SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Ülkü Ocakları Kurucu Başkanı Vefat Etti

Malatya Ülkü Ocakları Kurucu Başkanı Vefat Etti
A- A+ PAYLAŞ

Ülkü Ocaklarının Malatya’da 1974 yılında kuruluşunu sağlayarak ilk başkanı olan 83 yaşındaki  Erol Aydağ (fotoğrafta ortadaki)  vefat etti.

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, “Malatya Ülkü Ocakları Kurucu İl Başkanımız yiğit dava adamı Erol Aydağ ağabeymizin vefat haberini üzüntüyle öğrendim. Aydağ ailesine ve camiamıza başsağlığı dileklerimi iletiyorum. Allah Rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun” dedi.

MHP Malatya İl Başkanı Gökhan Gök ise yayımladığı mesajında, “Kimselerin olmadığı zamanlarda; biz buradayız ve varız diyerek, fırtınalı günlerin mücadelelerinden yılmayan ve korkmayan fedakar, çilekeş Ülkü devi, 1980 öncesi Malatya Ülkü Ocakları İl Başkanımız Erol Aydağ ağabeye Allah’tan rahmet diliyorum. Mekânı cennet olsun.” İfadelerini kaydetti. 

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Turgay (3 ay önce)
    Allah rahmet eylesin.Erol abi baba dostuydu. Mekanı cennet olsun, Rabbim yakınlarına sabır versin.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • mehmet yalçın (3 ay önce)
    Allah rahmet eylesin, mekanı Cennet olsun.
    %84
    %16
    Yanıtla