SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya Tercih Yaptı, Başımızın Üzerindedir.."

0
Güncellendi - 2019-04-03 20:14:49
A- A+ PAYLAŞ

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nde CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Soner Gökçe, "Malatya'mız milli iradeye dayalı olarak bir tercih yaptı. Bu tercihe son derece saygı duyuyoruz. Bizim başımızın üzerindedir. Bizde bu tercihe dayanarak, Malatya'mızı yönetme noktasındaki bu anahtarı alan rakibimizi en kısa sürede ziyaret edeceğiz ve Malatya'mıza hizmet etmek adına başarılar dileyeceğiz. Bu noktadaki projelerimizi kendisine teslim edeceğiz. Bundan sonraki süreçte de Malatya'mızın hak ve hukukunu, toplumsal birliğimizi ve bütünlüğümüzü korumak adına da Malatya'mızın yönetilişini takip edeceğiz" dedi.

CHP İl Teşkilatı'nda basın toplantısı düzenlene Gökçe, önemli bir süreci atlattıklarını ifade etti.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nin Türkiye'ye ve Malatya'ya hayırlı olması temennisinde bulunan Gökçe, "Demokrasimize hayırlı olsun. Umarım bu 5 yıllık süreç içerisinde hem Malatya'mız hem de ülkemiz adına kazançlı yıllar olarak geçer. Biz, demokrasimiz, Malatya'mız adına elimizden gelen tüm gayreti kampanyalarımızla, centilmence, demokrasinin bütün unsurları gereğince kısıtlamalara rağmen elimizden geldiğince halkımıza ulaşmaya, kendimizi anlatmaya gayret ettik" dedi.

Gökçe, Malatya'nın gönlünde bir yerlerinin olduğunu çok iyi bildiğini ifade ederek, sözlerini şöyle sürdürdü: "Malatya'mızın gönlüne yerleştiğimizi çok iyi biliyorum. Beni en çok mutlu eden budur. Bu gönül köprüsünü Malatyalı hemşerilerimle kurduğumuzu görmek benim için en büyük kazançtır. İnşallah bundan sonraki süreçte de Malatya'mıza, memleketimize, partimize hizmet etmek adına var gücümüzle tüm teşkilatlarımızla ve yetkili kurumlarımızla beraber halkımızla, tabanımızla, Malatyalı hemşerilerimizle birlikte mücadele edeceğiz."

"Malatya ve ülkemiz kazansın" diyen Gökçe, "Biz yola çıkarken, 'her kesime hizmet etmek istiyoruz, her kesimin desteğine ihtiyacımız var, partizanca ve ideolojik bir yapı içerisinde olmayacağımızı' defalarca söyledik. Bugün bu söylemlerimizin ışığında bizlere destek veren tüm Malatyalı hemşerilerimin önünde minnetle eğiliyorum. Tüm Cumhuriyet Halk Partili, İYİ Partili, AK Partili, MHP'li, Saadet Partili hemşerilerime, Malatya'da bize gönül veren tüm dostlarımıza, bu seçim startı süresinde bizi yalnız bırakmayan, bizim motivasyonumuzu eksiltmeyen ve kendilerine hizmet etme noktasında bize enerji, heyecan veren, seçim sonucunda da bizi onurlandıran tüm Malatyalı hemşerilerimize minnet duyuyor, onlara sevgi ve saygılarımı sunuyorum" diye konuştu.

Malatya'nın tercihine saygı duyduklarını dile getiren Gökçe, şunları kaydetti: "Ülkemizde hakikaten martın sonu bahar oldu. Ülkemiz adına genel başkanımız ve tüm yetkililerimizin de söylemiş oldukları bir şey var; burada bir zafer sarhoşluğu değil ülkemiz ve demokrasimiz kazansın. Toplumsal huzuru ve barışı, birlikte yaşamayı, sevinmeyi, ağlamayı millet olarak bilmek zorundayız. Bu birlikteliği, toplumsal uzlaşıyı kaybetmeden, yerel seçimlerin öncesini unutarak bundan sonraki süreçte hem Malatya'mız gem ülkemiz adına birlikteliği elden bırakmadan tek bir amacımız olsun; ülkemizin, milletimizin, insanımızın mutluluğu. Bunun adına mücadele edeceğiz. Yerel seçimler öncesinde söz vermiş olduğumuz, kim kazanırsa kazansın ona yapabileceğimiz ve projelerimiz noktasında verebileceğimiz tüm desteği vereceğiz. Malatya'mız milli iradeye dayalı olarak bir tercih yaptı. Bu tercihe son derece saygı duyuyoruz. Bizim başımızın üzerindedir. Bizde bu tercihe dayanarak, Malatya'mızı yönetme noktasındaki bu anahtarı alan rakibimizi en kısa sürede ziyaret edeceğiz ve Malatya'mıza hizmet etmek adına başarılar dileyeceğiz. Bu noktadaki projelerimizi kendisine teslim edeceğiz. Bundan sonraki süreçte de Malatya'mızın hak ve hukukunu, toplumsal birliğimizi ve bütünlüğümüzü korumak adına da Malatya'mızın yönetilişini takip edeceğiz. Mutlaka bu süreçte yine denetleyen ve Malatya'mızın gerçeklerini ortaya koyabilecek yapıcı unsurların içerisinde her zaman olacağız."

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Reşit (5 yıl önce)
    CHP, B.Şehir adayını belirlerken yanlış yapmıştır. Umarım S.GÖKÇE'yi bir daha ne belediye için ne de m.v.liği için aday göstermez.
    0
    0
    Yanıtla
  • Oyları artırdığı için mi .bu şartlarda tek başına sadece halkının gönlüne giren , karşısında devletin tüm imkanlarını kullanan , belediyenin imkanlarını kullanan , güçlü bir teşkilata karşı 30 bine yakın oy arttırıp, Malatya da bugüne kadar alınan en yüksek oyu aldığı için mi.ney korkuttu seni
    0
    0
    Yanıtla
  • Chp'ye oyu Soner GÖKÇE kazandırmadı, dikkatinizi çekerim. Netice itibariyle AKP'nin Yerel seçim oyu da 2014'e göre artışta ! Kim neden korkacak ?
    0
    0
    Yanıtla