SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Takımları Kötü Başladı

0
Güncellendi - 2019-09-24 03:05:12
Malatya Takımları Kötü Başladı
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi'nde 2019-2020 sezonu hafta sonu oynanan maçlarla start aldı. Ligin ilk haftasında 2.Grup'ta mücadele eden Malatya ekipleri Pütürge Belediyespor ile Malatya İdmanyurdu sezona mağlubiyetle başladı.

BAL 2.Grup'ta mücadele eden Malatya İdmanyurdu, ligin ilk haftasında sahasında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor'u konuk etti.

Yeşiltepe Spor Kompleksi 1 nolu sahada oynanan karşılaşmayı Metin Ateş, Kerem Kaan, Ulaş Çelik hakem üçlüsü yönetti. Malatya İdmanyurdu karşılaşmayı 3-0 kaybetti.

Geçtiğimiz sezon yaşadığı sıkıntılarla sezonu tamamlayan Pütürge Belediyespor ise yeni sezona lisans problemleriyle başladı. Pütürge Belediyespor, lisans problemi nedeniyle Siverek Belediyespor maçına çıkmadı ve hükmen 3-0 mağlup sayıldı.

Spor Toto BAL müsabakaları 14 takımlı 9 grupta ve 13 takımlı 2 grupta olmak üzere toplamda 11 grupta 152 takımın katılımıyla 80 ilde oynanıyor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Alper (4 yıl önce)
    Bu sonuçlar Malatyanın AKP ile küme düşmesinin son resmi olmuş. Amatör takım parasızlıktan lisans nedeniyle maça çıkamıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • memocan (4 yıl önce)Alper isimli kullanıcı yorumuna
    MUHTEŞEM BİR YORUM BRAVO ALPER KARDEŞ BU MUHTEŞEM YORUMUN İÇİN !!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • TURGUT ÖZMÜŞ. (4 yıl önce)
    Çok üzüldüm, Kolay takım kurulmuyor, Takımın yaşaması için herkese görev düşüyor, Her kesimden, takımlarımıza sahip çıkmak lazım,İnşallah düzelir,Başarılar dilerim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan dogan (4 yıl önce)
    Malatya'da futbol bitmiş liglerde oynayan kaç Malatyalı yani malatyada yetişmiş futbolcu var.
    0
    0
    Yanıtla