Eylül Mavi Treni Ankara’ dan Perşembe ve cumartesi, Malatya’ dan ise Cuma ve Pazar günleri olmak üzere karşılıklı 4 seferle işlemeye devam edecek.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • MUSTAFA (10 ay önce)
    Malatya Sivas tren seferleri başlıyormuş. Hüllllooooğğğğ. Nerede Malatyanın davullu zurnalı haley ekibi? Bunun kutlanması lazım. Malatyalı için bundan daha güzel bir haber olur mu? Oldu olacak Malatya yı da Sivas a bağlasanız tren seferlerimiz daha düzenli olmaz mı. Belki o zaman Malatya ya da hızlı tren gelir.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Mehmet Gerçek (10 ay önce)
    Sivas’tan Ankara’ya günde 3 sefer düzenlenmekte. Malatya’dan Sivas’a aktarma ile gidilen tren saat 13:00 seferine denk gelmektedir. Bu seferin Malatya’dan giden aktarmalı trene kontenjanlı olarak ayrılması gerekir. Aksi takdirde bilet bulunmuyor. Malatya’dan giden aktarma yolcularının hepsine bilet ayrılmalı. Geri kalan biletler ya da vagonlar Sivas yolcularına satılmalıdır. Deprem sonrası Sivas malatya arası iyice yavaşlayan mavi tren için bir çözüm bulunuz. Aktarma treni de aynı güzergahı kullanıyor. Yollar bir an evvel iyileştirilmelidir. Hızlı tren gelmiyor bari aktarmayı hızlandırınız.
    %58
    %42
    Yanıtla
  • Serhat (10 ay önce)
    Ah ah verilen sözler müjdeler bitti hani malatyaya 12 yıldır hızlı tren gelecekti hani sözler vaatler nerde yazık çok yazik
    %75
    %25
    Yanıtla